Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
30 Aug 2017 13:26 #204568 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα λίγο Smallville που έβλεπα που και που παλιά, ωραία σειρά ήταν, ευχάριστη. Ξεκίνησα και την 3η σεζόν του Rick and Morty, συνεχίζει να είναι τέρμα τρελό και διασκεδαστικό!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2017 22:32 #205029 by Πιέρρος Φουστέρης
Με το Game of Thrones να δίνει ρέστα και να μας βάζει στην λίστα αναμονής για πάνω από έναν χρόνο και τα Gotham (28 Σεπτεμβρίου), Hawaii Five-0 (29 Σεπτεμβρίου), Stranger Things (27 Οκτωβρίου), The Big Bang Theory (25 Σεπτεμβρίου), The Walking Dead (22 Οκτωβρίου) και Vikings (29 Νοεμβρίου) να βρίσκονται έναν με 2 μήνες μακριά, επιβαλλόταν να βρω καινούριες σειρές για να καλύψω το κενό. Η πρώτη που άρχισα είναι το Rick and Morty, στην αρχή γιατί με είχε πρήξει ένας φίλος μου, στην συνέχεια γιατί το λάτρεψα. Μετά το BoJack Horseman (η νέα σεζόν βγήκε χθες), είναι η 2η adult/animates series που βλέπω (δεν μετράω Simpsons κτλ, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει όπως πρέπει αλλά έχω δει διάσπαρτα επεισόδια) και είναι κα-τα-πλη-κτι-κή. Για όσους γουστάρουν σειρές αυτού του είδους ή/και έχουν δει το BoJack Horseman, τότε προτείνω να δουν κι αυτή. Επίσης, ξεκίνησα πριν 2 μέρες το Taboo, και, όπως ακριβώς περίμενα, ο Tom Hardy είναι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει. Ο άνθρωπος δεν έχει παίξει ούτε έναν κακό ρόλο, ρε γαμώτο. Πώς το καταφέρνει αυτό; Για ψιλογερά στομάχια η σειρά, πάντως, αλλά, για μία ακόμη φορά, το BBC αποδεικνύει γιατί οι σειρές του είναι, μακράν, οι καλύτερες. Τέλος, βλέπω και το Westworld, αν κι έχω μείνει στο 5ο επεισόδιο, γιατί έχω ψιλοβαρεθεί. Όσοι τους το έχω πει, όμως, με παροτρύνουν να το συνεχίσω, γιατί μου εγγυώνται πως, στην συνέχεια, γίνεται πολύ καλύτερο. Είδωμεν!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
07 Sep 2017 07:59 #205043 by Γιώργος Δημητρούλης
Είδα Westworld Season 1,Taboo Season 1,Fear the Walking Dead Season 3,Walking Dead Season 7,House of Cards Season 5,Homeland Season 6,The Strain Season 4 (8ο επεισόδιο),Arrow Season 5,The Flash Season 3,Legends Of tomorrow Season 2,The Defenders Season 1,Daredevil Season 1,2,Game of thrones season 7,Preacher Season 2,Outcast Season 2,The exorcist Season 1,Narcos Season 3,American Horror Story Season 6 και πολλές πολλές άλλες σειρές τις οποίες δεν προλαβαίνω να γράψω εδώ.Έχω ξεκινήσει να βλέπω anime Castlevania εκπληκτικό όπως και το Deathnote αλλά και το Attack on Titan και θελω να δω κι άλλα.

More
07 Sep 2017 09:45 #205049 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Westworld έχει βαριά πλοκή και πολύ φιλοσοφία κλπ αλλά προσωπικά δεν το βαρέθηκα καθόλου, μου αρέσουν τέτοιες σειρές/ταινίες με τέτοια πλοκή. Έχει και εξαιρετική μουσική αλλά και φυσικά ερμηνείες. Κάτσε δες το Πιέρρο, δεν μπορώ να σου πω ότι θα σου αρέσει σίγουρα αλλά όταν το τελειώσεις θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο θέμα πλοκής και θα βγάλεις καλύτερο συμπέρασμα. Απλά θέλει προσοχή γιατί έχει πολλές λεπτομέρειες!

More
07 Sep 2017 12:21 - 07 Sep 2017 12:23 #205061 by κωστας
βλέπω fear the walking dead,walking dead,flash,teen wolf,game of thrones, και έχω τελειώσει και το spartacus
Last edit: 07 Sep 2017 12:23 by κωστας.

More
07 Sep 2017 13:49 #205074 by Πιέρρος Φουστέρης

Shikabane_Hime7 wrote: Το Westworld έχει βαριά πλοκή και πολύ φιλοσοφία κλπ αλλά προσωπικά δεν το βαρέθηκα καθόλου, μου αρέσουν τέτοιες σειρές/ταινίες με τέτοια πλοκή. Έχει και εξαιρετική μουσική αλλά και φυσικά ερμηνείες. Κάτσε δες το Πιέρρο, δεν μπορώ να σου πω ότι θα σου αρέσει σίγουρα αλλά όταν το τελειώσεις θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο θέμα πλοκής και θα βγάλεις καλύτερο συμπέρασμα. Απλά θέλει προσοχή γιατί έχει πολλές λεπτομέρειες!

Θα το συνεχίσω, απλά ψάχνω την όρεξη να το κάνω. Βλέπω, ήδη, άλλες 3 σειρές, όμως, ενώ στο τέλος του μήνα θ' αρχίσουν άλλες τόσες τις νέες σεζόν, οπότε φοβάμαι ότι θ' αργήσω να το κάνω.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
13 Sep 2017 12:31 #205426 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έφτασα την 4η σεζόν του Bojack Horseman στο 6 επεισόδιο. Πολύ καλή και αυτή η σεζόν όπως και όλη η σειρά. Την προτείνω σε όσους ψάχνουν μια ιδιαίτερη και γεμάτη από συναισθήματα εμπειρία.

More
18 Sep 2017 09:59 #205631 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα την 4η σεζόν του Bojack Horseman, εξαιρετική όπως και οι υπόλοιπες γεμάτη με συναισθήματα, δυνατές και αστείες στιγμές. Από τις καλύτερες σειρές ever.

More
18 Sep 2017 10:29 #205633 by Νικηφόρος Μητράκος
Προσωπικά αναμένω νέα σεζόν Vikings (civil war ftw) και να ξεκινήσει το Knightfall γιατί ποιός δεν θέλει να βλέπει Templars να τρώνε ξύλο; :D

More
20 Sep 2017 19:05 #205754 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
The following user(s) said Thank You: Marios Ntallaris