Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
16 Jul 2017 17:57 #202089 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Με πρόλαβε ο Βασίλης! Westworld προτείνω και εγώ. Τρομερή σκηνοθεσία και πλοκή, μουσική και εξαιρετικές ερμηνείες. Μυθικό cast με Anthony Hopkins και Ed Harris να κλέβουν τις εντυπώσεις.
The following user(s) said Thank You: Βασιλης Γαλανος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jul 2017 12:06 #202150 by Georgios Manolis
Συμφωνώ για Westworld και θα σου πρότεινα επίσης και το Wayward Pines.Αν και είναι 2 σεζόν αξίζει.Αρκετά δυνατό cast κι εδώ,φοβερή ατμόσφαιρα,μουσική,σκηνοθεσία και αρκετά καλή γραφή.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
18 Jul 2017 13:46 - 18 Jul 2017 13:48 #202295 by Γιώργος Λόλας
Το Westworld είναι σειράρα! Προτείνω επίσης να δείτε οπωσδήποτε το Riverdale. Τρομερή ατμόσφαιρα και οι ηθοποιοί είναι ένας και ένας. Τώρα θέλω να ξεκινήσω τα 13 Reasons Why και Mist. Η ταινία είχε επικό τέλος (έδειχνε πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος), οπότε έχω αγωνία να δω πώς θα είναι η σειρά.
Last edit: 18 Jul 2017 13:48 by Γιώργος Λόλας.

More
19 Jul 2017 10:25 #202357 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεν νομίζω πως το τέλος του Mist έδειχνε το πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος, καθώς δεδομένης της κατάστασης κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για την απόφαση που πήραν, από το να βρουν φριχτό και βίαιο θάνατο. Είχε τελειώσει και η βενζίνη οπότε...Απλά mindfuck είναι το τέλος, άμα περίμεναν και καλά 10 λεπτά θα σώνονταν, τουλάχιστον για λίγο περισσότερο.

More
19 Jul 2017 11:59 #202362 by Georgios Manolis
Εγώ πιστεύω οτι το μύνημα στο τέλος του The Mist είναι να μη το βάζεις κάτω.Όσο άσχημα κι αν είναι τα πράγματα,ότι κακό και να βρεί τον κόσμο πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα πολεμάνε και δε θα πέσουν τόσο εύκολα.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"

More
19 Jul 2017 13:39 #202372 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Σωστή παρατήρηση αλλά όπως και να έχει δεδομένης της κατάστασης αλλά και του τι είχαν ζήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν λογική η απελπισία τους.

More
10 Aug 2017 18:00 #203710 by Georgios Manolis
Ξακίνησα να βλέπω και το Taboo το οποίο είχα πει οτι θα το δώ απο τότε που παίχτηκε το trailer.Έχουν πιάσει την ατμόσφαιρα της εποχής με τη συνοδία dark μουσικής.Κι ένας Tom Hardy να δίνει ρέστα για άλλη μια φορά και να σε βάζει ακόμα πιο βαθιά.Δεν ξέρω που το πάει ακόμα αλλά απο αυτά που είδα στο πρώτο επεισόδιο φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

More
10 Aug 2017 20:23 #203715 by Aνέστης Αδαμίδης
Κάποιος να μου θυμίσει λίγο πως είναι η σειρά μετά τη δεύτερη σεζόν Daredevil στο Netflix. Luke Cage, Iron Fist και μετά Punisher και Defenders ή κάπως αλλιώς;

More
27 Aug 2017 15:31 #204439 by Gerasimos Kontos
Ξεκίνησε το The Mist του King στο Netflix. Μέτριο κατ'εμέ αλλά βλέπεται.

More
27 Aug 2017 16:07 #204440 by κωστας
Έχω ξεκινήσει και βλέπω teen wolf είναι ώραια σείρα αν και λίγο περίπλοκη αλλά καλη συνιστώ άνετα
The following user(s) said Thank You: Blood Prince