Πως να καταλάβετε ότι ο αντίπαλος σας στο FIFA Ultimate Team χρησιμοποιεί το "lag switch":
Το παιχνίδι ξεκινάει μια χαρά, χωρίς lag.
-Εάν τον πιέζετε, ξαφνικά όποτε έχετε εσείς την μπάλα το παιχνίδι αρχίζει το lag. Όποτε έχει αυτός την μπάλα το παιχνίδι είναι κομπλέ.
-Αν φάτε γκολ αποκτά το παιχνίδι lag από το πουθενά για να κρατήσει το σκορ του ο αντίπαλος.
-΄Οποτε βγάζετε επίθεση το παιχνίδι κολλάει, όποτε βγάζει ο αντίπαλος είναι κομπλέ.
Γενικά για να μην πολυλογώ αν ο server έχει θέμα το παιχνίδι θα έχει lag από την αρχή και όχι κατά διαστήματα, ειδικά αν συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω είναι φως φανάρι ότι σας κλέβουν. Να κρατάτε τα user name των αντιπάλων σας ώστε να κάνετε report άμα συναντάτε κάτι τέτοιο. Μέχρι στιγμής η ΕΑ δεν φαινόταν να έχει πάρει ζεστά το θέμα αλλά με την εμφάνιση του FUT Champions, επειδή δίνουν δώρα, από ότι φαίνεται έχουν ενεργοποιηθεί και το ψάχνουν, είναι πιο αυστηροί και ελπίζω να κάνουν κάτι.
βίντεο με το Lag switching:
ΕΠΙΣΗΣ χθες στην αρχή του live ο Μάνος αντιμετώπισε ένα σκουπίδι που σε κάποια φάση το παιχνίδι κόπηκε και καλά σαν να χάθηκε η σύνδεση. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ πάντα ο server της ΕΑ. Πολλές φορές είναι κλέφτες που χρησιμοποιούν hack για να σε πετάνε έξω. Το έχω πάθει από το Σ/Κ 3 φορές μέχρι στιγμής. Νίκησα ή νικούσα ματς και μου πέταξε DNF error ενώ το internet μου ήταν κομπλέ. Έκανα ξανά report αλλά πα...ρια η ΕΑ...Μου έδωσαν μόνο κάτι booster σαν δώρο όταν επιβεβαίωσαν ότι όντως με έκλεψαν. Όπως έγραψα και παρπάνω λένε ότι το ψάχνουν πιο ζεστά το θέμα πλέον. Τώρα τι ακριβώς ισχύει θα σας γελάσω.
Υπάρχουν video με αυτό το hack αλλά δεν τα ανεβάζω .
Anyway, με όλα αυτά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ έχουμε σοβαρό πρόβλημα στο Online τουλάχιστον στο PC.