Με το Game of Thrones να δίνει ρέστα και να μας βάζει στην λίστα αναμονής για πάνω από έναν χρόνο και τα Gotham (28 Σεπτεμβρίου), Hawaii Five-0 (29 Σεπτεμβρίου), Stranger Things (27 Οκτωβρίου), The Big Bang Theory (25 Σεπτεμβρίου), The Walking Dead (22 Οκτωβρίου) και Vikings (29 Νοεμβρίου) να βρίσκονται έναν με 2 μήνες μακριά, επιβαλλόταν να βρω καινούριες σειρές για να καλύψω το κενό. Η πρώτη που άρχισα είναι το Rick and Morty, στην αρχή γιατί με είχε πρήξει ένας φίλος μου, στην συνέχεια γιατί το λάτρεψα. Μετά το BoJack Horseman (η νέα σεζόν βγήκε χθες), είναι η 2η adult/animates series που βλέπω (δεν μετράω Simpsons κτλ, γιατί δεν τα έχω παρακολουθήσει όπως πρέπει αλλά έχω δει διάσπαρτα επεισόδια) και είναι κα-τα-πλη-κτι-κή. Για όσους γουστάρουν σειρές αυτού του είδους ή/και έχουν δει το BoJack Horseman, τότε προτείνω να δουν κι αυτή. Επίσης, ξεκίνησα πριν 2 μέρες το Taboo, και, όπως ακριβώς περίμενα, ο Tom Hardy είναι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει. Ο άνθρωπος δεν έχει παίξει ούτε έναν κακό ρόλο, ρε γαμώτο. Πώς το καταφέρνει αυτό; Για ψιλογερά στομάχια η σειρά, πάντως, αλλά, για μία ακόμη φορά, το BBC αποδεικνύει γιατί οι σειρές του είναι, μακράν, οι καλύτερες. Τέλος, βλέπω και το Westworld, αν κι έχω μείνει στο 5ο επεισόδιο, γιατί έχω ψιλοβαρεθεί. Όσοι τους το έχω πει, όμως, με παροτρύνουν να το συνεχίσω, γιατί μου εγγυώνται πως, στην συνέχεια, γίνεται πολύ καλύτερο. Είδωμεν!
"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister