Mystique wrote: Δεν εχω βρει ακομα πολλα μερη για να ξεφορτωνω το αχρηστο loot που μαζευω απ'τα πτωματα. Κουβαλαω ολη την σαββουρα μεχρι να βρεθει καποια πολη που θα εχει μαγαζια για τετοια δουλεια. Εχω βρει τοσα αχρηστα οπλα απο τους raiders που κατα λαθος τα χρησιμοποιω στην μαχη και δεν εχουν σφαιρες. Τελειωνουν γρηγορα και μενουν αδεια στις κρισιμες στιγμες.
Δεν τα σηκώνω καν εγώ αυτά που κουβαλάν οι raiders. Εκτός κι αν είναι τίποτα legendary που να θέλω να το χρησιμοποιήσω ίσως. Στην αρχή το κανα μπας και χρεαιστεί για ανταλλακτικά στο μοντάρισμα όπλων, αλλά το 90% των όπλων που βρίσκεις μόνο steel σου δίνει που υπάρχει ούτως ή άλλως άφθονο, και είναι και κυρίως για το κτίσιμο οικειών / καταυλισμών με το οποίο δε πολυασχολούμαι.
Έχω 2 κύρια όπλα τα οποία χρησιμοποιώ συνήθως: Μια κοντόκαννη δίκανη καραμπίνα και ένα ντουφέκι. Τα χω φτιάξει και σπάνια χρειάζομαι κάτι άλλο. Ειδικά τελευταία, ακόμα και η καραμπίνα αρχίζω να νιώθω πως είναι ψιλοάκυρη με το ντουφέκι που χω φτιάξει.
Του χω βάλει διόπτρα, και τους μακρινούς εχθρούς τους τρώω άνετα με στόχευση απ' αυτήν. Την έχω κάνει ευθύβολη και έτσι κατακρεουργώ και τους κοντινούς εχθρούς χωρίς καν να στοχεύσω, ή το πολύ πολύ να χρησιμοποιήσω VATS σε κάμια έκτακτη στιγμή, στο οποίο λόγο της διόπτρας το ποσοστό πιθανοτήτων να πετύχω τους εχθρούς είναι σημαντικά ανεβασμένο σε σχέση με τα υπόλοιπα όπλα.
Το short rifle που βρίσκεις αρκετά νωρίς στο παιχνίδι, με τα κατάλληλα mods μπορεί εύκολα να γίνει αρκετά OP.
Επίσης, έβαλες το perk με το οποίο βρίσκεις πιο πολύ ammo ? Έβαλα το πρώτο και από τότε είμαι μια χαρά με τις σφαίρες και δεν έχω πρόβλημα.