Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 17

More
15 Nov 2016 14:04 - 15 Nov 2016 14:06 #189443 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έχω να προτείνω μια σχετικά φτηνή ομάδα(14,900 βγαίνει περίπου στα coins) για το Ultimate Team. Hybrid ομάδα με παίκτες από Ιταλικό και Γερμανικό με έμφαση στην Ελληνική άμυνα. Οι τιμές είναι από το futbin για PS4-Xbox.
Squad picture:
Warning: Spoiler!

3-5-2 είναι το σύστημα, ένα από τα διαχρονικά καλύτερα συστήματα στο FIFA διότι έχει μεγάλη ισορροπία σε άμυνα-επίθεση λόγο της αμυντικής τριάδας που παίρνει βοήθειες από τα 2 CDM. Τα πλεονεκτήματα αυτού του σχηματισμού είναι η σταθερή άμυνα και η ισορροπία όπως έγραψα μεταξύ άμυνας-επίθεσης και έχει πολύ δυνατό παιχνίδι από το κέντρο. Τα μειονεκτήματα είναι ότι μπορεί να δεχτεί γρήγορες αντεπιθέσεις από τα πλάγια λόγο έλλειψης πλαγίων μπακ και ο CAM έχει τεράστια ευθύνη στη δημιουργία και τον έλεγχο παιχνιδιού και ίσως πολλές φορές είναι απομονωμένος. Πάντως έχετε υπόψιν ότι το 3-5-2 αν και καλό σύστημα απαιτεί εμπειρία στο FIFA και χρειάζεται να το συνηθίσεις καθώς δεν είναι τόσο εύκολο για πρωτάρηδες στη χρήση.

Πάμε στην επιλογή των παικτών:

Tips και playstyle

Αυτά λοιπόν, η συγκεκριμένη ομάδα είναι φτηνή, αρκετά δυνατή και ισορροπημένη. Για μεσαίες divisions(6 εως 4) είναι αρκετά καλή αλλά μπορεί να δουλέψει οπουδήποτε αν είστε καλοί παίκτες(αυτό ισχύει για οποιαδήποτε ομάδα φυσικά)
Attachments:
Last edit: 15 Nov 2016 14:06 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2016 12:16 - 17 Nov 2016 12:19 #189478 by The Zexster
Replied by The Zexster on topic FIFA 17
Από ότι φαίνεται πέραν του farming για coins που μετά πωλούνται σε διάφορες ιστοσελίδες, hackers επίσης βρήκαν τρόπο (και αρκετά πιο αποδοτικό) για να πουλήσουν coins. Μέλη μίας ομάδας πιάστηκαν και δικάστηκαν χθες για ηλεκτρονική απάτη αφού για πολλά χρόνια κλέβανε coins από τους servers της EA.

Συγκεκριμένα "έσπασαν" τον κώδικα του παιχνιδιού και μέσω reverse engineering ανέπτυξαν ένα λογισμικό που έστελνε σήματα στους servers και τους απέδιδε coins ταχύτατα. Έβγαλαν πολλά εκατομύρια έκαστος, αλλά φυσικά αυτά κατασχέθηκαν ήδη. Δεν θα ήταν πάντως περίεργο αν υπήρχαν και άλλες τέτοιες ομάδες που συνεχίζουν να το κάνουν και σήμερα, οπότε να ένα μέρς από όπου προέρχονται τα coins στα sites που τα πουλάνε.
Last edit: 17 Nov 2016 12:19 by The Zexster.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
17 Nov 2016 12:36 - 17 Nov 2016 13:27 #189480 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εδώ και χρόνια γινόταν αυτό. Είχε κατευνάσει κάπως αλλά με την προσθήκη του FUT Champions και τον πολλών δώρων που δίνει ξανά έγινε χαμός με τους coin sellers. Δείχνει η ΕΑ ότι έστω και αργά ανέλαβε δράση. Μακάρι να γίνει άμεσα κάτι με όλα αυτά τα site που πουλάνε coins και έτοιμα accounts. Επίσης το θεωρώ ΓΕΛΟΙΟ να μην έχουν γίνει Ban ένα σωρό streamers και γνωστοί παίκτες που προμοτάρουν τέτοια sites και δίνουν μάλιστα discount codes μέσω των καναλιών τους.
Last edit: 17 Nov 2016 13:27 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
17 Nov 2016 12:41 #189481 by The Zexster
Replied by The Zexster on topic FIFA 17
Είναι σίγουρα δυσάρεστο και παράλληλα κακό για την οικονομία του game. Έχεις δίκο πάντως, δεν είναι η πρώτη και ούτε η τελευταία φορά. Η πόλυκροτη υπόθεση του CS:GO και της Valve είναι άλλο ένα τρανό παράδειγμα.

Είναι πραγματικά άξια απορίας η καθυστερημένη παρέμβαση και αρκετές σκοτεινές συνωμοσίες ακούγονται. Πάντως οπουδήποτε υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής αντικειμένου με άλλους χρήστες λίγο ή πολύ το πρόβλημα είναι εμφανές (WOW, LOL, ακόμα και το Diablo III στις αρχές) και δε νομίζω να απαλλαχθούμε σύντομα.

More
17 Nov 2016 17:14 #189485 by Panos Marmarou
Replied by Panos Marmarou on topic FIFA 17
Καλησπέρα ομάδα
Πως σας φαίνεται η ομάδα μου θα μπορέσω να πάω division 5 στο online?

Επίσης μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τί ακριβώς κάνεις στο FUT DRAFT?
Attachments:

More
17 Nov 2016 18:02 #189486 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 17
Μονο αν παίζεις πολύ καλά θα περάσεις. Παρόμοια με την δικιά μου έχεις.
Στο FUT Draft σε βάζει να διαλέξεις 18άδα παικτών και σου δίνει 5 προτάσεις παικτών σε κάθε θέση. Εσύ διαλέγεις τον παίκτη που θες από τους 5 (είναι πάντα τυχαίοι). Στο τέλος προκύπτει το Chemistry της ομάδας σου. Κάνε προσεκτική επιλογή. Αν κερδίσεις στα Draft matches παίρνεις coins και πακέτα.

Γενικά πριν ρωτήσεις μια απορία δοκίμαζε πρώτα κάτι να δεις πως είναι όπως κάνουμε όλοι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Nov 2016 18:15 #189489 by Panos Marmarou
Replied by Panos Marmarou on topic FIFA 17

Manos wrote: Μονο αν παίζεις πολύ καλά θα περάσεις. Παρόμοια με την δικιά μου έχεις.
Στο FUT Draft σε βάζει να διαλέξεις 18άδα παικτών και σου δίνει 5 προτάσεις παικτών σε κάθε θέση. Εσύ διαλέγεις τον παίκτη που θες από τους 5 (είναι πάντα τυχαίοι). Στο τέλος προκύπτει το Chemistry της ομάδας σου. Κάνε προσεκτική επιλογή. Αν κερδίσεις στα Draft matches παίρνεις coins και πακέτα.

Γενικά πριν ρωτήσεις μια απορία δοκίμαζε πρώτα κάτι να δεις πως είναι όπως κάνουμε όλοι.

Συγνώμη Μάνο αν γίνομαι κουραστικός αλλά επειδή την πάτησα με το squad building και έχασα παίχτες είπα να ρωτάω πρώτα αν είναι λάθος που ρωτάω ότι δεν ξέρω πες το μου να σταματήσω!

More
17 Nov 2016 19:04 #189493 by Πιέρρος Φουστέρης
Σίγουρα, φίλε Πάνο, ο Μάνος δεν εννοούσε ότι γίνεσαι κουραστικός και δεν χρειάζεται να σταματήσεις να ρωτάς. Δεν ήξερες, δεν πειράζει. ;)

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
17 Nov 2016 20:51 - 17 Nov 2016 21:04 #189499 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πάνο αν θες να παίξεις FUT Draft παίξε single player και βάλτο σε χαμηλό επίπεδο δυσκολίας για να πάρεις εύκολα τα prizes. Δεν επηρεάζονται τα δώρα που σου δίνει από το επίπεδο δυσκολίας οπότε βάλτο χαμηλά πχ amateur. Online draft μην παίξεις γιατί αν πέσεις με καλό παίκτη θα πάνε τσάμπα τα λεφτά.

Αν κάνεις 4 wins σου δίνει 2 pack με 24 αντικείμενα το καθένα. Θεωρητικά βγάζεις τα λεφτά σου(15,000 coins) από αυτά που θα ανοίξεις και μπορεί να είσαι και τυχερός και αν ανοίξεις τίποτα ακριβό(πολύ σπάνια γίνεται αυτό). Αλλιώς χρησιμοποιείς fifa points για την συμμετοχή στο draft αν και δεν θα στο πρότεινα.

Για την ομάδα σου: Ο Bellarabi προσωπικά δεν μου αρέσει, αν εσένα πάει καλά τότε ΟΚ. Επίσης βασικό για το κέντρο σου: Δεν έχεις αμυντικογενή παίκτη, ο μεσαίος πρέπει να έχει αμυντικά χαρακτηριστικά και να του βάλεις στα instructions "stay back while attacking". Βοηθάει πολύ η συγκεκριμένη επιλογή στο να μην υπάρχουν κενά. Βγάλε όποιον δεν τα πάει τόσο καλά από τους 3 που έχεις και βάλε κάποιον με όσον το δυνατόν μεγαλύτερα στατιστικά στο DEF και το PHY. Ο Luiz Gustavo είναι πολύ καλή επιλογή.
Last edit: 17 Nov 2016 21:04 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
18 Nov 2016 14:04 #189516 by Andrew
Replied by Andrew on topic FIFA 17
Καλησπερα στην ομαδα,ειχα παλια λογαριασμο εδω αλλα ειχα χασει τα στοιχεια μου και ετσι εφτιαξα καινουριο.Ηθελα να ρωτησω για το FUT πως ενας παιχτης απο GOLD γινεται SPECIAL και ανεβαινουν τα στατιστικα του και η αξια του? μπορει να μου το εξηγησει καποιος? (οταν αποκτα και μια συγκεκριμενη ιδιοτητα και απο 79 OVR πηγαινει πχ 82 και απο Basic -> Maestro,Hawk ) πιστευω το πιασατε το νοημα...
Attachments: