Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 17

More
12 Aug 2016 17:36 #186240 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic FIFA 17
Εγω ελπιζω να μην εχει bugs που δεν θα αφησουν να ευχαριστιεσαι!
πχ το Bug που χτυπουσε η μπαλα στο οριζοντιο δοκαρι,εβγαινε αουτ και ο διαιτητης εδινε πεναλτι!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Aug 2016 19:14 #186244 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

aims wrote: Εγω ελπιζω να μην εχει bugs που δεν θα αφησουν να ευχαριστιεσαι!
πχ το Bug που χτυπουσε η μπαλα στο οριζοντιο δοκαρι,εβγαινε αουτ και ο διαιτητης εδινε πεναλτι!

Που σου έγινε αυτο το bug; pc ή κονσόλα;

More
12 Aug 2016 22:37 #186250 by Βασίλης

Shikabane_Hime7 wrote:

Κονσολα φιλε!
γνωστο Bug,υπαρχουν πολλες αναφορες και στο επισημο φορουμ της ΕΑ και στο Youtube,,

More
13 Aug 2016 12:29 #186262 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

aims wrote:

Shikabane_Hime7 wrote:

Κονσολα φιλε!
γνωστο Bug,υπαρχουν πολλες αναφορες και στο επισημο φορουμ της ΕΑ και στο Youtube,,

Έλεος τι μπούρδες bug ειναι αυτά...Σε PC είχα ελάχιστα θέματα αλλα σε κονσόλες εχω ακούσει και εδω αλλα και γενικά πολλα παράπονα. Πρεπει να το προσέξουν πολυ αυτο στις κονσόλες. Το σκέφτομαι να συμβαίνει αυτο το bug που είπες σε online match και εκνευρίζομαι .

More
08 Sep 2016 14:25 #187338 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic FIFA 17
Το demo του Fifa 17 έρχεται αυτή την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου!
Για να δούμε τι θα έχει να μας προσφέρει η EA Sports.
Προσωπικά ανυπομονώ να παίξω το The Journey mode και να δω τι έχει σχεδιάσει η EA με το σενάριο, τα cutscenes, αν θα υπάρχουν customizations (που τα βλέπω πολύ περιορισμένα) κτλ. Κυρίως όμως τι θα γίνει με την διαιτησία και το lag στο Pro Clubs.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Sep 2016 15:35 #187436 by Βασίλης
Kαι εγω μονο αυτο περιμενω Μανο!το The Journey mode..
αν δεν αξιζει,θα το σκεφτω πολυ να το αγορασω φετος(αν κ ειμαι εθισμενος,το αγοραζω καθε χρονο κ δεν ξερω αν οντως μπορω να τηρησω αυτο που γραφω)...
αλλα ειναι κοροιδια τα 60ευρω για ενα απλο update του περσινου..

More
12 Sep 2016 12:51 #187524 by basilpap
Replied by basilpap on topic FIFA 17
Επειδή παίζω χρόνια FIFA online seasons το FIFA 16 είναι το χειρότερο όλων των εποχών.Αλλού δίνεις πάσα και αλλού πηγαίνει κάποιοι παίκτες τρέχουν πιο γρήγορα απο την μπάλλα και ότι άλλη ηλιθιότητα μπορεί κανείς να φανταστεί συμβαίνουν στο FIFA 16.Εγώ φέτος συνέχισα να παίζω το FIFA 15 στο online mode

More
12 Sep 2016 13:25 #187529 by Δημήτρης Φιλίππου
Το περιμένω πως και πως . Είμαι περίεργος να δω τη δουλειά της Ea Sports. Ελπίζω να διορθωθούν τα λάθη σε σχέση με τα άλλα Fifa

More
12 Sep 2016 13:31 #187530 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic FIFA 17
Εγώ δεν ανυπομονώ τόσο για το νέο Fifa.Σίγουρα το Journey Mode είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη,αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενθουσιάζει τόσο απο gameplay που έχω δει στο youtube.Σε σχέση με τα προηγούμενα Fifa το βέβαιο είναι πως θα υπάρχουν κάποιες διορθώσεις και κάποιες προσθήκες όπως νέα στάδια αλλά και νέα πρωταθλήματα.Παρόλα αυτά,βολεύομαι με το Fifa 15.Αν μου το χάριζαν για κάποιο λόγο δεν θα έλεγα όχι αλλά αφού έχω στην κατοχή μου το Fifa 15 δεν βρίσκω λόγο να το αγοράσω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
12 Sep 2016 15:15 #187533 by kostantinos
Replied by kostantinos on topic FIFA 17
Καλησπέρα!!!παιδιά!!!Να ρωτήσω ξέρει κανείς αν μπορούμε να το κατεβάσουμε σήμερα με account από Αμερική; το Demo;