Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 17

More
12 Sep 2016 16:54 #187535 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

basilpap wrote: Επειδή παίζω χρόνια FIFA online seasons το FIFA 16 είναι το χειρότερο όλων των εποχών.Αλλού δίνεις πάσα και αλλού πηγαίνει κάποιοι παίκτες τρέχουν πιο γρήγορα απο την μπάλλα και ότι άλλη ηλιθιότητα μπορεί κανείς να φανταστεί συμβαίνουν στο FIFA 16.Εγώ φέτος συνέχισα να παίζω το FIFA 15 στο online mode

Που ακριβώς το έπαιξες και είχες τέτοια προβλήματα; Κονσόλα ή PC; Σε PC που με την παρέα μου έχουμε λιώσει όλα τα FIFA ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα παρά μόνο μια φορά όταν χρησιμοποίησα χειριστήριο από το Πλαίσιο, ένα turbo x, με το οποίο αντιμετώπισα πάρα πολλά προβλήματα. Από όταν ξεκίνησα να παίζω με χειριστήριο του xbox για windows λύθηκαν τα όποια θέματα μπορεί να είχα, στα οποία βέβαια δεν ευθυνόταν το παιχνίδι αλλά το ηλίθιο χειριστήριο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Sep 2016 21:59 #187548 by Πιέρρος Φουστέρης

Darmas13 wrote: Καλησπέρα!!!παιδιά!!!Να ρωτήσω ξέρει κανείς αν μπορούμε να το κατεβάσουμε σήμερα με account από Αμερική; το Demo;

Νομίζω πως μπορείς, φίλε Darmas.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
13 Sep 2016 14:40 #187559 by Γιώργος Φιλίππου
Παιδιά μήπως ξέρετε τι ώρα θα κυκλοφορήσει σήμερα το demo στην Ελλάδα?

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
14 Sep 2016 01:36 #187583 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 17
Μόλις κατέβηκε και ξεκινάω να παίζω.

Άργησε να μπει στο PS Store η αλήθεια είναι. Το βράδυ εμφανίστηκε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
14 Sep 2016 07:53 - 14 Sep 2016 08:15 #187593 by Φουντουλάκης Θανάσης
Ο πρώτος αγώνας που έπαιξα ήταν έτσι ακριβώς, ξάνα τα ίδια και τα ίδια. Ψευτικο πεναλτι η cpu ισα ισα ακουμπησε τον παίκτη μου. Για αυτο άλλαξαν το συστημα που σουτάρεις απο την άσπρη βούλα και το έκαναν ποιο δύσκολο μέχρι να το μάθουμέ θα ξεχάσουμε πως δεν ήταν πεναλντι :lol:
Κλασσικα μετα ο τερματοφύλακας έκανε ύπτιο αφηνοντας κενη την εστια. Και στο τελος το καινουργιο η cpu δεν πάει ποια στο κόρνερ όταν κερδιζει κραταει τη μπαλα με το περιβοητο καινουργιο συστημα που προστατευει την μπαλα Θα το δείτε αυτο θα γίνει η απόλυτη κλεψια στο multiplayer

Επίσης ο ελεύθερος παικτης όταν πας να κανεις το 1-2 πέφτει πάνω στο διατητή στους συμπαίκτες του, στους αντίπαλους όπου βρει γενικα αυτο δεν πρόκειτε να φτιαχτει ποτε και ειναι η μεγαλυτρη αποδειξη οτι η frostbite δεν έκανε τίποτα στο gameplay μονο στα πρoσωπα και στα cut scenes στο career.
Last edit: 14 Sep 2016 08:15 by Φουντουλάκης Θανάσης.

More
14 Sep 2016 14:37 #187606 by Δημήτρης Φιλίππου
Έπαιξα το Fifa 17 demo και ήταν εξαιρετικό. Καλύτερο από το Pes 17 demo κατά ρη γνώμη μου.Έκανε το θαύμα της η Ea sports. Επίσης το Journey Mode ήταν εξίσου εξαιρετικό.

More
14 Sep 2016 15:13 #187608 by Φουντουλάκης Θανάσης
Επειδή δεν θέλω να γράφω τα αρνητικά μόνο, αν και τα παραπάνω που έγραψα δεν τα αποφεύγεις, Θα πω και για τα θετικά τα οποια ειναι η αμυνα στην οποια επιτέλους μπορείς να κάνεις σωστή άμυνα και πάρεις την μπάλα και σε αυτο βοηθάει και ο δευτερος παιχτης ο οποιος αυτη τη φορα δεν τρέχει απλως αλλα βάζει και το ποδαράκι του. Αλλο ενα θετικό είναι οι κινησεις που κάνουν οι παικτες οταν ειναι ελευθεροι και αυτο φαινετε και απο τους παικτες που ειναι στις πτερυγες.

More
14 Sep 2016 19:57 #187621 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 17
Σχεδόν απόλυτα ικανοποιημένος έμεινα από το demo του Fifa 17.

Σχετικά με το gameplay υπάρχει άριστη ανταπόκριση κινήσεων, τα κόρνερ ίσως κακώς άλλαξαν, τα πέναλτι ορθώς (προτιμώ το νέο σύστημα που δείχνει με βελάκι που θα πάει η μπάλα άρα ξέρεις τι σου γίνεται), ενώ η νέα Frostbite engine κάνει τα γραφικά ακόμη καλύτερα.

Το The Journey mode μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και ανυπομονώ να το τερματίσω και να δω μέχρι που φτάνει (διότι κάπου λογικά θα έχει φινάλε). Με δυσαρέστησε μόνο το A.I. καθώς οι παίκτες του αντιπάλου κρατούν ξανά την μπάλα για πολύ ώρα στα πόδια τους, όπως γινόταν στο Fifa 15.

Περισσότερα στο σχετικό preview αύριο αφού περάσω πολλές ακόμη ώρες μαζί του.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Sep 2016 22:45 - 14 Sep 2016 22:48 #187625 by Δημήτρης Φιλίππου

Manos wrote: Σχεδόν απόλυτα ικανοποιημένος έμεινα από το demo του Fifa 17.

Σχετικά με το gameplay υπάρχει άριστη ανταπόκριση κινήσεων, τα κόρνερ ίσως κακώς άλλαξαν, τα πέναλτι ορθώς (προτιμώ το νέο σύστημα που δείχνει με βελάκι που θα πάει η μπάλα άρα ξέρεις τι σου γίνεται), ενώ η νέα Frostbite engine κάνει τα γραφικά ακόμη καλύτερα.

Το The Journey mode μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και ανυπομονώ να το τερματίσω και να δω μέχρι που φτάνει (διότι κάπου λογικά θα έχει φινάλε). Με δυσαρέστησε μόνο το A.I. καθώς οι παίκτες του αντιπάλου κρατούν ξανά την μπάλα για πολύ ώρα στα πόδια τους, όπως γινόταν στο Fifa 15.

Περισσότερα στο σχετικό preview αύριο αφού περάσω πολλές ακόμη ώρες μαζί του.

Όντως τα κόρνερ δεν είναι πολύ ωραία. Δεν έχουν πολύ καλό χειρισμό. Τα άλλα στοιχεία όμως είναι εξαιρετικά.
Last edit: 14 Sep 2016 22:48 by Δημήτρης Φιλίππου.

More
15 Sep 2016 00:19 #187630 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic FIFA 17
δοκιμασε καποιος να χασει να δουμε αν κανουν παλι κανα 20λεπτο καθυστερησεις?
γιατι στο 16 οταν κερδιζε ο αντιπαλος(σε παιχνιδια με cpu),οι παικτες του πηγαιναν στο κορνερ για κανα 20λεπτο,εκαναν καθυστερησεις κ δεν μπορουσες να τους παρεις την μπαλα!