- Thank you received: 931
Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Tελικα αγορασα Dembele και Loukakou...Πηρα και μερικα πακετα ,τελικα ειχες δικιο δεν αξιζει,βγαζει οτι να ναι παιχτες,προτιμοτερο να κρατας τα κοινς να παιρνεις οποιον θες...Τωρα το μονο που θελω ειναι να πουλησω τον Μανε και να μαζεψω χρηματα για ενα καλυτερο δεξι εξτρεμ,ισως Μαχρεζ και επισης θα χω υποψιν να κανω αυτο που μ ειπες να πουλησω στερλινγκ για ντεπαι.Shikabane_Hime7 wrote: AndrewMvP_17 Το βασικό είναι να παίζεις με παίχτες που έχεις συνηθίσει να χειρίζεσαι και που σου έχουν βγει καλοί. Δηλαδή πχ εφόσον ο Ali σου έχει βγει καλός δεν χρειάζεται, προς το παρόν, να κοιτάξει κάποιον και καλά καλύτερο στα stats. Ο Origi παραδόξως ήταν εξαιρετικός και σε μένα και τον έχω κρατήσει για πάγκο. Μου δούλευε όμως καλύτερα σε σύστημα με 2 επιθετικούς(Είχαν αυτόν + τον απίστευτο Callum Wilson) τώρα παίζω 4-3-3(2)
Αν ο Mane δεν τα πάει καλά δοκίμασε Deulofeu ή Shaqiri. O Clyne είναι μια χαρά μην μπεις στον κόπο να πάρεις άλλον. Αν ο Sterling δεν τραβάει δοκίμασε Depay που έχει και 90 στα φαουλ.
Με 44.000 είσαι πάρα πολύ καλά. Μαχρεζ δεν τον έχω δοκιμάσει, Dembele πάρα πολύ καλός αλλά πολλές φορές έκανε πολλά λάθη, ίσως έφταιγα και εγώ με τον χειρισμό μου. Αξίζει να τον πάρεις για την θέση του Delph.
Lukaku vs Sturridge τους δοκίμασα και τους δύο ο Lukaku είναι καλύτερος για αυτό που θέλω εγώ. Ο Sturridge πολύ ανισόρροπος σε κάποια ματς, μία του ύψους μία του βάθους. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να σου πω ποιον να πάρεις διότι κοστίζουν αρκετά και δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου. Εφόσον έχεις γρήγορους στα πλάγια και παίζεις και εσύ με 1 επιθετικό ο Lukaku ίσως είναι καλή επιλογή. Και ο Costa είναι θηρίο. Για div 3 που είσαι νομίζω Lukaku ή Costa είναι μονόδρομος.
Τσέκαρε στο futhead τα στατιστικά τους και υπολόγισε ποιος πιστεύεις ότι σου ταιριάζει καλύτερα. Όταν είναι να αγοράσεις τον παίχτη που θες ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ. Περίμενε να βγουν τα packs που κοστίζουν πολλά coins, αυτά που έχουν 24-30 gold παίχτες και κάνουν 100,000 coins. Τότε πολλοί πουλάνε αβέρτα παίχτες για να τα πάρουν και μπορεί να βρεις τον παίχτη που θες αρκετά φτηνά. Βάζε στο buy it now την χαμηλότερη δυνατή και ανέβαζε σιγά σιγά. πχ κάνει κανονικά 35,000 ο παίχτης, βάλτο 27,000 και ανέβαζε ανά 500 μέχρι να βρεις έναν πιο φτηνό. Φυσικά κοίτα και τα contracts μην πας και πάρεις με λίγα. Τυπικά στο γράφω αυτό, προφανώς και θα το ξέρεις απλά μπορεί να βοηθήσει και άλλους που θα το διαβάσουν.
AndrewMvP_17 wrote: Οτι πακετο και αν ανοιξα ηταν τραγικο,σκετη αποτυχια...Με την ομαδα που εχω division2 εφτασα απο εκει και περα δεν γινεται κατι αλλο,ολοι εχουν παιχτες που δεν θα τους δω στα ονειρα μου και επειδη ειδα οτι δεν ειχα και πολλες αλλες επιλογες με χημεια απο πρεμιερ λιγκ,(αγορασα και αλλαξα 100 παιχτες) απο τα νευρα μου τους εβαλα ολους για πουλημα να μαζεψω κοινς εχω ηδη 45.000 και περιμενω να φτασω περιπου 100.000 θα δειξει....Division4 επεσα απο βλακειες μου.Μου προτεινει καποιος καμια καλη λυση
Shikabane_Hime7 wrote:
AndrewMvP_17 wrote: Οτι πακετο και αν ανοιξα ηταν τραγικο,σκετη αποτυχια...Με την ομαδα που εχω division2 εφτασα απο εκει και περα δεν γινεται κατι αλλο,ολοι εχουν παιχτες που δεν θα τους δω στα ονειρα μου και επειδη ειδα οτι δεν ειχα και πολλες αλλες επιλογες με χημεια απο πρεμιερ λιγκ,(αγορασα και αλλαξα 100 παιχτες) απο τα νευρα μου τους εβαλα ολους για πουλημα να μαζεψω κοινς εχω ηδη 45.000 και περιμενω να φτασω περιπου 100.000 θα δειξει....Division4 επεσα απο βλακειες μου.Μου προτεινει καποιος καμια καλη λυση
Δυστυχώς τα packs είναι συνήθως κοροιδία. Θέλει πολύ τύχη. Φέτος ήμουν πάρα πολύ τυχερός.
Δεν έπρεπε να βιαστείς και να νευριάσεις, το ίδιο λάθος είχα κάνει στο FIFA 15 και είχα πουλήσει όλη την ομάδα μου, είχα και Νευμαρ, για να φτιάξω από Γερμανικό που αποδείχθηκε fail. Τώρα τι παίχτες κράτησες και από τι πρωτάθλημα σκέφτεσαι να φτιάξεις; Για να δω τι ιδέες μπορώ να προτείνω. Πάντως για να φτάσεις div2 είσαι μια χαρά παίχτης, απλά θέλει δουλειά η ομάδα και προσοχή στις λεπτομέρειες στο παιχνίδι πχ τα team/player instructions, το πως εκτελείς τα κόρνερ κλπ
*Επίσης όταν έχεις νεύρα από το παιχνίδι και βλέπεις ότι δεν σε πάει σταμάτα να παίζεις για μερικές ώρες ή και για όλη την μέρα γιατί με νεύρα δεν θα παίζεις καλά. Το έχω πάθει αρκετές φορές, άμα είδες και το live του Μάνου που του έσπασαν τα νεύρα στο chat έγινε το ίδιο. Πρέπει να παίζεις ήρεμος και να μην αφήνεις τις βλακείες του παιχνιδιού να σε επηρεάζουν. Αυτό ισχύει σε όλα τα competitive Παιχνίδια, LOL, Hearthstone, CS κλπ κλπ