Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
27 Jan 2022 21:10 #260660 by Blood Prince
Με βλέπω να ξεκινάω την Last Kingdom να μπω στο mood.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Feb 2022 02:33 #260987 by Blood Prince
Δεν έχω δει την The Last Kingdom αλλά η τηλεοπτική σειρά Vikings του History Channel είανι πώρωση ! Χωρίς υπερβολή μου αρέσει καλύτερα από την Game of Thrones.

Χθές είδα τρία επεισόδια μαζεμένα από την σίζον 5B και σήμερα άλλα τρία...κάθε φορά ανυπομονώ για το τι θα συμβεί στην συνέχεια !

Από ότι ξέρω η σειρά ολοκληρώθηκε στις 6 σίζον και την έκτη δεν την έχω ετοιμάσει ακόμα.

Ελπίζω η The Last Kingdom να μου αρέσει το ίδιο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
15 Feb 2022 03:06 - 15 Feb 2022 03:09 #261417 by Blood Prince
11o επεισόδιο (6Β Season) της τηλεοπτικής σειράς Vikings..

Έπαθα τρελή πλάκα μιλάμε...η σκηνή για μένα ήταν η πιο σοκαριστική σκηνή σε ταινία/σειρά που έχω δεί, πιο σοκαριστική και από τους White Walkers του Game of Throne γιατί στους White Walkers ήξερες πως ήταν νεκροζώντανοι...

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 15 Feb 2022 03:09 by Blood Prince.

More
22 Feb 2022 17:29 - 22 Feb 2022 17:40 #261622 by Blood Prince
Στην αρχή ξεκίνησα να βλέπω τρία επεισόδια μαζεμένα, στην συνέχεια δύο επεισόδια καθημερινά και στην 6Β season έβλεπα 1 επεισόδιο την ημέρα.

Αυτό δεν συμβαίνει γιατί δεν μου αρέσει, το άκρως αντίθετο, αλλά γιατί δεν θέλω να τελειώσει ποτέ.

Αφού είδα 6 επεισόδια από την 6B Season, ξεκίνησα το μέρα παρά μέρα, δηλαδή χθές είδα το 7, την Τετάρτη θα δω το 8 και την Παρασκευή το "grande finale" 2 επεισόδια μαζεμένα.

Σίγουρα υπάρχει και η The Last Kingdom αλλά και η επερχόμενη σειρά του netflix Valhalla που κάνει πρεμιέρα αυτόν τον μήνα αλλά έχω φάει κόλλημα με την σειρά του History Channel,

Επίσης με κάποιον τρόπο, κανένας χαρακτήρας δεν έγινε εντελώς αντιπαθητικός ! , ο Ivar ίσως στην 5B Season θύμισε Joeffrey του Game of Thrones ή Bolton αλλά μετά άρχισα να τον συμπαθώ και αυτόν.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 22 Feb 2022 17:40 by Blood Prince.

More
22 Feb 2022 19:44 #261628 by Απόστολος Μητσακούλης
Είχα παρατήσει την σειρά Vikings στο τέλος της πεμπτής season επιδή ξενέρωσα με την κατάληξη του αγαπημένου μου χαρακτήρα, δν λέω περισσότερα για να αποφύγουμε spoilers. Τώρα με το Valhalla θα τελειώσω και την τελευταία season για να δώ αν συνδέονται καθόλου αυτά τα δύο.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
06 Mar 2022 00:25 - 06 Mar 2022 00:27 #261977 by Blood Prince

Είχα παρατήσει την σειρά Vikings στο τέλος της πεμπτής season επιδή ξενέρωσα με την κατάληξη του αγαπημένου μου χαρακτήρα, δν λέω περισσότερα για να αποφύγουμε spoilers. Τώρα με το Valhalla θα τελειώσω και την τελευταία season για να δώ αν συνδέονται καθόλου αυτά τα δύο.

Η τύχη που είχαν σημαντικοί χαρακτήρες στην έκτη σεζόν ήταν κωμική κατά την γνώμη μου.Βέβαια δεν αποκαλύπτω τι και πως.

Εντωμεταξύ την περασμένη εβδομάδα έβλεπα την mini σειρά της HBO Chernobyl η οποία είναι 5 επεισόδια. Παρουσιάζει τραγικά γεγονότα που συνέβησαν τότε.

Σήμερα ετοίμασα και την πρώτη σεζόν από Vikings Valhalla αλλά σκοπεύω να δω την Last Kingdom πρώτα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 06 Mar 2022 00:27 by Blood Prince.

More
13 Mar 2022 22:17 #262237 by Απόστολος Μητσακούλης
Περιμένω να βγεί η σειρά obi wan kenobi. Θα έχει μάλλον και τους inquisitors.

More
28 Mar 2022 19:11 - 28 Mar 2022 19:13 #262584 by Blood Prince
Πολλές σειρές που έλεγα πιο πάνω πως θα δω, δεν θα τις δω τελικά γιατί ο σκληρός δίσκος είναι στα τελευταία του και δεν μπορώ να τις κάνω back up , άλλωστε βαριόμουν να τις δω.

Θα δω Witcher Season  2 και Locke & key μιας που μου άρεσε η πρώτη σεζόν.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 28 Mar 2022 19:13 by Blood Prince.

More
29 Mar 2022 22:17 - 29 Mar 2022 22:18 #262648 by Blood Prince

Πολλές σειρές που έλεγα πιο πάνω πως θα δω, δεν θα τις δω τελικά γιατί ο σκληρός δίσκος είναι στα τελευταία του και δεν μπορώ να τις κάνω back up , άλλωστε βαριόμουν να τις δω.

Θα δω Witcher Season  2 και Locke & key μιας που μου άρεσε η πρώτη σεζόν.

Τελικά διαπίστωσα πως πολλά αρχεία τα είχα αποθηκεύσει στο desktop οπότε όλα μια χαρά.

Βέβαια θα κάνω και format πρώτα και δεν θα βιαστώ να αλλάξω δίσκο. 

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 29 Mar 2022 22:18 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
12 Apr 2022 11:57 - 12 Apr 2022 11:58 #263054 by Blood Prince
Χθές είδα τα πρώτα δύο επεισόδια από την τηλεοπτική σειρά Vikings Valhalla του Netflix.

Ήταν πώρωση !

Τα γεγονότα διεξάγονται 100 χρόνια μετά τον Ragnar Lothbrok και τους γιούς του και αφορούν τόσο τον διαχωρισμό ανάμεσα σε Παγανιστές και Χριστιανούς στους Vikings όσο και τις συγκρούσεις με τους Σάξονες.

Δεν ξέρω αν είναι ιστορικά τεκμηριωμένο γιατί σε κάποια φάση οι Σάξονες αφανίστηκαν από την Αγγλία, όμως έχω ξετρελαθεί.

8 επεισόδια είναι συνολικά και θα βλέπω 2 μέρα παρά μέρα, οπότε μέχρι την επερχόμενη Κυριακή θα τα έχω δει.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 12 Apr 2022 11:58 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης