Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout 4

More
25 Jan 2016 07:19 #175864 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Fallout 4
Φαντάζομαι αλλάζετε ρούχα πριν κάνετε πωλήσεις για να αυξήσετε το charisma ώστε να πάρετε καλύτερες τιμές, έτσι;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jan 2016 09:48 #175867 by Πιέρρος Φουστέρης

Myrmidon wrote: Φαντάζομαι αλλάζετε ρούχα πριν κάνετε πωλήσεις για να αυξήσετε το charisma ώστε να πάρετε καλύτερες τιμές, έτσι;

Εμ.... Όχι. :P

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
25 Jan 2016 14:41 #175885 by Myrmidon

DoUzOs wrote:

Myrmidon wrote: Φαντάζομαι αλλάζετε ρούχα πριν κάνετε πωλήσεις για να αυξήσετε το charisma ώστε να πάρετε καλύτερες τιμές, έτσι;

Ούτε grape mentans ή/και day tripper; :dry:

More
25 Jan 2016 14:49 #175888 by Πιέρρος Φουστέρης

Myrmidon wrote:

DoUzOs wrote:

Grape mentants έβαλα μόνο όταν ήθελα να περάσω ένα speech check με τον Danse. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ άλλοτε κάποιο chem. Όλα για πούλημα πήγαιναν. :P

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
25 Jan 2016 15:04 #175891 by Myrmidon

DoUzOs wrote:

Myrmidon wrote:

DoUzOs wrote:

Grape mentants έβαλα μόνο όταν ήθελα να περάσω ένα speech check με τον Danse. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ άλλοτε κάποιο chem. Όλα για πούλημα πήγαιναν. :P

Αααα εγώ τον δικό μου τον έχω κάνει πρεζόνι.....Στην αρχή την έβγαζα καθαρή με addictol μέχρι να ανεβάσω το Chem Resistant στο maximum για immunity

More
25 Jan 2016 23:14 #175943 by Κατερίνα Μαρίνου
Ααα, γι'αυτο βλεπω τον ουρανο σκοτεινιασμενο, μηπως την εχω κανει πρεζου την δικη μου και παραπαταει η κακομοιρα. Δεν μου λεει η Piper τιποτα να με συνεφερει, θα παρω την Curie μαζι να μου γραψει συνταγη να μην με βλεπουν junkie οι settlers στο καταφυγιο. :lol:

More
26 Jan 2016 02:25 - 26 Jan 2016 02:29 #175949 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Ρουχαλάκια +3 Charisma
Καπελάκι +1 Charisma
Πίνεις μια μπυρίτσα +1 charisma
Τρως και 1-2 τζούρες grape mentats

...και το charisma φτάνει στον θεό, επιτρέποντάς σου να περάσεις το 99% των charisma check στους διαλόγους και να πετύχεις τις καλύτερες τιμές.
Χαμόγελο που σκοτώνει (τις τιμές!) ένα πράγμα! :P
Last edit: 26 Jan 2016 02:29 by Χαράλαμπος Οικονόμου.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
30 Jan 2016 16:48 #176127 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic Fallout 4
Να ρωτησω κατι?Το base builder τι ρολο βαραει?Δηλαδη ποιος ο λογος που το εχουν βαλει?Εμενα μου φαινεται ενδιαφερον αλλα σε τι ακριβως χρησιμευει?

More
30 Jan 2016 20:56 - 30 Jan 2016 21:05 #176130 by Myrmidon
Ουσιαστικά δίνει έναν τόνο crafting στο παιχνίδι. Δεν είναι απαραίτητο να ασχοληθεί κανείς με αυτό, ωστόσο κάτι έπρεπε να βάλουν για να σπάσουν τη μονοτονία των επαναλαμβανόμενων αποστολών για μετά τον τερματισμό του. Για να φτιάξεις οτιδήποτε σχετικά, πρέπει να έχεις πρώτες ύλες που με τη σειρά τους τις βρίσκεις μαζεύοντας αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια ανακυκλωνεις σε πρώτες ύλες. Έπειτα κατασκευάζεις αντικείμενα και τμήματα κτισμάτων τα οποία τοποθετείς ανάλογα για να σχηματίσεις ένα μεγαλύτερο και λειτουργικό κτίσμα. Η όλη διαδικασία γίνεται μόνο σε προκαθορισμένα σημεία του χάρτη που ουσιαστικά λειτουργούν σαν ορμητήρια για την περιπλάνησή σου.

Για παράδειγμα μπορείς να χτίσεις ένα τείχος γύρο από τη βάση σου για να εμποδίζεις την είσοδο εχθρών κατά την περίπτωση εισβολής και να τους οδηγείς σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία καλύπτεις εύκολα με αμυντικά κτίσματα και κανόνια/παγίδες κλπ.

Δες τι έχω κάνει στο Sanctuary....

Attachments:
Last edit: 30 Jan 2016 21:05 by Myrmidon.
The following user(s) said Thank You: Χαράλαμπος Οικονόμου

More
30 Jan 2016 21:19 #176131 by Κατερίνα Μαρίνου
Το base building δινει καταφυγιο σε ταλαιπωρημενους settlers χωρις να προσθετει κατι το ουσιαστικο απο αποψη gameplay παρα μονο την χαρα του να δημιουργεις κατι οπως το φανταζεσαι βλεποντας την λειτουργια του μεσω των ανθρωπων που το κατοικουν. Ειδικα ο Preston με τις επαναλαμβανομενες quests που συνεχεια δινει με κουραζει ιδιαιτερα, γι'αυτο ξεφευγω λιγο απο την ρουτινα χτιζοντας παραγκες η μαγαζακια για τους φτωχους επισκεπτες των καταφυγιων μου. Δινει καποια xp οταν κατασκευαζεις κατι μεσω του workshop και τουλαχιστον στην αρχη του παιχνιδιου οταν εισαι ακομα χαμηλου level βοηθαει καπως. ;)