AndrewMvP_17 wrote: @Παναγιωτη με αφορμη την ομαδα σου που ανεβασες,ηθελα να ρωτησω πως ενω χρησιμοποιεις παιχτες απο διαφορετικο πρωταθλημα ιταλικο και αγγλικο η χημεια παραμενει 100% λογω της ποιοτητας των παιχτων? και επισης παιζει ρολο στο παιχνιδι η χημεια με τις κοκκινες γραμμες μεταξυ των παιχτων? ή απλα ειναι θεμα στο μυαλο αυτο? Παρεμπιπτόντως μ'αρεσει πολυ η ομαδα σου ειδικα με αυτη την αμυνα ,τον πογκμπα στο κεντρο τον αζαρ στο πλαι,εισαι τυχερος που εχεις ανοιξει καλους παιχτες και αγορασες τετοια ονοματα που εμεις θα δουμε στα ονειρα μας χαχα! Δωσε αλλη μια ευκαιρια στον Καντε.οταν τον βρισκω αντιπαλο νιωθω οτι ο αντιπαλος παιζει με 2 τετραγωνα ή κυκλους στο μοχλο του απο τα κλεψιματα του
To chemistry λειτουργεί ως εξής. Τα links μεταξύ των παιχτών δημιουργούνται με βάση το πρωτάθλημα, την ομάδα και την εθνικότητα τους. Αν δεν έχουν τίποτε κοινό έχουν κόκκινο λινκ. Αν είναι από ίδια ομάδα και ίδια εθνικότητα τότε έχουν ισχυρό λινκ, αν είναι από το ίδιο πρωτάθλημα, διαφορετική ομάδα αλλά ίδια εθνικότητα πάλι έχουν δυνατό λινκ και πάει λέγοντας. Παίζει μεγάλο ρόλο το chemistry καθώς όσο καλύτερο, όσο μεγαλύτερο chemistry έχει η ομάδα, αυξάνει την απόδοση των παιχτών. Δεν θέλω να σε μπερδέψω με την πολυλογία οπότε παραθέτω λινκ για το
Futhead
για να πειραματιστείς γιατί με το μπλα μπλα θα μπερδευτείς. Στο squad builder του site μπορείς να πειραματίζεσαι με τα λινκς των παιχτών. ΥΠΟΨΙΝ ότι αν παίξεις 10 παιχνίδια με τους ίδιους παίχτες αυτόματα η ομάδα σου παίρνει bonus chemistry λόγο loyalty(δεν φαίνεται κάπου, απλά αυξάνεται χωρίς να το δεις)
Με απλά λόγια για να φτιάξεις την ομάδα κοιτάς να είναι με παίχτες από το ίδιο πρωτάθλημα και αν γίνεται ίδια ομάδα/εθνικότητα. Εγώ έχω φτιάξει hybrid ομάδα και ο λόγος που έχουν 100% chemistry είναι γιατί έχω δημιουργήσει ισχυρά λινκ. Η άμυνα και το τέρμα είναι ίδια ομάδα, ίδια εθνικότητα και έτσι όσα κόκκινα λινκ(από παίχτες από άλλο πρωτάθλημα) έχουν ακυρώνονται να το πω έτσι από τα πράσινα.
Παρακάτω βλέπεις ακριβώς πόσο chemistry έχουν οι παίχτες μου. Με το loyalty που σου ανέφερα, δηλαδή επειδή έχω παίξει 10 παιχνίδια με αυτή την ομάδα έχουν όλοι 10 και ο Martial 7 μέσα στο παιχνίδι.
Την ομάδα μου πήρε πολύ κόπο να την φτιάξω αλλά και τύχη. Φάρμαρα πάρα πολύ coins και στην Black Friday αγόρασα packs με περίπου 11,000 fifa points(κάπου 60κατι ευρώ έβγαινε) και άνοιξα πολύ καλά πράγματα, δεν έχω παραπάνω, παραπάνω από τυχερός. Πάντως γενικά μακριά από packs, θέλει πολύ τύχη.
Ο Καντέ δυστυχώς δεν είναι καλός για μένα καθόλου. Αντίθετα ο Matic είναι πραγματικό κτήνος γιατί είναι καλός και στον αέρα. Έβαλα και 2 γκολάρες μακρινά σουτ μαζί του. Ο Καντέ δεν κάνει καθόλου καλές πάσες και παραδόξως χάνει εύκολα την μπάλα. Πάντως να ξέρεις το ότι έχω πολύ καλή και ακριβή ομάδα δεν σημαίνει κάτι, από τον οποιοδήποτε μπορείς να χάσεις. Δεν σου εγγυάται κανείς την επιτυχία. Ότι άλλος θες ρώτα.