Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FIFA 17

More
15 Jan 2017 11:30 #192413 by Ανδρέας
Replied by Ανδρέας on topic FIFA 17
Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να μην εμφανίζεται bug που μου έχει δημιουργηθεί στο fifa 17 με ακεφαλους ποδοσφαιριστες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jan 2017 13:21 - 15 Jan 2017 13:23 #192418 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Andreasvanik wrote: Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να μην εμφανίζεται bug που μου έχει δημιουργηθεί στο fifa 17 με ακεφαλους ποδοσφαιριστες

Σε PC ή κονσόλα παίζεις; Αν είσαι σε PC κατέβασε καινούργιους drivers για την κάρτα γραφικών και δες αν αλλάξει.
Στείλε πάντως και στο support της ΕΑ γιατί συγκεκριμένη λύση δεν βλέπω, αυτό το πρόβλημα υπήρχε στην beta.
Last edit: 15 Jan 2017 13:23 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Ανδρέας

More
15 Jan 2017 14:02 #192423 by Ανδρέας
Replied by Ανδρέας on topic FIFA 17
Ναι σε pc είναι και κάτι άλλο στο ονλινε μόνο με παίκτες που έχουν το φιφα σε pc η και σε playstation

More
15 Jan 2017 14:08 #192425 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Andreasvanik wrote: Ναι σε pc είναι και κάτι άλλο στο ονλινε μόνο με παίκτες που έχουν το φιφα σε pc η και σε playstation

Τι χαρακτηριστικά έχει το pc σου; Κάνε update τους drivers της κάρτας γραφικών σου. Στείλε όμως όπως σου έγραψα και πριν και στο support τους. Στο online παίζεις μόνο με παίκτες που το έχουν σε PC, το ίδιο ισχύει και για XBOX και PS.

More
16 Jan 2017 12:59 #192454 by Γιάννης
Replied by Γιάννης on topic FIFA 17
Παιδιά γνωρίζουμε αν απόψε στις 22:00 ο Μάνος θα παίξει fifa 17 ultimate team; Ανυπομονούμε...!! :D

More
16 Jan 2017 14:09 #192461 by Πιέρρος Φουστέρης

gvacha13 wrote: Παιδιά γνωρίζουμε αν απόψε στις 22:00 ο Μάνος θα παίξει fifa 17 ultimate team; Ανυπομονούμε...!! :D

Δεν θα έχει live απόψε, φίλε gvacha13! Βλέπουμε για την επόμενη Δευτέρα!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Γιάννης

More
18 Jan 2017 21:54 #192581 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Patch Ιανουαρίου με βελτιώσεις στο gameplay και το Ultimate Team

Ένα νέο patch περάστηκε στο Fifa 17 σε PS4 και Xbox One. Την περασμένη εβδομάδα είχε περαστεί αρχικά στα PC. Έχει μέγεθος 1GB.

Περιλαμβάνει διάφορες αλλαγές στο Ultimate Team όπως διόρθωση ορισμένων bugs, την αφαίρεση της δυνατότητας να ορίσετε δικές σας θέσεις σε παίκτες από το Team Management ενώ παίζετε και αφαίρεση εκτιμώμενης ημερομηνίας, σήματος και ονόματος ομάδας στην οθόνη αγώνα στο FUT Champions. Επίσης, στο latency η μπάρα πλέον θα έχει ακριβέστερες πληροφορίες για την ποιότητα σύνδεσης του αντιπάλου σας.

Διορθώθηκαν επίσης ορισμένα μικροθέματα στο Career Mode που αφορούσαν τους μισθούς παικτών, η λειτουργία στις κάμερες και ο σχολιαστής του The Journey που ανταποκρίνεται πλέον στη γλώσσα που επιλέξατε στα Settings.

Στο θέμα του gameplay διορθώθηκε η θέση της αμυντικής γραμμής σε τακτικές όπου δεν παίζετε υπό πίεση και ένα σπάνιο bug όπου εκτελούσατε πάσα χωρίς να έχετε πατήσει το κουμπί της πάσας.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
19 Jan 2017 01:50 #192588 by Γιάννης
Replied by Γιάννης on topic FIFA 17
Πως σας φαίνεται η ομάδα μου; Το ξέρω πως δεν και η καλύτερη που έχετε δει, αλλά είμαι ακόμη στην division 7 και με 2 νίκες σε 4 παιχνίδια ανεβαίνω division 6. Δεν παίζω και τόσο συχνά λόγω υποχρεώσεων, γι' αυτό ενδέχεται να έχω μείνει λίγο πίσω. Παρεμπιπτόντως, χρειάζομαι την βοήθειά σας σε κάτι. Επειδή δεν μπορώ αυτή την στιγμή να αγοράσω ps plus για να παίξω online, αν ακολουθήσω την διαδικασία του παρακάτω youtuber, πιστεύετε θα δω αποτέλεσμα;

Αν φτιάξω νέο λογαριασμό στο psn με νέο email κτλ και μου δώσει τις 2 δωρεάν ημέρες για να παίξω online (2 days trial νομίζω είναι ο ακριβής όρος), θα μπορώ να παίξω online για αυτές τις 2 ημέρες μόνο στον νέο λογαριασμό που έφτιαξα και έθεσα ως primary, ή θα μπορώ και από τον πρώτο λογαριασμό χωρίς να έχω κάποιο ps plus εκεί;

Ορίστε η ομάδα μου: i.imgur.com/rFwOncp.jpg
Στο επόμενο ή μεθεπόμενο division, σκέφτομαι να αγοράσω τους draxler και douglas costa, για να ανέβει επίπεδο η ομάδα.

More
19 Jan 2017 22:00 - 19 Jan 2017 22:03 #192791 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Φίλε gvacha13 θεωρητικά ίσως γίνεται σε κάποιες χώρες η δωρεάν trial 2 εβδομάδων, απλά θα πρέπει να ξεκινήσεις στο εκάστοτε παιχνίδι τα πάντα από το μηδέν.

Η ομάδα σου είναι κομπλέ, απλά πρέπει να τσεκάρεις και τα team instructions. Βγάλε το offside trap και βάλε στα μπακ σου να μένουν πάντα πίσω.

Μπορείς να δοκιμάσεις Timo Werner στη θέση του Ramos, Schurrle στη θέση του Konoplyanka αν θες. Επίσης εγώ είμαι μεγάλος φαν του Embolo και γενικά αλλά και στο FIFA. Αν θες έναν beastly παίχτη να καλπάζει από δεξιά δοκίμασε τον.

O Douglas Costa που θες είναι δύναμη. Ο Draxler είναι μέτριος, καλύτερα μάζεψε coins για Muller να τον βάλεις CAM.
Last edit: 19 Jan 2017 22:03 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
20 Jan 2017 00:33 #192805 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic FIFA 17
Τα πέναλτι ειναι οτι πιο αισχρο εχει υπαρξει σε ποδοσφαιρακια..