Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout 4

More
15 Jan 2016 23:58 #175477 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Fallout 4
Πολύ ποιο σύντομα από ότι θα περίμενε κανείς, και σίγουρα όχι τόσο σύντομα όσο θα έπρεπε, έρχεται νέο patch με τα εξής....ολίγα :

Fallout 4’s 1.3 Update is now available in beta for Steam users.

This beta update is a work in progress so before opting into the beta, back up your saved games.

To get the beta, you need to do the following:
Log into Steam
Right Click on Fallout 4 in your Library
Select Settings
Select Betas
A drop down menu will appear. Select Beta Update
Select OK.
Wait a few minutes and Fallout 4 should update.
When done, Fallout 4 should appear as Fallout 4 [beta] in your Library
If you decide you don’t want to run the Beta anymore, redo steps 1 – 4. At the drop down, select NONE – Opt out of all beta programs.

Beta Update 1.3.45

New Features
New ambient occlusion setting, HBAO+
New weapon debris effects (NVIDIA cards only)
Added status menu for settlers in your settlements
Added ability to rotate an object you are holding with left/right triggers and pressing down on left thumbstick lets you switch the rotating axis
Improved "ESDF" keys remapping support while in Workshop mode
Gameplay Fixes
General memory and stability improvements
Improved performance when looking through a scope
Fixed issue where player could warp to a different location when aiming
Companions can no longer get stuck with radiation poisoning
Fixed an issue where Vault 81 residents would not dismember correctly
Big Leagues perk now displays calculated damage correctly
Fixed issue with third person camera not displaying properly after exiting certain crafting stations
Fixed an issue where subtitles would occasionally not update properly
Effects will properly be removed on companions when items are unequipped
MacReady’s Killshot perk now calculates headshot percentages properly
Fixed an issue with NPCs getting stuck in Power Armor
Fixed a rare issue with companions getting stuck in down state
Second rank of Aquaboy now calculates properly
Fixed an issue with resistance not always lowering the damage correctly when added by mods
Enabled number of characters available when renaming an item (XB1)
Fixed issue with player becoming dismembered while still alive
Robotics expert is now usable in combat
Stimpaks can now be used on Curie after the transformation
Playing a holotape found in wilderness while switching point of view no longer causes the screen to blur or controls to be locked
Quest Fixes
Fixed an issue with "Taking Independence" where the minutemen remaining from the battle against the Mirelurk Queen would not gather in the Castle
Fixed an issue where invulnerable characters would get stuck in combat
Fixed an issue where Preston would send player to a settlement instead of a dungeon as part of a Minutemen quest
Fixed an issue where Synths could attack the Castle while the player was friends with the Institute
Fixed an issue where killing a caravan would leave a quest open
Fixed an issue where Dogmeat would stay at Fort Hagen after "Reunions" was completed
Fixed an issue where the player couldn't talk to Desdemona to complete "Underground Undercover"
Fixed an issue where the player could get stuck exiting the cryopod
Fixed an issue where the player could no longer get Preston as a companion
In "The End of the Line," fixed an issue that would prevent the player from killing the leaders of the Railroad
Fixed an issue with Minutemen quests repeating improperly
Fixed an issue where the player couldn't get back into the Railroad headquarters after being kicked out of the Brotherhood of Steel
After finishing "The Big Dig," fixed an issue where Hancock would no longer offer to be a companion or help with the "Silver Shroud" quest
Fixed an issue with obtaining the Dampening Coils from Saugus Ironworks before going to Yangtze
During "Unlikely Valentine," fixed an issue where the player could be blocked from entering Vault 114
In "Confidence Man," Bull and Gouger can now be killed
During "Taking Independence," fixed an issue that would prevent the radio transmitter from powering up
In "Human Error," fixed an issue where killing Dan would cause the quest to not complete properly
Fixed an issue with "Tactical Thinking" where leaving dialogue early with Captain Kells to reprogram P.A.M. could cause quest to not completely properly
Workshop Fixes
Fixed a bug that would cause settler counts to appear incorrectly
Fixed an issue that could prevent the player from setting up a supply line in settlements with a high population
Improvements to snapping pieces together while in Workshop mode
Fixed an issue that caused powered items to stop functioning permanently if its power source was ever removed
Player can now build workbenches in their Diamond City house
Building wires no longer uses up copper
Fixed issue with certain settlement attacks not generating properly
Fixed an issue with settlement happiness calculations
Settlers assigned to weapons stand will now stand next to it
Diamond City house now shows provided power
Repairing items will now correctly consume resources
Fixed an issue where companion would ignore commands at workshop locations
Fixed an issue with crops appearing destroyed after saving and reloading

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jan 2016 21:24 #175592 by Κατερίνα Μαρίνου
Αυτη η Bethesda με τα bugs της, patch-patch-patch θα βγαζει συνεχεια για χρονια μεχρι να τα φτιαξει ολα. Δεν εχω την εκδοση για steam που το κανει auto-update αλλα την αλλη την γκου-γκουχ. :P Θα παω να μπιπ το καινουριο update να το σουλουπωσω λιγο το παιχνιδι. ;)

More
17 Jan 2016 23:33 #175606 by Myrmidon

Mystique wrote: Αυτη η Bethesda με τα bugs της, patch-patch-patch θα βγαζει συνεχεια για χρονια μεχρι να τα φτιαξει ολα. Δεν εχω την εκδοση για steam που το κανει auto-update αλλα την αλλη την γκου-γκουχ. :P Θα παω να μπιπ το καινουριο update να το σουλουπωσω λιγο το παιχνιδι. ;)

:lol: "....γκουχ γκουχ..." :lol:

Πέθανα στα γέλια μόλις το διάβασα. Περίμενε λίγο γιατί δεν βγήκε ακόμα.Beta είναι. Μην τα κάνεις κολυμπηθρόξυλο.

More
24 Jan 2016 02:20 - 24 Jan 2016 19:43 #175821 by Πιέρρος Φουστέρης
Μετά από 48 ώρες gameplay στο νέο μας Xbox One, σκέφτηκα να σας γράψω τη γνώμη μου για το αριστούργημα της Bethesda. Τα περισσότερα τα ξέρετε, αλλά δε με ενδιαφέρει, γιατί το παιχνίδι το αγαπώ. Με τι να αρχίσω; Ας αρχίσω με το story.

Λίγα λεπτά πριν να πέσουν οι βόμβες. Character customization, επιλογή άνδρα-γυναίκα (με αρκετά κωμικό τρόπο, αν σκεφτείς πως γίνεσαι μαύρος από λευκός και η γυναίκα σου δεν λέει τίποτα), ωραία κουρέματα (τα εκμορντένισαν τα περισσότερα, ευτυχώς) κτλ κτλ. Μιλάς με τον/την σύζυγο (αναλόγως την επιλογή του καθενός), μιλάς με τον Codsworth που σου βγάζει καφέδες από το πουθενά, πας στο μυξιάρικο που κλαίει και, λιγά λεπτά μετά, τρέχεις για τη ζωή σου γιατί γίνεται πυρηνικός πόλεμος. Τι άλλο θες; Το καλύτερο intro που έχω δει, μέχρι στιγμής, σε παιχνίδι. Σε βάζει κατευθείαν στη δράση, σε γεμίζει με συναισθήματα (σκοτώνουν τον/την σύζυγο, απαγάγουν το παιδί σου, σκοτώνεις τεράστιες κατσαρίδες με γκλομπ γιατί πάντα αυτές την πληρώνουν για να μάθεις εσύ να πολεμάς στο παιχνίδι) και μετά το παρατάς τελείως γιατί όλοι αυτό κάνουν στα παιχνίδια της Bethesda (προσωπικά, πήγα στη Diamond City όταν έφτασα 30 lvl). Βέβαια, το όλο story είναι πολύ καλό, δείχνει την προσπάθεια που θα έκανε κάθε γονιός να πάρει το παιδί του πίσω και που όλοι γνωρίζουμε μέχρι πού θα έφτανε κάποιος και τι θα έκανε (βλέπε Liam Neeson που του έχουν απαγάγει την κόρη και σκοτώνει τη μισή Γαλλία για να την επιστρέψει στη χωρισμένη σύζυγό του). Εγώ, πάντως, το προτιμώ από τα προηγούμενα Fallout.

Fighting System: Φανερά βελτιωμένο από τα άλλα. Πολύ πιο έξυπνο το AI (σωστή χρήση των throwables, όπως χειροβομβίδες/μολότοφ, κάλυψη[cover] πίσω από τοίχους και, γενικά, αντικείμενα, μετακίνηση κατά τη διάρκεια της μάχης κτλ.), μου άρεσε η τακτική των mole rats και των radscorpions που έμπαιναν στο έδαφος και έβγαιναν έξω (αν και, στο σημείο που βρίσκομαι, μικρή σημασία έχει μιας και φεύγουν τα πάντα oneshot), μου άρεσε η ξαφνική εμφάνιση των ghouls από το πουθενά (αν και, στο σημείο που βρίσκομαι, μικρή σημασία έχει μιας και φεύγουν τα πάντα oneshot), μου άρεσει το ντου που κάνουν τα deathclaws όταν σου ορμάνε (αν και, στο σημείο που βρίσκομαι, μικρή...). Μου άρεσε περισσότερο από όσο περίμενα το V.A.T.S., που, σε αντίθεση με τα προηγούμενα, οι εχθροί κουνιούνται σε slow-mo αντί να μένουν ακίνητοι (μάλιστα, ορισμένες φορές με βοήθησε). Γενικά, το fighting(shooting) system, βελτιώθηκε εκεί που περίμενες ότι δε θα μπορούσε να αλλάξει κάτι.

Crafting System: Το λατρεύω. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Στο New Vegas, για να είμαι ειλικρινής, δεν του έδωσα τη σημασία που έπρεπε, αλλά σε αυτό το Fallout του έδωσα και κατάλαβε. Έκανα rush τα Armorer/Gun Nut/Science (φουλ) και έχω γίνει ένα beast που, από εκεί που έπαιζε με πιστολάκια και αυτόματα που έκανα σχεδόν μηδαμινό damage, να παίζω με ένα assault rifle που σκάει 50+ dmg η σφαίρα με 10 σφαίρες το δευτερόλεπτο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: μου πετάχτηκε ένα Savage Deathclaw και δεν αντέδρασα καν, μιας και σε 3 δεύτερα είχε γίνει κομμάτακια. Όπως λέει και μία από τις αγαπημένες μου ατάκες: The hunter becomes the hunted. Έτσι ακριβώς, αγαπημένα μου Deathclaws. Τρέξτε για τη ζωή σας. Βέβαια, το πιο εκνευριστικό; Adhesive. Με το ζόρι να φτιάχνεις ένα-δύο mods γιατί δεν έχεις καθόλου. Να ψάχνεις απεγνωσμένα για ένα duct tape ή ένα wonderglue για να κολλήσεις ένα σκόπευτρο πάνω στο rifle σου. Ευτυχώς, όμως, που ανακάλυψα έγκαιρα το Vegetable starch και τώρα έχω φτάσει 1000+ adhesive και δεν ξέρω τι να το κάνω. Μετά, ήρθαν τα Screws και το Leather, αλλά μάζεψα αρκετά κάποια στιγμή και είμαι μια χαρά τώρα.

Θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω μία παράγραφο για ένα από τα αγαπημένα μου στοιχεία του παιχνιδιού: goddamn, super, ultra Power Armor. Νιώθω άσχημα που το snobαρα στην αρχή του παιχνιδιού, γιατί, όταν αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω (είχα φτάσει τα 35+ fusion cores να κάθονται idle στο Inventory), είδα ότι οι BoS κάτι ήξεραν και ήταν όλη την ώρα μέσα στις στολές τους. Το θηρίο με τη σιδερένια στολή (δηλαδή, εσείς), δε φοβάστε τίποτα, δε φοβάστε κανέναν. Από το 150 Armor Resistance/70+ Energy/σχεδόν 40 Radiation, κατέντησα να έχω 1300+ Armor/700+ Energy/1000+ Radiation. Ένα ωραιότατο παράδειγμα της απιστευτότητας της στολής: χρειάστηκαν δύο (δύο!) Super Mutant Suiciders με Mini Nukes για να με κατεβάσουν στο μισό HP. Μιλάμε για το 666 το ίδιο. Μία συμβουλή: όσοι δεν έχετε βάλει το Jet Pack στο Torso, παρατήστε τα όλα και βάλτε το χθες. Τις τελευταίες 2 ώρες δεν κάνω τίποτα άλλο παρά να πηδάω πάνω σε ταράτσες γιατί, πολύ απλά, μπορώ. Α, και κάτι άλλο. Από το απίστευτα χαμηλό 290 carry weight στην αρχή, τώρα έχω 500 άνετα και κουβαλάω το μισό Commonwealth χωρίς να με πειράζει. Αυτά είναι.

Ας πούμε και κανά αρνητικό, μην μας πουν και one-sided. Caps: δυσκολότερο από τα προηγούμενα να τα μαζέψεις. Μπορεί να μην τα χρειάζεσαι και τόσο (μόνο για σφαίρες τα έχω), αλλά το γεγονός ότι, πολλές φορές, ξέμενα, με εκνεύρισε. Wild Wasteland perk: πού είσαι, πανάθεμά σε; σε έψαχνα, σε πεθύμησα... Γιατί, ρε Bethesda, δεν το έβαλες; Ήθελα να δω εξωγήινους και σκελετούς σε ψυγεία... Companions: Μου φαίνεται πως δεν είναι τόσο χρήσιμοι όσο στα προηγούμενα. Δε λέω, κάνουν καλό damage και, γενικά, βοηθάνε στο combat (ακόμα και το κοπρόσκυλο κάτι κάνει), αλλά, ρε Bethesda, μόνο >150 carry weight; Μας δουλεύεις; Εμείς θα τα κουβαλάμε τα πράγματα; Τι τους έχουμε τους δούλους, δηλαδή; Βέβαια, δεν θα έπρεπε να σχολιάζω το συγκεκριμένο θέμα (μόνο με 3 έχω παίξει, μέχρι στιγμής: Preston-και-χέστον, Paladin Danse-and-dance και τον κόπρο), αλλά μου έλειψε ο Boone με το rifle που έριχνε headίδια από τα 100 μέτρα. Bugs: τα περισσότερα ήταν στα textures/enviroment (π.χ. πτώματα να μπαίνουν μέσα στο έδαφος, ένα αμάξι που, μετά από fast-travel, στάθηκε όρθιο χωρίς λόγο και, μετά, έπεσε κάτω, κάποιες φορές τα saves ψιλομπερδεύονται και άλλα, ασήμαντα μεν αλλά υπάρχουν.

Overall (το παρατράβηξα, νομίζω. Δεν έχω τελειώσει καν το παιχνίδι :P ), μπορεί να μην είναι το Fallout 4 που περίμενα (ακόμη θυμάμαι την τρέλα που είχα με τις φήμες που είχαν βγει μετά το New Vegas), αλλά είναι το Fallout 4 που με έκανε να κολλήσω 1 εβδομάδα σερί μπροστά από την τηλεόραση και θα με κρατήσει 1 εβδομάδα ακόμα, μέχρι να ξεζουμίσω ό,τι περιέχει. Υποκλίνομαι στη Bethesda, που για μία ακόμη φορά έφτιαξε ένα αριστούργημα. Fallout 4, I love you.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 24 Jan 2016 19:43 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
24 Jan 2016 15:33 #175839 by Myrmidon
Μπράβο. Άλλος ένας πιστός, ευχαριστημένος παίχτης. B)

1.Για τα caps ξέχνα το fast travel και ενίσχυσε το perk για να βρίσκεις περισσότερα.Πούλα όλα τα άχρηστα legendaries για περισσότερα χρήματα και μην ανακυκλώνεις ποτέ τα prewar money.
2.Αν όλοι οι εχθροί πέφτουν με One shot είσε έτοιμος να ανεβάσεις επίπεδο δυσκολίας. (hint more legendaries).
3.Το power armor το χρησιμοποιώ πολύ λίγο γιατί δε με βολεύει. Το jetpack το έβαλα για πλάκα και για κάνα δυο MILA setups. Τρώει cores ποιο γρήγορα και από μωρό την κρέμα του :lol: Προτιμώ να βάζω τον follower να το φοράει δίχως core φυσικά :woohoo:
4. Το "Last Μinute " είναι για την ώρα το καλύτερο όπλο για μένα με ένα γερό total upgrade.Μετά έρχεται ένα gama gun με +bleeding/sec και τέλος το railway rifle που πετάει καρφιά για ράγες. :blink:
5.Κάνε οπωσδήποτε την Silver shroud αποστολή για να πάρεις την στολή.Είναι η δεύτερη καλύτερη που υπάρχει, μετά από τις armor suits.
6. Όσο ποιο συχνά μπορείς να κοιμάσαι και να επισκέπτεσαι το chappel στη diamond city. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται σχεδόν στη μέση του χάρτη, δίχως το fast travel βοηθάει στη συσσώρευση xp όταν το επισκέπτεσαι πριν τις σημαντικές αποστολές.

Ξεκίνησα με max στο Intelligence και ενίσχυσα ότι μπορούσα στα perks για περισσότερο XP και ανέβαινα τα levels σαν φυστικάκια. :lol:

More
24 Jan 2016 16:58 #175841 by Χαράλαμπος Οικονόμου

Mystique wrote: Ε ναι, λιγο κονσολα και βαζεις οτι θελεις οταν τα χρειαζεσαι.

Αυτός είναι ο λόγος που έφυγα από το PC gaming!
Δεν.... μπορείς.... να....... α....ααα.....ντισταθείς..... στην.... κονσόλα!!!!! :woohoo:

More
24 Jan 2016 17:36 #175842 by Μάνος Γρυπάρης
Παίδες, τα RPG είναι καλύτερο να παίζονται κατά κύριο λόγο στα PC, λόγω του mouse-keyboard και τις ακριβέστερης στόχευσης.
Απλά έχουν πλέον "κονσολοποιηθεί" τα user interface με αρχή κυρίως απ' το Oblivion και σκοπό τις πωλήσεις έναν της πειρατείας των PC.
Αλλά ειλικρινά καμία σχέση η εμπειρία στο PC μου στον τομέα των γραφικών και του Shooting. Μακράν καλύτερη.

Bonus βιντεάκια σήμερα, 100 τρόποι να πεθάνετε στο Fallout 4. Άφθονο γέλιο...και glitches!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Χαράλαμπος Οικονόμου

More
24 Jan 2016 18:02 #175845 by Πιέρρος Φουστέρης
Κάποιες σημειώσεις που δεν ανέφερα:

1: Μου αρέσει πάρα πολύ το νέο σύστημα του hacking των terminals. Το κάνει πιο εύκολο σε σχέση με τα προηγούμενα (όχι το χρειαζόμασταν, αλλά τέλος πάντων :P ).
2: Τα legendary drops από τους legendary enemies σε κάνουν να χαίρεσαι περισσότερο το roaming.
3: Τελικά, δεν ήταν μόνο 48 ώρες. Μόλις τελείωσα τη δόση μου για σήμερα και είδα πως είμαι κοντά στις 3 μέρες (72 ώρες, δηλαδή).
4: Σιχάθηκα τον Preston και τον Tinker Tom και την P.A.M. για τις επαναλαμβανόμενες αποστολές που σου πρήζουν τα άντερα. Βρήκα ένα κολπάκι και σώθηκα από τον Preston, αλλά για τον Tinker Tom και την P.A.M. υπήρχε μόνο μία λύση... SPOILERSRSRSRS
5: Το cooking station αποδείχθηκε ο καλύτερός μου φίλος στα πρώτα 30 lvls. Πάρα πολύ exp, τα roasted κρέατα δεν έδιναν καθόλου rads και ήταν η καλύτερη αλλαγή για τα stimpaks, όταν δεν είχα πολλά.
6: Συμβουλή για όσους δεν το έχουν κάνει ακόμα: Τρέξτε γρήγορα να κάνετε τις αποστολές για την οικογένεια Cabot και επιλέξτε να βοηθήσετε τον Lorenzo (δε γράφω παραπάνω για να μην spoilαρω). Το Mysterious Serum είναι το πιο overpowered consumable που έχω δει ποτέ σε παιχνίδι.

Myrmidon wrote: Μπράβο. Άλλος ένας πιστός, ευχαριστημένος παίχτης. B)

1.Για τα caps ξέχνα το fast travel και ενίσχυσε το perk για να βρίσκεις περισσότερα.Πούλα όλα τα άχρηστα legendaries για περισσότερα χρήματα και μην ανακυκλώνεις ποτέ τα prewar money.
2.Αν όλοι οι εχθροί πέφτουν με One shot είσε έτοιμος να ανεβάσεις επίπεδο δυσκολίας. (hint more legendaries).
3.Το power armor το χρησιμοποιώ πολύ λίγο γιατί δε με βολεύει. Το jetpack το έβαλα για πλάκα και για κάνα δυο MILA setups. Τρώει cores ποιο γρήγορα και από μωρό την κρέμα του :lol: Προτιμώ να βάζω τον follower να το φοράει δίχως core φυσικά :woohoo:
4. Το "Last Μinute " είναι για την ώρα το καλύτερο όπλο για μένα με ένα γερό total upgrade.Μετά έρχεται ένα gama gun με +bleeding/sec και τέλος το railway rifle που πετάει καρφιά για ράγες. :blink:
5.Κάνε οπωσδήποτε την Silver shroud αποστολή για να πάρεις την στολή.Είναι η δεύτερη καλύτερη που υπάρχει, μετά από τις armor suits.
6. Όσο ποιο συχνά μπορείς να κοιμάσαι και να επισκέπτεσαι το chappel στη diamond city. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται σχεδόν στη μέση του χάρτη, δίχως το fast travel βοηθάει στη συσσώρευση xp όταν το επισκέπτεσαι πριν τις σημαντικές αποστολές.

Ξεκίνησα με max στο Intelligence και ενίσχυσα ότι μπορούσα στα perks για περισσότερο XP και ανέβαινα τα levels σαν φυστικάκια. :lol:

1. Τώρα πια, δε με ενδιαφέρουν και τόσο τα caps. Έχω φτάσει τα 40Κ και δεν έχω κάτι να τα κάνω, εκτός από σφαίρες και Stimpaks. Επίσης, είχα πάντα τρέλα (σε όλα τα Fallout) να μην πουλάω τα legendary/σπάνια αντικείμενα που είναι πολύ πιθανό να μην τα ξαναβρείς. Έχω φτιάξει ένα ειδικό container στο οποίο τα στοιβάζω όλα (πρέπει να έχω πάνω από 50-60 legendary αντικείμενα μέσα). Το κόλπο με τα pre-war money το είχα σκεφτεί και εγώ, αλλά, όπως έγραψα στην αρχή του (1), δεν με καίουν και τόσο τα caps, άρα τα χρησιμοποιώ αβέρτα για cloth.
2. Το ανέβασα πριν από καμιά ώρα από Medium σε Very Hard (όλα τα παιχνίδια τα παίζω σε medium, έτσι ώστε να το ανεβάσω/κατεβάσω αργότερα στο παιχνίδι) γιατί, η αλήθεια είναι, πως το είχα ξεχάσει τελείως. Δεν έχω δει ακόμα κάποια διαφορά, πάντως. Όλοι αδύναμοι μου φαίνονται ακόμα. :P
3. Και εγώ αυτό σκεφτόμουν στην αρχή. Ότι, δηλαδή, δεν θα με βολεύει, δεν θα μου φτάνουν τα fusion cores κτλ. Όταν παρατήρησα, όμως, ότι, από τότε που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τακτικά το Power Armor (σημείωση: από τα 30 lvl δεν το έχω βγάλει από πάνω μου ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ), τα fusion cores δεν έχουν πέσει ποτέ κάτω από 30, κατάλαβα πως δεν θα αντιμετωπίσω ποτέ πρόβλημα. Άσε που έχω κάνει max upgrades σε όλα και δε νιώθω τίποτα απολύτως όταν με βαράνε deathclaws και mirelurk queens.
4. Δεν ήξερα πως γίνεται να πάρεις το όπλο της Ronnie και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Παίζω με ένα legendary Institute Rifle με max upgrades (έχει ειδικό perk να κάνει bleed +15 damage, το οποίο, για καλή μου τύχη, stackάρει και κατεβάζει τον κάθε εχθρό στο δευτερόλεπτο) και δεν έχω χρειαστεί άλλο όπλο. Χρησιμοποιώ, βέβαια, και ένα ωραίο .50 sniper για μακρινά headίδια, αλλά τώρα το παίζω γιούρια και ορμάω με το Lazur (έτσι το έχω ονομάσει :P ) χωρίς να μου καίγεται καρφί.
5. Την έχω κάνει την αποστολή προ πολλού και είδα ότι έχει πολύ δυνατά stats η στολή του Silver Shroud. Δεν τη βγάζω, όμως, την Power Armor μου ούτε για αστείο.
6. Να σου πω την αλήθεια, σε κανένα Fallout δεν χρησιμοποιούσα τα κρεβάτια για το Well Rested bonus. Βαριόμουν να τον βάζω για ύπνο. :P
7: Εγώ σε όλα τα Fallout τα έβαζα ισάριθμα τα αρχικά S.P.E.C.I.A.L. points γιατί δεν ήθελα να αφήσω ένα skill χαμηλό. Δεν έχω παράπονο, πάντως, μιας και τα ανέβαζα, αργότερα, με τα perks.

Warning: Spoiler!

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Χριστίνα Χριστοδουλίδη

More
24 Jan 2016 21:05 #175852 by Κατερίνα Μαρίνου
Το κολπο για να μαζεψεις πολλα caps ειναι να ξεφορτωνεσαι ολη την σαββουρα που βρισκεις στον δρομο. Εχει τοσα πολλα drops που σε μια αποστολη γεμιζω απο αχρηστα οπλα και εξαρτηματα που δεν μπορω να τα σηκωσω (ευτυχως εχω την Piper να κραταει τα παραπανισια). Δινει πολλα οπλα που ενω ειναι legendary και φαινονται καλα ειναι αδυνατον να τα χρησιμοποιησεις οποτε τα ξεφορτωνεσαι οπου μπορεις. Καθε αρχη και δυσκολη αλλα μετα το 20ο level ολα φαινονται πιο ευκολα η καπως ετσι (βαζω καμμια φορα το γκουχ-γκουχ για να περασω καποια δυσκολη αποστολη οταν βιαζομαι αλλα οχι συνεχεια). :P

More
24 Jan 2016 22:37 #175857 by Πιέρρος Φουστέρης
Κάπως έτσι έφτασα και εγώ τα 40 χιλιάρικα, Κατερίνα. Αν έβγαζα μέσο όρο κάθε πότε γυρνάω στο Sanctuary για να βάλω στα containers τα πράγματα που μαζεύω, πιστεύω πως θα ήταν κάπου στη μισή ώρα. Το κακό, όμως, είναι οι απίστευτα χαμηλές τιμές όταν πουλάς και οι εξωφρενικές τιμές όταν αγοράζεις. Θυμάμαι που πήγα να κάνω ένα trade με έναν για να του πάρω κάτι σφαίρες και έπρεπε να δώσω κάπου στα 10+ όπλα και πάρα πολλά ρούχα/armor + caps! Εκεί αποφάσισα να μην αγοράσω τίποτα μέχρι να μαζέψω ό,τι βρω στο παιχνίδι και να αρχίσω τις αγορές/πωλήσεις όταν, επιτέλους, θα μπορώ να βγάλω κέρδος.

- Tyrion Lannister