Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout 4

More
15 Dec 2015 10:38 #173462 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Fallout 4
Στο επισυναπτόμενο αρχείο έχω ένα .dds χάρτη του παιχνιδιού με μαρκαρισμένα σημεία (για loot και safes) σε περιοχές με νερό. Ο χάρτης εχει και τοπογραφική ανάλυση σαν σκακιέρα με αριθμούς κάθετα και γράμματα οριζόντια. Για να επισκεφτείτε τα σημεία θα πρέπει να έχετε είτε mirelurk cakes , είτε το aqua boy perk Το αρχικό αρχείο δεν ειναι δικό μου. Το τελικό .dds όμως είναι. Απλά το βάζετε στον φάκελο του Fallout 4 \Data\textures\interface\pip-boy και όταν ανοίξετε το χάρτη θα δείτε τα σημεία που είναι μαρκαρισμένα με κύκλους. Έτσι θα μπορείτε να βάλετε ένα marker και να τα επισκεφτείτε. Καλή ιδέα είναι να έχετε οπωσδήποτε power armor με φως ή hamza suit για τη ραδιενέργεια αν δεν έχετε το aquaboy perk.

File Attachment:

File Name: worldmap_d.zip
File Size:580 KB
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Dec 2015 01:31 #173529 by Κατερίνα Μαρίνου
Πολυ χρησιμο αυτο. ;) Σημερα γυρισα αργα σχετικα και δεν προλαβαινω να παιξω, αντε μια ωριτσα το πολυ. Αυτο το god mod με εχει φαει. Ειναι τοσο ελκυστικο που οταν χανω το βαζω χωρις δευτερη σκεψη. Εκει που ζητουσε 3 fusion cores για να μπω στο Vault 81 δεν τα εβρισκα οποτε μετα που βγαινει ενα boss λιγο πιο κατω god mod και 2 cores για loot. Τωρα ψαχνω την Curie, δεν την εχω βρει ακομα. :P

More
16 Dec 2015 18:46 - 17 Dec 2015 11:29 #173587 by Myrmidon
H Curie (eastern egg κιόλας από την Πολωνή κάτοχο Νόμπελ στη φυσική Marie Skłodowska Curie που ανακάλυψε το Ράδιο και το Πολώνιο, την εποχή του Albert Einstein), βρίσκεται στο παλιό τμήμα του Vault 81. Η είσοδος ανοίγει όταν ξεκινήσεις το mission με τον νεαρό ναρκομανή/συντηρητή του πυρηνικού αντιδραστήρα του Vault 81 . Το mission ξεκινάει από τη στιγμή που θα σώσεις το παιδάκι από θάνατο, που βρίσκεται στο αναρρωτήριο.Μίλα με το γιατρό εκεί, γιατί και εγώ δε τα θυμάμαι καλά.
Last edit: 17 Dec 2015 11:29 by Myrmidon.
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

More
16 Dec 2015 21:57 #173601 by Κατερίνα Μαρίνου
Την βρηκα την Curie επιτελους εστω και αν εχασα 2 ωρες ψαχνοντας τι να κανω. :P Αυτο με τα ιπταμενα πτωματα που βλεπω στους δρομους ειναι αστειο, πρεπει να το διορθωσουν το bug καποια στιγμη. Τα settlements μου επιτελους εχουν μαζεψει αρκετο κοσμο, τωρα θελω να δω αν θα μου επιτιθενται οι raiders η αλλα πλασματα.

Attachments:

More
18 Dec 2015 21:57 #173733 by Κατερίνα Μαρίνου
Εβαλα αυτο το mod για να εχω καποια ποικιλια στα σπιτια που μπορω να κατασκευασω αλλα κατι δεν παει καλα και δεν εχω καταφερει τιποτα. :P Εχω φτασει σ'ενα σημειο που τριγυρναω στο χαρτη χωρις να εχω να κανω τιποτα. Ολο mutants εδω και κει και τιποτα σοβαρο.

More
20 Dec 2015 09:30 - 20 Dec 2015 12:14 #173784 by Myrmidon
Για όποιον ενδιαφέρεται, επειδή όταν καταστραφεί το institute χάνεται και το σήμα του σταθμού που εκπέμπει κλασική μουσική, η εντολή στην κονσόλα για επαναφορά ειναι :

startquest radioinstitutequest

Σημερινές φωτογραφίες :

Attachments:
Last edit: 20 Dec 2015 12:14 by Myrmidon.

More
20 Dec 2015 20:09 #173802 by Κατερίνα Μαρίνου
Την Piper εχεις για companion?. Ειχα την Curie για καποιο διαστημα αλλα την βαρεθηκα λογω του οτι δεν με βοηθαει στην μαχη και φαινεται λιγο αψυχη σαν ρομποτ οποτε ξαναγυρισα στην Piper. Εβαλα και μερικα robot στην βαση για να μην κανουν ευκολα raid.

Attachments:

More
26 Dec 2015 00:29 #174085 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
prntscr.com/9ij2vy
Το Skyrim δεν το'χω φτάσει, αλλά είμαι σε καλό δρόμο!

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
26 Dec 2015 21:10 #174160 by Κατερίνα Μαρίνου
Μετα απο πολλες μαχες με τους raiders ειπαμε να ξεκουραστουμε λιγακι. Η Curie δινει μεγαλη εμφαση στην μελετη οπου σταθει και οπου βρεθει. :P

Attachments:

More
27 Dec 2015 11:44 #174194 by Myrmidon
Το σεμεδάκι της γιαγιάς

Και το γατάκι αστροναύτης

Attachments: