Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 17

More
17 Oct 2016 10:46 #188746 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έπαιξα στο FUT CHAMPIONS μόνο 5 παιχνίδια γιατί λόγο υποχρεώσεων δεν είχα καθόλου χρόνο. 4 νίκες μία ήττα, δύσκολοι όλοι οι αντίπαλοι, Bronze 1 βγήκα και ήθελα δύο νίκες για να πάω Silver 3 για καλύτερα δώρα αλλά ήμουν κουρασμένος γιατί τα έπαιξα αργά το βράδυ στις τελευταίες ώρες του τουρ. Ξανά έχει προκριματικά μεσοβδόμαδα θα παίξω σε αυτό που δεν έχει όρια στην ομάδα. Όσοι παίζουν αξίζει να δοκιμάσουν την τύχη τους αν πάρουν πρόκριση γιατί δίνει καλά δώρα αν βγεις από silver 3 και πάνω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Oct 2016 12:01 #188748 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είχαμε το πρώτο update για το FIFA 17 πριν 3 μέρες, επειδή έλειπα το Σ/Κ δεν το πρόσεξα!
fifaforums.easports.com/en/discussion/191937/fifa-17-title-update-1

More
21 Oct 2016 21:30 #188846 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Λοιπόν το lag στο online που διαμαρτύρονται οι περισσότεροι και έχω συναντήσει και εγώ αρκετές φορές τώρα στο fifa 17 είναι cheating "lag switch" το βάζουν επίτηδες όταν κάνεις εσύ επίθεση ή όταν σε νικούν για να μην μπορείς να παίξεις. Δεν είναι πρόβλημα των servers και δυστυχώς η ΕΑ δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει κάτι καθώς το έχουν αναφέρει πολλά άτομα και δεν κάνουν τίποτα για τους cheaters. Έπαιξα με έναν τώρα και όποτε έκανα επίθεση το παιχνίδι είχε τρομερό lag, unplayable, δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα, μόλις την έπαιρνε την μπάλα όλα ήταν κομπλέ. Αν παίζετε με τέτοιους report κατευθείαν στο support ΜΠΑΣ και ξυπνήσει η ΕΑ...

More
22 Oct 2016 22:57 #188864 by Γιώργος Φιλίππου
Το αγόρασα εχθές και το έπαιξα γύρω στις 10 ώρες.
Το journey είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και εξαιρετικό. Δεν περίμενα να είχε τόσο καλογραμμένο σενάριο.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
24 Oct 2016 16:40 #188908 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 17
FIfa 17 video review.
Πλήρης ανάλυση σήμερα για το νέο ποδοσφαιράκι της EA.

Δείτε επίσης το Fifa 17 - The Journey walkthrough - Part 3.
Έπιασα 10 απόδοση με τον Alex Hunter.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
25 Oct 2016 20:36 #188945 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic FIFA 17
Manager mode: 20/12/17 (ημερομηνια μεσα στο παιχνιδι) και μετα: ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ μεσα στο παιχνιδι!
Δεν μπορεις να κανεις ΤΙΠΟΤΑ.
Κανεις αναζητηση παικτη για μεταγραφη(πχ βαλτε τυχαια Messi),πας να βαλεις παικτη σου στην λιστα μεταγραφων κλπ ΟΛΟ ΣΕ ΠΕΤΑΕΙ απο το παιχνιδι..
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ..
200 patches θελει το παιχνιδι!

More
28 Oct 2016 21:15 #189029 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έχει παραγίνει το κακό με τους DNF και lag cheaters. 2 αντιμετώπισα αυτή τη βδομάδα και έχασα 2 παιχνίδια τα οποία είχα κερδίσει. Επικοινώνησα με το support της EA και είπαν ότι το γνωρίζουν και προσπαθούν να το διορθώσουν και να δώσω τα ονόματα των παικτών που μου το έκαναν αυτό αλλά δυστυχώς δεν τα θυμόμουν και εκεί που δείχνει τα τελευταία παιχνίδια που έχεις παίξει απλά μου έγραφα "DNF 0-3" Οπότε καλό είναι να κρατάτε τα ονόματα όσων παίζετε ώστε αν γίνει κάτι τέτοιο να τους κάνετε report άμεσα.

More
29 Oct 2016 23:33 #189040 by Κώστας
Replied by Κώστας on topic FIFA 17
Εχω παιξει γυρω στις 15 ωρες τελειωσα το journey. Ειναι απιστευτο φετος!!!

More
01 Nov 2016 12:47 - 01 Nov 2016 12:56 #189088 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πως να καταλάβετε ότι ο αντίπαλος σας στο FIFA Ultimate Team χρησιμοποιεί το "lag switch":

Το παιχνίδι ξεκινάει μια χαρά, χωρίς lag.
-Εάν τον πιέζετε, ξαφνικά όποτε έχετε εσείς την μπάλα το παιχνίδι αρχίζει το lag. Όποτε έχει αυτός την μπάλα το παιχνίδι είναι κομπλέ.
-Αν φάτε γκολ αποκτά το παιχνίδι lag από το πουθενά για να κρατήσει το σκορ του ο αντίπαλος.
-΄Οποτε βγάζετε επίθεση το παιχνίδι κολλάει, όποτε βγάζει ο αντίπαλος είναι κομπλέ.

Γενικά για να μην πολυλογώ αν ο server έχει θέμα το παιχνίδι θα έχει lag από την αρχή και όχι κατά διαστήματα, ειδικά αν συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω είναι φως φανάρι ότι σας κλέβουν. Να κρατάτε τα user name των αντιπάλων σας ώστε να κάνετε report άμα συναντάτε κάτι τέτοιο. Μέχρι στιγμής η ΕΑ δεν φαινόταν να έχει πάρει ζεστά το θέμα αλλά με την εμφάνιση του FUT Champions, επειδή δίνουν δώρα, από ότι φαίνεται έχουν ενεργοποιηθεί και το ψάχνουν, είναι πιο αυστηροί και ελπίζω να κάνουν κάτι.

βίντεο με το Lag switching:

ΕΠΙΣΗΣ χθες στην αρχή του live ο Μάνος αντιμετώπισε ένα σκουπίδι που σε κάποια φάση το παιχνίδι κόπηκε και καλά σαν να χάθηκε η σύνδεση. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ πάντα ο server της ΕΑ. Πολλές φορές είναι κλέφτες που χρησιμοποιούν hack για να σε πετάνε έξω. Το έχω πάθει από το Σ/Κ 3 φορές μέχρι στιγμής. Νίκησα ή νικούσα ματς και μου πέταξε DNF error ενώ το internet μου ήταν κομπλέ. Έκανα ξανά report αλλά πα...ρια η ΕΑ...Μου έδωσαν μόνο κάτι booster σαν δώρο όταν επιβεβαίωσαν ότι όντως με έκλεψαν. Όπως έγραψα και παρπάνω λένε ότι το ψάχνουν πιο ζεστά το θέμα πλέον. Τώρα τι ακριβώς ισχύει θα σας γελάσω.
Υπάρχουν video με αυτό το hack αλλά δεν τα ανεβάζω .

Anyway, με όλα αυτά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ έχουμε σοβαρό πρόβλημα στο Online τουλάχιστον στο PC.
Last edit: 01 Nov 2016 12:56 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
01 Nov 2016 14:26 #189090 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic FIFA 17
Για να δω ποτε θα βγει διορθωτικο patch..
Το career mode δεν μπορεις να το προχωρησεις σε καποια φαση.κρασαρει!
το αναφερουν και στο φορουμ της ΕΑ αλλα τιποτα ακομα..