Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 17

More
08 Oct 2016 11:45 - 08 Oct 2016 13:49 #188526 by Modestos
Replied by Modestos on topic FIFA 17
Καλησπέρα παιδιά.Πρόσφατα αγόρασα το fifa 17 για pc(είναι το πρώτο pc game που παίρνω).Βάζω το disk στον υπολογιστή συνδεέται με origin και μετά απο 5-6 ωρες έχει κατέβει.Όταν όμως το ανόιγω και πατάω play μου βγαίνει ένα μαύρο παράθυρο που μετά από 5 δευτερόλεπτα εξαφανίζεται...Στα requirements για το game λέει οσον αφορα τον processor Intel core i3-2100@3.1GHz κι εγω εχω Intel Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz ενω στα Video card λεει για minimum NVIDIA GTX 460 Η AMD Radeon R7 260 ενω εγω εχω Intel(R) HD Graphics 4000.Λέτε να φταίει κάποιο από αυτα;Παρακαλώ όποιος ξέρει απο υπολογιστές να βοηθήσει.Ευχαριστώ!
Last edit: 08 Oct 2016 13:49 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Oct 2016 13:50 #188530 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Modestos7 wrote: Καλησπέρα παιδιά.Σορρυ που γράφω το ποστ σε αυτο το topic.Πρόσφατα αγόρασα το fifa 17 για pc(είναι το πρώτο pc game που παίρνω).Βάζω το disk στον υπολογιστή συνδεέται με origin και μετά απο 5-6 ωρες έχει κατέβει.Όταν όμως το ανόιγω και πατάω play μου βγαίνει ένα μαύρο παράθυρο που μετά από 5 δευτερόλεπτα εξαφανίζεται...Στα requirements για το game λέει οσον αφορα τον processor Intel core i3-2100@3.1GHz κι εγω εχω Intel Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz ενω στα Video card λεει για minimum NVIDIA GTX 460 Η AMD Radeon R7 260 ενω εγω εχω Intel(R) HD Graphics 4000.Λέτε να φταίει κάποιο από αυτα;Παρακαλώ όποιος ξέρει απο υπολογιστές να βοηθήσει.Ευχαριστώ!

Φίλε μου εγώ έχω Intel Core2 Quad CPU @2.66 GHz, 4gb ram(DDR2 κιόλας) και κάρτα γραφικών AMD RADEON R9 200 series και μου παίζει μια χαρά, στα low βέβαια. Πριν πατήσεις play δοκίμασε στα settings στο παραθυράκι να τα χαμηλώσεις και ξανά δοκίμασε.

More
09 Oct 2016 00:59 #188538 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Όσοι ενδιαφέρεστε για τα squad builder challenge στο Ultimate Team, εδώ είναι οι πιο φτηνές ομάδες για το PL Player of the month που δίνει το Sterling

www.futhead.com/squad-building-challenges/squads/13980/
www.futhead.com/squad-building-challenges/squads/8346/
www.futhead.com/squad-building-challenges/squads/24450/

Θεωρητικά αξίζει τον κόπο γιατί δίνει αρκετά booster και μπορείς να πουλήσεις ότι ανοίξεις + παίρνεις έναν μοναδικό παίκτη( www.futhead.com/17/players/50280/raheem-sterling/ ) αλλά απαιτεί αρκετά coins
Εγώ το έκανα και τον πήρα, είναι τρομερός ingame, απίστευτα γρήγορος. Ήμουν τυχερός και άνοιξα σε ένα pack από αυτά που έδινε δώρα τον David Silva και έτσι τον χρησιμοποίησα για το squad builder της City.

More
10 Oct 2016 16:23 - 24 Oct 2016 20:41 #188583 by A
Replied by A on topic FIFA 17
σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να φτιάξουμε μια database με τους Έλληνες παίχτες.
Να κάνουμε add ο ένας τον άλλον και να παίζουμε μεταξύ μας.
Αλλά και για όταν έρθει η ώρα να φτιάξουμε τουρνουά να ξέρουμε ποιους θα περιμένουμε πάνω-κάτω.
Όσοι πιστοί..

Reload, Rev Up, Ride out

Last edit: 24 Oct 2016 20:41 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
10 Oct 2016 17:44 - 24 Oct 2016 20:41 #188588 by Πιέρρος Φουστέρης

xtrmsnpr wrote: σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να φτιάξουμε μια database με τους Έλληνες παίχτες.
Να κάνουμε add ο ένας τον άλλον και να παίζουμε μεταξύ μας.
Αλλά και για όταν έρθει η ώρα να φτιάξουμε τουρνουά να ξέρουμε ποιους θα περιμένουμε πάνω-κάτω.
Όσοι πιστοί..

Έχουμε forum topic γι' αυτό τον σκοπό, φίλε xtrmsnpr.

Δείτε, επίσης, το 2ο part του "The Journey"!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 24 Oct 2016 20:41 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
12 Oct 2016 14:57 #188632 by Γιώργος Φιλίππου
Παιδιά κέρδισα στον διαγωνισμό του Gameworld το key του Fifa 17 για PC.Τι ακριβώς είναι το Cd Key και πως μπορώ να παίξω το παιχνίδι με αυτό το κωδικό?
(Είμαι άσχετος απο PC gaming γιατί ασχολούμαι με Playstation).

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
12 Oct 2016 16:08 - 12 Oct 2016 16:13 #188633 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

GeoRaragh wrote: Παιδιά κέρδισα στον διαγωνισμό του Gameworld το key του Fifa 17 για PC.Τι ακριβώς είναι το Cd Key και πως μπορώ να παίξω το παιχνίδι με αυτό το κωδικό?
(Είμαι άσχετος απο PC gaming γιατί ασχολούμαι με Playstation).

Δεν είναι κάτι δύσκολο Geo! Φαντάζομαι θα είναι για το origin ο κωδικός. Ανοίγεις το origin ή φτιάχνεις λογαριασμό στο origin αν δεν έχεις ήδη( www.origin.com/irl/en-us/ )
και πας και πατάς activate product από εκεί. Αν κολλήσεις κάπου πες το
Warning: Spoiler!
Attachments:
Last edit: 12 Oct 2016 16:13 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
12 Oct 2016 20:03 #188637 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Παιδιά υπόψιν ότι εμφανίστηκαν και στο online του FIFA cheaters όπως και στο PRO στο οποίο είναι μάστιγα. Μου έτυχε δύο φορές ένας τύπος ο οποίος είχε άθλια ομάδα και επίθεση τον...Alex Hunter! Με το που πήγε να ξεκινήσει ο αγώνας με πέταξε έξω και μου έβγαλε το DNF μήνυμα ότι και καλά έκανα logout πριν τελειώσει το παιχνίδι. Δύο φορές μου έτυχε και μάλιστα την μία ήταν στον ημιτελικό των προκριματικών για το online tour του Σαββάτου. Το έπαθε και ένας ξένος που έχω add στο Origin. Θα στείλω στο support και ελπίζω να γίνει κάτι. Όπως και να έχει το νου σας αν και δεν μπορείς να κάνεις κάτι αν σου τύχει δυστυχώς.

More
13 Oct 2016 16:01 #188650 by Ioannis Chatzitournos
Replied by Ioannis Chatzitournos on topic FIFA 17
Φίλε μου αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισα κι εγώ στο Fifa 16 αρκετές φορές! Μάλλον ούτε στο 17 θα απαλλαγούμε και θα σπάνε τα νεύρα μας! Ελπίζω να γίνει κάτι και να διορθωθεί η κατάσταση.

More
13 Oct 2016 19:58 #188660 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

baldur21 wrote: Φίλε μου αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισα κι εγώ στο Fifa 16 αρκετές φορές! Μάλλον ούτε στο 17 θα απαλλαγούμε και θα σπάνε τα νεύρα μας! Ελπίζω να γίνει κάτι και να διορθωθεί η κατάσταση.

Δυστυχώς είναι μάστιγα και στο PRO και στο FIFA. Μεγάλοι καραγκιόζηδες, δε φτάνει που χάνεις το match σου τρώει και τα contract!

Τελικά τον Alex Hunter μπορείς να τον παίξεις κανονικά στο Ultimate Team, δεν το ήξερα, στον δίνει όταν τελειώσεις το Journey!