Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
17 Oct 2017 10:55 #206869 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα την 3η σεζόν του Rick and Morty, γενικά μου άρεσε, είχε γέλιο αλλά το φινάλε ήταν λίγο κάπως. Μου φάνηκε μέτριο. Να δούμε πότε θα βγει η 4η, η οποία από ότι φαίνεται θα αργήσει πολύ δυστυχώς!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Oct 2017 22:27 #206907 by Aνέστης Αδαμίδης

Shikabane_Hime7 wrote: το φινάλε ήταν λίγο κάπως.

Ήταν κι αυτή η ευγενέστατη υπάλληλος που σε αποκάλεσε "κύριο"... Άντε να ευχαριστηθείς μετά σειρά!
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
17 Oct 2017 22:41 #206909 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδες; Μου κατέστρεψε το απόγευμα το παλιοκόριτσο, ξεδιάντροπη! xD
The following user(s) said Thank You: Aνέστης Αδαμίδης

More
19 Oct 2017 17:46 #207005 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
25 Oct 2017 19:47 #207308 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το πρώτο επεισόδιο της 8ης σεζόν του The Walking Dead, πάρα πολύ καλό ήταν! Ελπίζω να συνεχίσει έτσι η σεζόν καθώς εδώ που έχει φτάσει, στα κόμικ γίνεται χαμός και έχουν πολλές δυνατές στιγμές να δείξουν! Περιμένω να δω πως θα πάει!

More
26 Oct 2017 19:41 #207345 by Marios Ntallaris
Ένα από τα καλύτερα κόμικ της Marvel μεταφέρεται στη μικρή οθόνη από το Hulu. Runaways κυρίες και κύριοι και όσοι το έχετε διαβάσει ανεβείται στο hype train γιατί η σειρά φαίνεται πολύ καλή.

More
31 Oct 2017 15:07 #207759 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
«Τελειώνει» το «House of Cards» το Netflix λόγω Κέβιν Σπέισι

Έκτη σεζόν και τέλος για το «House of Cards»! Το Netfix ανακοίνωσε το τέλος της σειράς μετά τις κατηγορίες εις βάρος του Κέβιν Σπέισι.

Το Netflix ανακοίνωσε σήμερα ότι η τηλεοπτική σειρά «House of Cards» θα τερματιστεί μετά την επερχόμενη έκτη σεζόν, μετά το σάλο που προκλήθηκε από κατηγορίες εις βάρος του πρωταγωνιστή της σειράς Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση.

Το Netfix υπογράμμισε στην ανακοίνωσή του τον «έντονο προβληματισμό» για την κατηγορία του ηθοποιού Άντονι Ραπ εις βάρος του Σπέισι ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά πριν από 30 χρόνια, όταν ο Ραπ ήταν 14 ετών και ο Σπέισι 26.

0 58χρονος Σπέισι σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε το βράδυ της Κυριακής ότι είναι «τρομοκρατημένος» από τις κατηγορίες του συναδέλφου του, υποστηρίζοντας ότι δεν θυμάται τίποτα από το συμβάν.

Ζήτησε συγγνώμη από τον Ραπ για αυτή την «βαθιά απρεπή συμπεριφορά μεθυσμένου», όπως την χαρακτήρισε. Στην ίδια ανάρτηση αποκάλυψε ότι είναι καιρός «να αντιμετωπίσει άλλα πράγματα στη ζωή μου». Διευκρινίζει μάλιστα ότι αν και στο παρελθόν είχε σχέση και με γυναίκες «τώρα επιλέγω να ζήσω ως ομοφυλόφιλος».

Bέβαια, αρκετά Μέσα υποστηρίζουν πως είχε αποφασιστεί εδώ και μήνες πως θα ολοκληρωθεί η σειρά.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

More
31 Oct 2017 23:28 #207802 by Πιέρρος Φουστέρης
Μου φαίνεται πως η όλη ιστορία με τον Σπέισι είναι για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και να σταματήσουν την σειρά με έναν προφανέστατο λόγο. Απορώ, βέβαια, πως επέτρεψε ο ίδιος να καταστρέψουν την καριέρα και την φήμη του μ' αυτόν τον τρόπο, αλλά ποιος ξέρει...

In other news, το μενού έχει 5 σειρές και περιμένουμε 29 μέρες για να γίνουν 6. Συγκεκριμένα, παρακολουθώ τις:
Gotham, Hawaii Five-0, Stranger Things. The Big Bang Theory και The Walking Dead, ενώ, στις 29 Νοεμβρίου, ξεκινάει η νέα σεζόν του Vikings.
Αναλυτικότερα:
1) Gotham: Έχει ξεκινήσει αρκετά βαρετά, αλλά σιγά-σιγά προστίθενται νέα στοιχεία και χαρακτήρες, οπότε προβλέπω (ελπίζω, μάλλον), να γίνει πιο ενδιαφέρουσα. Επιτέλους, βλέπουμε τον Batman (καλά, όχι τον Batman που ξέρουμε, αλλά τι να κάνουμε), αλλά, μεταξύ μας, ο Alfred κλέβει την παράσταση.
2) Hawaii Five-0: Μπορεί κάθε επεισόδιο, εδώ και 2-3 σεζόν, να μοιάζει ίδιο και οι υποθέσεις που αναλαμβάνει το crew και το πώς τις λύνουν να καταντάει μονότονο, αλλά την έχω λατρέψει την σειρά και, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, δεν μου πάει η καρδιά να την σταματήσω. Υπάρχουν, φυσικά, οι στιγμές που μου αποδεικνύουν γιατί συνεχίζω και την παρακολουθώ, οπότε δεν πρόκειται να σταματήσω σύντομα να βλέπω τις ταρζανιές του McGarrett (sorry not sorry).
3) Stranger Things: Την στιγμή που γράφω αυτό το post, έχω μόλις τελειώσει το 2ο επεισόδιο της νέας σεζόν και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω ανατριχιάσει, τουλάχιστον, 10 φορές. Η συνέχεια προβλέπεται επική, θα προσπαθήσω να γράψω μία αναλυτικότερη απάντηση μόλις τελειώσω την σεζόν.
4) The Big Bang Theory: Πολλοί παραπονέθηκαν όταν οι γυναίκες των 3 μελών μπήκαν στην σειρά και, τώρα, αποτελούν βασικό κομμάτι της, γιατί αισθάνονται πως έχει ψιλοχαθεί η nerdίλα και το humour που έκανε την σειρά παγκοσμίως διάσημη. Δεν συμφωνώ, αλλά και δεν διαφωνώ. Είμαι κάπου στο ενδιάμεσο, γιατί ναι μεν οι άντρες είναι λίγο πιο ήπιοι κτλ, αλλά δόθηκε η αφορμή για δεκάδες νέα αστεία και σκετσάκια που δεν θα ήταν δυνατό να δημιουργηθούν χωρίς τις γυναίκες. Οπότε... win-win?
5) The Walking Dead: Μετά από έναν μαραθώνιο 2 εβδομάδων, τελείωσα, πριν από 3-4 μήνες, όλες τις σεζόν της επικότατης αυτής σειράς. Έβλεπα 3 και 4 συνεχόμενα επεισόδια την ημέρα και αναρωτιόμουν γιατί δεν το έκανα πιο πριν. Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, το hype που είχα για τη νέα σεζόν ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Δε μπορώ να πω ότι δεν απογοητεύτηκα από το 1ο επεισόδιο (δεν έχω δει ακόμη το 2ο, αλλά ξέρω πως είναι μία απ' τα ίδια), γιατί ήξερα την στρατηγική του ABC, δηλαδή "δείχνουμε 1-2 πράγματα και σε αφήνουμε να περιμένεις τα επόμενα επεισόδια", το κάνουν από την αρχή της σειράς. Όπως και να 'χει, όμως, η μάχη μεταξύ Negan και του υπόλοιπου κόσμου είναι ένα must-see event και δε μπορώ να περιμένω. Θα προτιμούσα, πάντως, να είχα ακούσει τον αδερφό μου, ο οποίος αποφάσισε να περιμένει να βγουν μερικά επεισόδια πριν τα παρακολουθήσει. Κάτι ήξερε...

Επίσης, είδα τη νέα σεζόν του BoJack Horseman (νομίζω πως το έχω αναφέρει, αλλά δε βαριέσαι) και προτείνω, για μία ακόμη φορά, σε όσους γουστάρουν αυτό το είδος, να δουν την σειρά, γιατί αυτή η σεζόν είναι, για μένα, η καλύτερη. Επίσης, πριν κάτι μέρες, είδα το The Sinner με την Jessica Biel και τον Bill Pullman. Οι ερμηνείες είναι καταπληκτικές απ' όλους και το σενάριο τόσο καλοδουλεμένο και τόσο απρόβλεπτο που αποτελεί must για όσους γουστάρουν τα drama/mystery/thriller (με την αληθινή έννοια της λέξης thriller και όχι την λάθος που έχει πάρει σήμερα, δηλαδή "τρόμος"). Τέλος, αφού δω την επόμενη σειρά στην λίστα μου, δηλαδή το Iron Fist (έχω, ήδη, δει τα Daredevil - Luke Cage - Jessica Jones και ο αδερφός μου θέλει να δούμε το Defenders), θα προσπαθήσω να βρω το κουράγιο να τελειώσω τα Black Sails, Fear the Walking Dead (κυρίως λόγω των επερχόμενων cross-over επεισοδίων με την αρχική σειρά) και το Westworld. Ναι, το Westworld. Δυστυχώς, δεν το τελείωσα ποτέ, αλλά όλοι λένε (και κάποιοι από 'δω μέσα μου το είπατε, δεν σας ξεχνάω) ότι είναι καταπληκτική σειρά και πως στα επεισόδια που μου έχουν μείνει γίνεται πιο διασκεδαστική/περιπετειώδης, αλλά, πολύ απλά, δεν έχω όρεξη. Έρχεται η νέα σεζόν, όμως, και δεν θέλω να μείνω πίσω, οπότε θα προσπαθήσω να το κάνω ASAP.

Σχολή, σου λένε μετά...

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
01 Nov 2017 00:00 #207809 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Επιτέλους χαμογελάσαμε λίγο με τον Bojack στην 4η ;)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
01 Nov 2017 06:56 #207826 by Blood Prince
Δεν έχω την πολυτέλεια να παίζω όλη την ημέρα games και να βλέπω σειρές όπως πολλοί εδώ πέρα (μακάρι να ήταν έτσι η ζωή) αλλά περιμένω με ανυπομονησία την πρεμιέρα την πέμπτης σεζόν απο την σειρά Vikings στις 29 Νοεμβρίου.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish