Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
20 Aug 2018 20:15 #218536 by Ελένη Παρούτογλου
Πρόσφατα έκανα τον έναν μηνά δωρεάν συνδρομή στο Netflix και έχω καεί άπειρα τώρα βλέπω Iron Fist και παράλληλα την τελευταία season του Orange Is the New Black και έχω 2-3 άλλες που πρέπει να ξεκινήσω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Aug 2018 23:31 #218537 by Astro
Έχω να κάτσω να δω σειρά εντατικά κανενα χρόνο και βάλε, όχι ότι δεν υπάρχουν καλές σειρές αλλά λόγο έλλειψης χρόνοι.

More
21 Aug 2018 17:54 #218552 by Μαρίνος Τζώτζης
Είδα την τελευταία season του Vikings γιατί την αφήσει λόγω στρατού και έπιασα και το Britannia. Το πρώτο μας άφησε σε φοβερό σημείο αλλά σαν να έχασε την αίγλη των πιο παλιών season. Και όχι απλά λόγω Ragnar, μερικοί χαρακτήρες δεν είχαν ενδιαφέρον development.

More
21 Aug 2018 19:53 - 29 Aug 2018 00:58 #218561 by Blood Prince

Serebrian wrote: Το πρώτο μας άφησε σε φοβερό σημείο αλλά σαν να έχασε την αίγλη των πιο παλιών season. Και όχι απλά λόγω Ragnar, μερικοί χαρακτήρες δεν είχαν ενδιαφέρον development.

Εγώ προσωπικά τα 10 πρώτα επεισόδια της πέμπτης σεζόν τα ευχαριστήθηκα πιο πολύ από τις προηγούμενες.Δεν ξέρω,γούστα.Ανυπομονώ για την συνέχεια.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 29 Aug 2018 00:58 by Μαρίνος Τζώτζης.

More
22 Aug 2018 00:56 #218565 by Βασίλης Σπετσιέρης
Έκανα ένα marathon με το Better Call Saul. Tα μόνα ενδιαφέροντα του show είναι ο Γκουστάβο και ο Μάικ, δηλαδή το Breaking Bad.Ο Σάουλ μου άρεσε στο ΒΒ αλλά δικιά του σειρά? Δεν αξίζει. Επίσης άρχισα να βλέπω Shield.Είμαι στη δεύτερη σεζόν και μέχρι τώρα είναι εντάξει

More
29 Aug 2018 01:00 #218670 by Μαρίνος Τζώτζης

Blood Prince wrote:

Serebrian wrote: Το πρώτο μας άφησε σε φοβερό σημείο αλλά σαν να έχασε την αίγλη των πιο παλιών season. Και όχι απλά λόγω Ragnar, μερικοί χαρακτήρες δεν είχαν ενδιαφέρον development.

Εγώ προσωπικά τα 10 πρώτα επεισόδια της πέμπτης σεζόν τα ευχαριστήθηκα πιο πολύ από τις προηγούμενες.Δεν ξέρω,γούστα.Ανυπομονώ για την συνέχεια.

Από δράση έμεινα ικανοποιημένος. Απλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που χειρίστηκαν τους Σάξoνες σε αυτήν τη season. To σημείο με τον βασιλιά και την μέλισα, o Headmund και η στέψη με το παρασκήνιό της ήταν τουλάχιστον κακοφτιαγμένα. Ξέρω πως η σειρά δεν είναι 100% ιστορική αλλά η πραγματική ιστορία ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα στους συγκεκριμενους οπότε δεν έβρισκα λόγο αλλαγής.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
30 Aug 2018 00:43 - 30 Aug 2018 00:45 #218682 by Blood Prince

Serebrian wrote:

Blood Prince wrote:

Από δράση έμεινα ικανοποιημένος. Απλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που χειρίστηκαν τους Σάξoνες σε αυτήν τη season. To σημείο με τον βασιλιά και την μέλισα, o Headmund και η στέψη με το παρασκήνιό της ήταν τουλάχιστον κακοφτιαγμένα. Ξέρω πως η σειρά δεν είναι 100% ιστορική αλλά η πραγματική ιστορία ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα στους συγκεκριμενους οπότε δεν έβρισκα λόγο αλλαγής.

Και εμένα μου φάνηκε αρκετά περίεργο ο Aethelwulf
Warning: Spoiler!
μια μέλισσα. lol Να σου πω την αλήθεια πίστευα πως έτσι συνέβη στην πραγματικότητα.Πιστεύω
Warning: Spoiler!
.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 30 Aug 2018 00:45 by Blood Prince.

More
06 Oct 2018 17:37 #219250 by Άκης Ζαχαριάδης
Πρόσφατα βλέπω την σειρά : η τέλια ληστεία, μπορώ να πω οτι εχει ενδιαφέρων καθώς η σειρα επικεντρωνεται στην διαμάχη μεταξύ αστυνομίας και των ληστών που έχουν εισβάλει στο νομισματοκοπειο, και εκει ξεδιπλώνεται στο ποιος ειναι ο πιο έξυπνος ώστε να μπορέσει να ξετρυπώσει ο ένας τον άλλον. Δηλαδή ολο το θέμα της ταινίας εχει να κανει με το ποιος διαθέτει μυαλό και οχι το ποιος κρατάει το μεγαλύτερο όπλο όπως συχνά συμβαίνει στις ταινίες .

More
07 Oct 2018 00:50 #219252 by Βασίλης Καψάλης
Καλησπερα μιας και εχω εξαντλησει τις απο οσο ξερω σειρες που θα μου αρεσαν βρηκα αυτη : Animal Kingdom www.imdb.com/title/tt5574490/ την εχει δει κανεις να που γνωμη? συνηθως παω στα τυφλα αλλα δεν μου γεμισε το ματι φαινοταν σαν προχειροδουλεια και πολυ απλο σεναριο απο epi 1

you see but you do not observe...

More
07 Oct 2018 01:13 #219253 by Ελένη Παρούτογλου
Δεν την έχω δει την συγκεκριμένη σειρά αλλά και εγώ είμαι στην κατάσταση. Έχω εξαντλήσει όσες σειρές ήθελα να δω και τώρα δεν βρίσκω τίποτα το ποιοτικό. Ξεκίνησα το Hannibal αλλά δεν με ενθουσίασε πολύ μπλα μπλα και επίσης ξεκίνησα και το american horror story που είναι λίγο πιο ενδιαφέρον.