Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 17

More
29 Sep 2016 20:16 #188225 by Αλέξανδρος
Replied by Αλέξανδρος on topic FIFA 17
Μπορει κανεις να με εξιγησει τι ειναι to my club και ολη αυτη η φαση στο fifa 17 με της καρτες παικτων? Γιατι ειμαι νεος στο fifa κ δεν εχω καταλαβει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Sep 2016 22:48 #188231 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic FIFA 17
το πηρα και το λιωνω!
πρωτο γκολ μου απο τον Ιbarbo εναντιον του γαυρου!

More
29 Sep 2016 23:15 #188235 by Δημήτρης Φιλίππου
Από ότι είδα στο gameplay του Μάνου , το παιχνίδι σκίζει . Επίσης , το Journey Mode με έχει ξετρελάνει.

More
29 Sep 2016 23:21 - 29 Sep 2016 23:48 #188236 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 17

RemaliMal wrote: Μπορει κανεις να με εξιγησει τι ειναι to my club και ολη αυτη η φαση στο fifa 17 με της καρτες παικτων? Γιατι ειμαι νεος στο fifa κ δεν εχω καταλαβει.

Το My Club όπως και οι κάρτες παικτών έχουν να κάνουν με τους παίκτες που μπορείς να επιλέξεις καθώς παίζεις στο multiplayer το Ultimate Team.Με άλλα λόγια το My Club είναι η ομάδα η οποία κτίζεις με βάση τους παίκτες που μπορείς να αγοράσεις.

Οι κάρτες παικτών χωρίζονται σε Gold,Silver και Bronze.Οι Gold παίκτες είναι πιο ακριβοί και είναι συνήθως παίκτες μεγάλης αξίας όπως ο Messi,Neymar κ.λ.π

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 29 Sep 2016 23:48 by Blood Prince.

More
30 Sep 2016 00:43 #188242 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

RemaliMal wrote: Μπορει κανεις να με εξιγησει τι ειναι to my club και ολη αυτη η φαση στο fifa 17 με της καρτες παικτων? Γιατι ειμαι νεος στο fifa κ δεν εχω καταλαβει.

Οι κάρτες παικτών είναι στο Ultimate Team στο οποίο χτίζεις την ομάδα σου από την αρχή και παίζεις είτε offline είτε online σε κύπελλο ή πρωταθλήματα(10 αγώνες το καθένα και με συγκεκριμένες νίκες-βαθμούς ανεβαίνεις κατηγορία, συνολικά είναι 10) Τους παίκτες στο Ultimate Team τους έχεις σε κάρτες και είτε τους βρίσκεις σε boosters(υπάρχουν διάφορα για κατηγορίες παικτών, bronze, silver, gold) ή τους αγοράζεις από το transfer market. Το 17 δεν το έχω ακόμα και από ότι διάβασα έχουν κάνει αλλαγές οπότε δεν μπορώ να σε κατατοπίσω σε περισσότερα παρά μόνο να σου δώσω δύο συμβουλές:

1) ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ BOOSTERS. Ούτε με coins από το παιχνίδι και φυσικά ούτε με κανονικά λεφτά. Είναι κοροιδία, πίστεψε με από το 13 παίζω και λιώνω Ultimate team, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Μάζευε coins και φτιάχνε σιγά σιγά την ομάδα

2) Μπες εδώ για να μάθεις περισσότερα για παίκτες και για το ποιοι είναι οι καλύτεροι αλλά και να δεις φτηνές ομάδες για να χτίσεις: www.futhead.com/
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Αλέξανδρος

More
30 Sep 2016 00:48 #188243 by Αλέξανδρος
Replied by Αλέξανδρος on topic FIFA 17
Ευχαριστω φιλε για τη βοηθεια σου να σε καλα.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
30 Sep 2016 00:49 #188245 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 17
Αυτό με τα Boosters δεν το ήξερα ούτε εγώ.Ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
30 Sep 2016 16:42 - 30 Sep 2016 16:47 #188259 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Προσπαθώ να αγοράσω από χθες πρωί την Super Deluxe Edition στο παιχνίδι και δεν μπορώ γενικά να αγοράσω τίποτε γιατί μόλις πατάω buy now μου βγάζει αυτό:

Δοκίμασα να κάνω restart το origin και το PC και τίποτα. Επικοινώνησα 2(!) φορές με το ηλίθιο live support του origin και δεν μου έδωσαν καμία λύση, απλά μου είπαν να περιμένω λέει μερικές ώρες. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Πέρα από αυτό αν κάποιος γνωρίζει που μπορώ να βρω την super deluxe ή έστω την deluxe edition από κάποιο store θα είμαι ευγνώμων(έψαξα σε G2A και ένα άλλο και τίποτε)
Last edit: 30 Sep 2016 16:47 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
01 Oct 2016 10:32 #188277 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic FIFA 17
Απο την Πεμπτη το εχω λιωσει το παιχνιδακι..
Ανετα μιλαμε για το καλυτερο ποδοσφαιρακι ever(Ετσι λεμε μεχρι το επομενο..ΦΙΦΑ)..

Απιστευτο σε ολα!

Δεν καταλαβαινω οσους δεν βλεπουν διαφορες στα γραφικα!
ρε παιδια,μας δουλευετε?
εξαιρετικη η αλλαγη στη μηχανη frostbite!!Μεχρι και τα βηματα που αφηνεις στο γρασιδι (πχ μεσα στην βροχη) βλεπεις!

More
01 Oct 2016 16:40 - 01 Oct 2016 16:56 #188287 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 17
Fifa 17 review

Έγραψα όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Fifa 17.
Βελτιωμένο κατά πολύ σε σχέση με πέρυσι. Η Frostbite engine μας χαρίζει καλύτερα γραφικά και πιο λεπτομερές collision detection. Η ακρίβεια χειρισμού είναι κατά πολύ ανώτερη.

Στο online βέβαια δυστυχώς υπάρχει ακόμα lag ακόμα και στο 1v1. Επίσης χθες στον τελευταίο αγώνα που έπαιξα Live είχα τρεις τραυματισμούς.

Το The Journey mode είναι τεράστια προσθήκη για την σειρά. Αξίζει να το πάτε μέχρι τέλους. Θα πρέπει να παίξετε τα ματς της σεζόν του πρωταθλήματός σας και να προπονηθείτε για να ανεβάσετε attributes (υπάρχει και emulation προπόνησης) αλλα το φινάλε θα σας αποζημιώσει. Η απόκτηση των skills όσο κάνετε level up από το level 60 και έπειτα είναι πώρωση. Η EA Sports έχει φτιάξει ένα φοβερό σενάριο. Βέβαια είναι αρκετά στατικό και δεν έχει τόσο εναλλακτικά σενάρια όσο περιμέναμε, παρά μόνο πολύ μικρές αλλαγές απλά στο τι θα ειπωθεί. Στο φινάλε αν ήθελε η EA θα μπορούσε να το κάνει ακόμα πιο συγκινητικό.

Spoiler warning

Warning: Spoiler!

Δείτε επίσης τα δύο πρώτα μας gameplay videos.

Καταρχήν το καθιερωμένο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός όπου ο Καπίνο θυμήθηκε την παλιά του ομάδα και με άφησε να του βάλω 2 τεμάχια.

Και εδώ το πρώτο part του The Journey mode. Η σειρά να ξέρετε ότι θα ολοκληρωθεί.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 01 Oct 2016 16:56 by Μάνος Γρυπάρης.