Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 17

More
18 Nov 2016 14:31 - 18 Nov 2016 14:45 #189518 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

AndrewMvP_17 wrote: Καλησπερα στην ομαδα,ειχα παλια λογαριασμο εδω αλλα ειχα χασει τα στοιχεια μου και ετσι εφτιαξα καινουριο.Ηθελα να ρωτησω για το FUT πως ενας παιχτης απο GOLD γινεται SPECIAL και ανεβαινουν τα στατιστικα του και η αξια του? μπορει να μου το εξηγησει καποιος? (οταν αποκτα και μια συγκεκριμενη ιδιοτητα και απο 79 OVR πηγαινει πχ 82 και απο Basic -> Maestro,Hawk ) πιστευω το πιασατε το νοημα...

Κάθε εβδομάδα βγάζει η ΕΑ την 11αδα της εβδομάδας με παίκτες που τα πήγαν καλά στην πραγματικότητα. Τους βγάζει λοιπόν ειδική κάρτα στον καθένα με ανεβασμένα στατιστικά, τις οποίες μπορείς να τις ανοίξεις σε packs αν είσαι τυχερός κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Επίσης μπορείς να τους βρεις στο transfer market. Υπάρχουν πολλών ειδών ειδικές κάρτες που βγαίνουν, πέρα από τους team of the week, σε διάφορες περιστάσεις. Οι συγκεκριμένοι που έχεις στο attachment είναι οι "Ones to watch", φέτος την έβγαλαν αυτού του είδους κάρτα και είναι ειδικές κάρτες των οποίων τα στατιστικά θα αλλάζουν ανάλογα με την τελευταία αναβαθμισμένη κάρτα του κάθε παίκτη. Δηλαδή: Έχεις την ones to watch του Morata, του βγάζουν team of the week κάρτα με 85 πχ στατιστικά, η κάρτα θα έχει αυτόματα(για πάντα, μέχρι να βγει άλλη μεγαλύτερη σε στατιστικά) 85. Αυτές πλέον μόνο στο trasfer market τις βρίσκεις και κοστίζουν αρκετά. Όπως έγραψαν υπάρχουν πολλές ειδικές κάρτες και θα βγουν και άλλες κοντά στον Ιανουάριο, οι Team of The Year.

Τα chemistry cards(hawk, maestro, anchor) ανεβάζουν το καθένα διαφορετικά στατιστικά ανάλογα όμως με το chemistry που έχει ο παίκτης και το chemistry της ομάδας. Σε αυτή την σελίδα μπορείς να τσεκάρεις τα στατιστικά των παικτών www.futhead.com/ Τις chemistry cards είτε τις αγοράζεις από το market είτε τις ανοίγεις σε packs.
Warning: Spoiler!
Attachments:
Last edit: 18 Nov 2016 14:45 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Nov 2016 15:28 #189522 by Andrew
Replied by Andrew on topic FIFA 17
Μαλιστα,δεν τα καταλαβα και ολα ακριβως,γιατι δεν εχω παιξει αρκετα το FUT παρολο που παιζω 4,5 χρονια Φιφα,επαιζα Career και Seasons,θα μου πειτε πως γινεται να μην επαιζες Ultimate Team και λογικο....πχ τωρα αγορασα απο το training το dribbling και το εβαλα στον Μανε,αυτο θα παραμεινει μονο για 1 ματς? και επισης εβαλα POWERHOUSE στον Henderson γιατι δεν ανεβαζει τα στατιστικα του?? θα βαλω και φωτο απο την ομαδα που εχω φτιαξει να ακουσω γνωμες

Attachments:

More
19 Nov 2016 04:56 #189539 by Andrew

AndrewMvP_17 wrote: Μαλιστα,δεν τα καταλαβα και ολα ακριβως,γιατι δεν εχω παιξει αρκετα το FUT παρολο που παιζω 4,5 χρονια Φιφα,επαιζα Career και Seasons,θα μου πειτε πως γινεται να μην επαιζες Ultimate Team και λογικο....πχ τωρα αγορασα απο το training το dribbling και το εβαλα στον Μανε,αυτο θα παραμεινει μονο για 1 ματς? και επισης εβαλα POWERHOUSE στον Henderson γιατι δεν ανεβαζει τα στατιστικα του?? θα βαλω και φωτο απο την ομαδα που εχω φτιαξει να ακουσω γνωμες

Μπορει να μου πει καποιος τη γνωμη του για αυτο το ροστερ 5 division ειμαι αυτη τη στιγμη και αν εχει να μου προτεινει κανεις παιχτες για το κεντρο ή την αμυνα(οχι σε απλησιαστα coins) :) ;)

More
20 Nov 2016 02:52 #189567 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Για τα chemistry cards: Τα στατιστικά μένουν για πάντα αλλά δεν φαίνονται στην κάρτα, ενεργοποιούνται μέσα στο παιχνίδι. Αν βάλεις training κάρτα(που ανεβάζει οτιδήποτε) κρατάει μόνο για 1 ματς.

Η ομάδα σου σίγουρα θα χρειαστεί αναβάθμιση για πιο ψηλά. Depay(LM/LW), Wanyama(CDM), Van Dijk(CB), έναν για σε κάθε θέση σου έγραψα. Φάρμαρε coin και σιγά σιγά παίρνε καλύτερους, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι, οι τιμές θα πέφτουν σταδιακά. Τον Holebas(τανκ είναι!) μην τον αλλάξεις παρά μόνο για τον Azpilicueta.

More
20 Nov 2016 03:12 #189568 by Andrew
Στην ηδη υπαρχουσα ομαδα,προσθεσα Baily για την αμυνα κτηνος,αλλα κοστισε λιγακι και τον Batsuayi για επιθεση.Για τον Χολεμπας εχεις δικιο σε ξεγελαει το OVR αλλα ειναι αρκετα καλος..Για το κεντρο σκεφτομουν Dembele ή Fernandinho αντι για Wanyama τι λες?..Ευχαριστω για τις συμβουλες ;)

More
20 Nov 2016 10:17 - 20 Nov 2016 10:19 #189571 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

AndrewMvP_17 wrote: Στην ηδη υπαρχουσα ομαδα,προσθεσα Baily για την αμυνα κτηνος,αλλα κοστισε λιγακι και τον Batsuayi για επιθεση.Για τον Χολεμπας εχεις δικιο σε ξεγελαει το OVR αλλα ειναι αρκετα καλος..Για το κεντρο σκεφτομουν Dembele ή Fernandinho αντι για Wanyama τι λες?..Ευχαριστω για τις συμβουλες ;)

Κομπλέ ο Bailly, είναι πολύ καλός. Πρότεινα τον Wanyama ως φτηνή και αξιόπιστη επιλογή. Εφόσον έχεις τα coins Dembele με 1000. Για επιθετικό μέσο έχε το νου σου για Cazorla. Ισάξιος του De Bruyne για μόλις το 1/10 της τιμής.
Ο Batsuayi δεν μου αρέσει προσωπικά. Μάζευε coins για κάτι καλύτερο, αλλά και πιο ακριβό προφανώς, όπως Lukaku-Sturridge-Diego Costa. Αρκετά καλός για μένα ήταν ο Callum Wilson αλλά για div 5 και πάνω δεν νομίζω πως κάνει.
Πάρε Van Dijk στην άμυνα, θα με θυμηθείς. Από τους καλύτερους CB στο παιχνίδι.
Last edit: 20 Nov 2016 10:19 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
20 Nov 2016 21:12 #189580 by Darap21
Replied by Darap21 on topic FIFA 17
Μετά το update το παινχνίδι έχει χαλάσει αρκετά...Η πάσες χειροτέρεψαν..Πολλές φορές όπως τρέχει με την μπάλα την αφήνει κ συνεχίζει χωρίς αυτη...Τα μαρκαρίσματα ειναι ότι να νε..Φάουλ που δεν υπάρχουν στο χάρτη..Κ πολλές μ έχει τύχει να δώσω πίσω στο τέρμα και να την πιάσει..LOL...Πάντα μιλάω για online...Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι τρελά θέματα...
Η ομάδες στο FUT είναι αυτές..
www.futhead.com/17/squads/2458155/
www.futhead.com/17/squads/2075856/

More
22 Nov 2016 14:30 #189618 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 17
Το χθεσινό Live αποδεικνύει ότι αν παίζει κάποιος μία φορά την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα) απλά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό.

Κρίμα διότι έστω μία νίκη αντί για τόσα Χ θα με έστελνε Division 5.

Παίζει να παίξω μόνος μου χωρίς Livestream, να farmάρω coins για να αγοράσω Bernd Leno και να ανέβω.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Nov 2016 16:56 #189623 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δυστυχώς έτσι είναι, ειδικά φέτος με την προσθήκη του FUT Champions όπου παίζουν όλο και περισσότεροι και σκάνε περισσότεροι λεφτά κάνοντας το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο. Όσο καλός και να είσαι με 1 φορά την εβδομάδα δε γίνεται δουλειά, ειδικά στο Ultimate Team που απαιτείται φαρμάρισμα. Πάντως για account που δεν έχεις ρίξει λεφτά και που παίζεις μόνο 1 φορά την εβδομάδα το ότι έφτασες division 6 είναι μια χαρά(για το φετινό fifa). Είναι πολύ challenging πλέον το παιχνίδι, ειδικά σε PS4 και XBOX που παίζουν περισσότερα άτομα έχει ίσως ακόμα περισσότερη δυσκολία από αυτή που συναντώ εγώ και όσοι παίζουν σε PC.

Αν έχεις φυσικά χρόνο κάτσε φάρμαρε να μαζέψεις μερικά coins, πούλα ότι δεν χρησιμοποιείς και μην βιαστείς να πάρεις τον Leno. Αυτή την Παρασκευή και μέχρι τη Δευτέρα θα γίνεται χαμός στο market λόγο της Black Friday και των πολλών packs που θα δίνουν σε προσφορές, στα οποία κατά τη διάρκεια των προσφορών θα υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να ανοίξεις inform παίχτες και παίχτες πάνω από 85 ovr και θα πέσουν πολύ οι τιμές σχεδόν όλων των παικτών.

More
24 Nov 2016 00:24 #189671 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 17
Στο σημερινό βίντεο ρίχνω 5άρα στο The Journey, στο Legendary. Και με χιόνια.

Και εδώ ένα βίντεο με τρελό γέλιο. Fifa 17 glitches και funny moments...in real life!

Δείτε τι έφτιαξαν οι θεούληδες!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)