Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
12 Oct 2023 04:08 #273223 by Blood Prince

Το Vikings Valhalla είδα στο google ότι ακυρώνετε και θα βγει απο το netfix( αν θυμάμαι καλά).

Αυτό ακριβώς ήθελα να σχολιάσω τώρα .

Πρίν λίγο είδα 4 επεισόδια μαζεμένα από την δεύτερη σεζόν και μου άρεσαν πάρα μα πάρα πολύ ..... απορώ τι δεν άρεσε και δεν θα συνεχιστεί μετά την τρίτη σεζόν....

Μου κάνει ο άλλος , του αρέσουν οι Vikings και δεν του άρεσε λόγω εποχής , πως δεν είχε ενδιαφέρον, ότι να'ναι.

Εμένα γιατί μου άρεσε σε εκπληκτικό βαθμό ; Αποτελεί η καλύτερη σειρά ever για μένα .

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Oct 2023 22:06 #273231 by Απόστολος Μητσακούλης

Το Vikings Valhalla είδα στο google ότι ακυρώνετε και θα βγει απο το netfix( αν θυμάμαι καλά).

Αυτό ακριβώς ήθελα να σχολιάσω τώρα .

Πρίν λίγο είδα 4 επεισόδια μαζεμένα από την δεύτερη σεζόν και μου άρεσαν πάρα μα πάρα πολύ ..... απορώ τι δεν άρεσε και δεν θα συνεχιστεί μετά την τρίτη σεζόν....

Μου κάνει ο άλλος , του αρέσουν οι Vikings και δεν του άρεσε λόγω εποχής , πως δεν είχε ενδιαφέρον, ότι να'ναι.

Εμένα γιατί μου άρεσε σε εκπληκτικό βαθμό ; Αποτελεί η καλύτερη σειρά ever για μένα .
Και εμένα μου άρεσε αρκετά αυτή η σειρά. Κρίμα που δν θα το συνεχίσουν. Συχνό φαινόμενο.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
17 Oct 2023 02:52 #273268 by Blood Prince
Το τρίτο επεισόδιο από την τηλεοπτική σειρά Witcher , στην τρίτη σεζόν , ήταν πολύ καλό καθώς όλη η φάση με Αρετούζα ήταν ακριβής μεταφορά από το βιβλίο Time of Contempt .

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
19 Oct 2023 19:55 #273297 by Blood Prince
Είδα όλη την τηλεοπτική σειρά Witcher , και έκανα παύση της συνδρομής για 1 μήνα . Μετά ανάλογα, θα κινηθώ , αν θα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον . Θα αρχίσουν και τα Χριστουγεννιάτικα σιγά σιγά .

Η τρίτη σεζόν πάντως στο συνολό της αρχίζοντας από το τρίτο επεισόδιο παρουσιάζε αρκετές ομοιότητες με το βιβλίο αν και υπήρχαν και διαφορές . Το ίδιο και η πρώτη σεζόν . Οι μεγαλύτερες διαφορές ήταν στην δεύτερη σεζόν πχ η φάση με την Bruxa καμία σχέση με τα γεγονότα που αναφέρονται στο βιβλίο.

Πάντως κάποια πράγματα τα γνώριζα από πριν πχ η Ciri που βρέθηκε στην έρημο και κατέληξε στους παρανόμους , ο Γκέραλτ στο δάσος Μπρόκιλον , η ψεύτικη Ciri στον Emir κ.λ.π

[IMG

Peter Baylish

More
21 Oct 2023 00:45 #273313 by Απόστολος Μητσακούλης

Είδα όλη την τηλεοπτική σειρά Witcher , και έκανα παύση της συνδρομής για 1 μήνα . Μετά ανάλογα, θα κινηθώ , αν θα υπάρχει κάτι ενδιαφέρον . Θα αρχίσουν και τα Χριστουγεννιάτικα σιγά σιγά .

Η τρίτη σεζόν πάντως στο συνολό της αρχίζοντας από το τρίτο επεισόδιο παρουσιάζε αρκετές ομοιότητες με το βιβλίο αν και υπήρχαν και διαφορές . Το ίδιο και η πρώτη σεζόν . Οι μεγαλύτερες διαφορές ήταν στην δεύτερη σεζόν πχ η φάση με την Bruxa καμία σχέση με τα γεγονότα που αναφέρονται στο βιβλίο.

Πάντως κάποια πράγματα τα γνώριζα από πριν πχ η Ciri που βρέθηκε στην έρημο και κατέληξε στους παρανόμους , ο Γκέραλτ στο δάσος Μπρόκιλον , η ψεύτικη Ciri στον Emir κ.λ.π
Πολύ καλό ήταν. Τώρα που θα αλλάξει ο ηθοποιός δν ξέρω αν θα έχει την ίδια ροή. Θα δούμε.

More
21 Oct 2023 01:39 #273314 by Blood Prince
Τον Δεκέμβριο πάντως που θα έχω χρόνο λογικά , σκέφτομαι να αρχίσω να βλέπω αυτή την τηλεοπτική σειρά .

1899

[IMG

Peter Baylish

More
04 Jan 2024 03:34 #274501 by Aνέστης Αδαμίδης
Για όποιον δεν έχει δει τη σειρά, Reacher. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Έχει βγει και δεύτερη σεζόν, η οποία είναι προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί στις 19 Ιανουαρίου 2024. Η σειρά βασίζεται σε βιβλία του Lee Child, δημιουργού του χαρακτήρα Jack Reacher. Η πρώτη σεζόν με ενθουσίασε και η δεύτερη είναι εξίσου πολύ καλή.

Ναι, οκ, είναι σειρά του Amazon Prime, αλλά για εμάς που ξέρουμε να ψάχνουμε, ξέρουμε πού να τα βρούμε ;)

More
10 Feb 2024 10:44 #275001 by Nikos Georgopoulos
Ταινία Alien: Romulus

Του σκηνοθέτη Fede Alvarez.

Το Deadline αναφέρει ότι επερχόμενη ταινία με εξωγήινους του σκηνοθέτη Fede Alvarez έχει πλέον επίσημα τον τίτλο: «Alien: Romulus» . Ενώ η ταινία χρησιμοποιούσε τον υπότιτλο Romulus ως προσωρινό τίτλο εδώ και λίγο καιρό, το όνομα είναι πλέον επίσημο. Το επίσημο όνομα αποκαλύφθηκε από τον CEO της Disney, Bob Iger, στο πλαίσιο της πρόσκλησης για τα κέρδη του πρώτου τριμήνου της εταιρείας. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης horror ταινιών Fede Alvarez, γνωστός για το Don't Breathe και το Evil Dead του 2013. Ο Alvarez έθεσε την ιδέα για την ταινία στον 20ο αιώνα, ο οποίος έκανε την ταινία κορυφαία προτεραιότητα για την παραγωγή.

Το Alien: Romulus διαδραματίζεται μεταξύ των γεγονότων του Alien και του Aliens. To Alien κυκλοφόρησε το 1979 και το Aliens κυκλοφόρησε το 1986. Η συζήτηση για την ταινία αναφέρει: «Οι νέοι από έναν μακρινό κόσμο πρέπει να αντιμετωπίσουν την πιο τρομακτική μορφή ζωής στο σύμπαν».

Στο Alien: Romulus πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Cailee Spaeny, Isabela Merced, Aileen Wu, Spike Fearn, David Jonsson και Archie Renaux και θα είναι η έβδομη ταινία στο main franchise του Alien. Η ταινία δεν σχετίζεται με την τηλεοπτική σειρά Alien που βρίσκεται επί του παρόντος σε παραγωγή με το FX, η οποία αναπτύσσεται από τον Noah Hawley. Πιθανότατα δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι το επόμενο έτος λόγω καθυστερήσεων που σχετίζονται με τις περσινές απεργίες στη βιομηχανία.

Το Alien: Romulus αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, αντί να κυκλοφορήσει στο Hulu όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί και θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου.