Στην αρχή ξεκίνησα να βλέπω τρία επεισόδια μαζεμένα, στην συνέχεια δύο επεισόδια καθημερινά και στην 6Β season έβλεπα 1 επεισόδιο την ημέρα.
Αυτό δεν συμβαίνει γιατί δεν μου αρέσει, το άκρως αντίθετο, αλλά γιατί δεν θέλω να τελειώσει ποτέ.
Αφού είδα 6 επεισόδια από την 6B Season, ξεκίνησα το μέρα παρά μέρα, δηλαδή χθές είδα το 7, την Τετάρτη θα δω το 8 και την Παρασκευή το "grande finale" 2 επεισόδια μαζεμένα.
Σίγουρα υπάρχει και η The Last Kingdom αλλά και η επερχόμενη σειρά του netflix Valhalla που κάνει πρεμιέρα αυτόν τον μήνα αλλά έχω φάει κόλλημα με την σειρά του History Channel,
Επίσης με κάποιον τρόπο, κανένας χαρακτήρας δεν έγινε εντελώς αντιπαθητικός ! , ο Ivar ίσως στην 5B Season θύμισε Joeffrey του Game of Thrones ή Bolton αλλά μετά άρχισα να τον συμπαθώ και αυτόν.
Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish