Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
28 Sep 2017 11:00 #206168 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μετά από 1 season η σειρά The Mist στο Spike TV ακυρώθηκε και δεν θα υπάρξει συνέχεια!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Sep 2017 23:57 #206209 by Aνέστης Αδαμίδης
Είχε καθόλου ενδιαφέρον; Σκεφτόμυον να την ξεκινήσω, αλλά ακόμη δεν έχω τελειώσει με τις προηγούμενες σεζόν Arrow, Flash, SUpergirl, Legends of Tomorrow και δεν έχω δει Luke Cage και Iron Fist.

More
29 Sep 2017 00:14 #206212 by Georgios Manolis
Ναι κρίμα για το The Mist,αν και το πήγαινε κάπως αργά μου άρεσε εκεί που το πήγαινε.Όπου να ναι λογικά θα ξεκινήσω να βλέπω το Arrow season 6 και το Dark.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
29 Sep 2017 12:14 #206225 by Μαρίνος Τζώτζης
Ομολογουμένως έχω ρίξει τον αριθμό των σειρών που βλέπω, πρόσφατα τελείωσα μόνο μία και αυτή ήταν το Lucifer. Πολύ καλή σειρά γενικώς, θα την πρότεινα άφοβα σε όποιον δεν έχει να δει κάτι αυτόν τον καιρό και ψάχνεται!

More
09 Oct 2017 11:37 #206579 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κοντεύω να τελειώσω τη 3η σεζόν του Rick and Morty, τρελό γέλιο, σου φτιάχνει τη διάθεση!

More
09 Oct 2017 15:40 #206597 by Georgios Manolis
Είδα τη πρώτη σεζόν του Goliath στο Amazon Prime με τον Billy Bob Thorton.Δικαστικό δράμα είναι οπότε μη περιμένετε δράση.Παρ'ολα αυτά έχει χιούμορ και ωραίο Intro με μουσικάρα.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
09 Oct 2017 16:05 #206601 by Lyricaldemon
Θα πρότεινα το Sleepy Hollow,(ακέφαλος καβαλάρης φάση στην εποχή μας.)Καθώς επίσης και το Penny Dreadful.(Βαμπίρ λυκάνθρωποι τα πάντα όλα.).Δέν λέω πολλά μην σας τα χαλάσω!

More
12 Oct 2017 22:20 #206722 by Καλλινίκη
Είπα και εγώ να ξεκινήσω μια αμερικάνικη σειρά και είδα την πιο μάπα. Χθες τελείωσα την σειρά The Mist στο Netflix. Μεγαλύτερη πατάτα δεν γίνεται. Αλλιώς περίμενα την σειρά και αλλιώς κατέληξε. Η ταινία είναι χίλιες φορές καλύτερη μπροστά σ' αυτή τη πατάτα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως και για ποιο λόγο μου βάλανε στην σειρά, βιασμό, λεσβίες, γκέι, σεξ και τα άκυρα και ηλίθια flashbacks. Υποτίθεται θα έπρεπε να δούμε πλάσματα που καραδοκούν μέσα στην ομίχλη και σκοτώνουν κόσμο... όλο και όλο 2-3 φορές τα έδειξε.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
12 Oct 2017 22:55 #206723 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πως την πάτησες έτσι βρε Καλλινίκη; Την ακύρωσαν κιόλας τη σειρά, δε θα έχει συνέχεια. Εγώ ευτυχώς δεν την είδα γιατί διάβαζα απόψεις άλλων που έλεγαν για το πόσο ότι να ναι είναι. Το ότι δεν είχε τα τέρατα όπως και όσο θα έπρεπε ήταν τεράστιο αρνητικό, πέρα από αυτά που έγραψες. Καλά έκαναν και το έκοψαν.

More
13 Oct 2017 21:30 #206758 by Lyricaldemon
Άκυρη σειρά πραγματικά ότι να ναι όμως...Εδώ έκοψαν το hannibal και το Constantine...