Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout 4

More
26 Nov 2015 23:16 #171679 by Κατερίνα Μαρίνου
Συνηθως ακολουθω εναν βασικο δρομο και φτανω μεχρι εκει που ειναι η quest. Ισως να εχω χασει πολλα πολυτιμα αντικειμενα αλλα οταν με κυνηγανε τα zombie αναγκαζομαι και τα αποφευγω. Ειναι και το radiation πολυ εκνευριστικο γιατι οτι δοκιμασω μου ριχνει τα hp και δεν βρισκω ευκολα τα αντιστοιχα packs για την μειωση της. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Nov 2015 06:39 - 27 Nov 2015 06:39 #171688 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Fallout 4

Mystique wrote: Συνηθως ακολουθω εναν βασικο δρομο και φτανω μεχρι εκει που ειναι η quest. Ισως να εχω χασει πολλα πολυτιμα αντικειμενα αλλα οταν με κυνηγανε τα zombie αναγκαζομαι και τα αποφευγω. Ειναι και το radiation πολυ εκνευριστικο γιατι οτι δοκιμασω μου ριχνει τα hp και δεν βρισκω ευκολα τα αντιστοιχα packs για την μείωση της. ;)

Πούλα loot για να τα αγοράσεις τουλάχιστον στην αρχή. Εγώ το μόνο που αγοράζω είναι τα shootgun shells γιατί έχω βρει 3 καραμπίνες 2 με elemental damage poison και fire και η 3η κάνει bleeding με αποτέλεσμα τα extra damage των όπλων να συνεχίζουν να εφαρμόζονται στον κάθε εχθρό ακόμα και αν εγώ δεν τους χτυπάω 2η και 3η φορά. όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκω άφθονα στο loot.
Last edit: 27 Nov 2015 06:39 by Myrmidon.

More
27 Nov 2015 21:53 #171724 by Myrmidon
Here comes the pain...........

Attachments:

More
27 Nov 2015 21:57 #171725 by Κατερίνα Μαρίνου
Δεν εχω βρει ακομα πολλα μερη για να ξεφορτωνω το αχρηστο loot που μαζευω απ'τα πτωματα. Κουβαλαω ολη την σαββουρα μεχρι να βρεθει καποια πολη που θα εχει μαγαζια για τετοια δουλεια. Εχω βρει τοσα αχρηστα οπλα απο τους raiders που κατα λαθος τα χρησιμοποιω στην μαχη και δεν εχουν σφαιρες. :P Τελειωνουν γρηγορα και μενουν αδεια στις κρισιμες στιγμες. ;)

More
27 Nov 2015 22:42 - 27 Nov 2015 22:44 #171729 by Myrmidon

Mystique wrote: Δεν εχω βρει ακομα πολλα μερη για να ξεφορτωνω το αχρηστο loot που μαζευω απ'τα πτωματα. Κουβαλαω ολη την σαββουρα μεχρι να βρεθει καποια πολη που θα εχει μαγαζια για τετοια δουλεια. Εχω βρει τοσα αχρηστα οπλα απο τους raiders που κατα λαθος τα χρησιμοποιω στην μαχη και δεν εχουν σφαιρες. :P Τελειωνουν γρηγορα και μενουν αδεια στις κρισιμες στιγμες. ;)

Μα καλά εσύ δεν είπες ότι βρήκες την Diamond city; Στο Sanctuary δεν σε επισκεύτηκε η εμπορος ακόμα:

για τα όπλα ελπίζω να ξέρεις ότι απο το inventory me to Q πάνω σε ένα όπλο μπορείς να κανεις assign σε ένα νοΥμερο του πληκτρολογίου σου για favorite σε ένα νουμερο πχ 6 για καραμπινα 1 περιστροφο. Στο 0 είναι τα steampacks. Στα - + έχω χειροβομβιδες και στο 9 buff (ή αλλοιώς μπάφο) :woohoo:
Last edit: 27 Nov 2015 22:44 by Myrmidon.

More
27 Nov 2015 22:58 #171730 by Κατερίνα Μαρίνου
Μονο την Diamond City εχω βρει μεχρι τωρα δεν εχω ανοιξει ολο τον χαρτη να δω ποσα σημεια που βρισκονται εμποροι υπαρχουν. Αυτο με τα controls δεν το εχω ψαξει πολυ, τα χρησιμοποιω ετσι οπως ειναι default. Οταν πεφτω σε καποια μαχη πολλες φορες δεν προλαβαινω ουτε καν ν'αλλαξω οπλα, με σκοτωνουν σε δευτερολεπτα. ;)

More
28 Nov 2015 07:01 - 28 Nov 2015 07:06 #171742 by Σταύρος Δήμου
Replied by Σταύρος Δήμου on topic Fallout 4

Mystique wrote: Δεν εχω βρει ακομα πολλα μερη για να ξεφορτωνω το αχρηστο loot που μαζευω απ'τα πτωματα. Κουβαλαω ολη την σαββουρα μεχρι να βρεθει καποια πολη που θα εχει μαγαζια για τετοια δουλεια. Εχω βρει τοσα αχρηστα οπλα απο τους raiders που κατα λαθος τα χρησιμοποιω στην μαχη και δεν εχουν σφαιρες. :P Τελειωνουν γρηγορα και μενουν αδεια στις κρισιμες στιγμες. ;)

Δεν τα σηκώνω καν εγώ αυτά που κουβαλάν οι raiders. Εκτός κι αν είναι τίποτα legendary που να θέλω να το χρησιμοποιήσω ίσως. Στην αρχή το κανα μπας και χρεαιστεί για ανταλλακτικά στο μοντάρισμα όπλων, αλλά το 90% των όπλων που βρίσκεις μόνο steel σου δίνει που υπάρχει ούτως ή άλλως άφθονο, και είναι και κυρίως για το κτίσιμο οικειών / καταυλισμών με το οποίο δε πολυασχολούμαι.

Έχω 2 κύρια όπλα τα οποία χρησιμοποιώ συνήθως: Μια κοντόκαννη δίκανη καραμπίνα και ένα ντουφέκι. Τα χω φτιάξει και σπάνια χρειάζομαι κάτι άλλο. Ειδικά τελευταία, ακόμα και η καραμπίνα αρχίζω να νιώθω πως είναι ψιλοάκυρη με το ντουφέκι που χω φτιάξει.
Του χω βάλει διόπτρα, και τους μακρινούς εχθρούς τους τρώω άνετα με στόχευση απ' αυτήν. Την έχω κάνει ευθύβολη και έτσι κατακρεουργώ και τους κοντινούς εχθρούς χωρίς καν να στοχεύσω, ή το πολύ πολύ να χρησιμοποιήσω VATS σε κάμια έκτακτη στιγμή, στο οποίο λόγο της διόπτρας το ποσοστό πιθανοτήτων να πετύχω τους εχθρούς είναι σημαντικά ανεβασμένο σε σχέση με τα υπόλοιπα όπλα.

Το short rifle που βρίσκεις αρκετά νωρίς στο παιχνίδι, με τα κατάλληλα mods μπορεί εύκολα να γίνει αρκετά OP.

Επίσης, έβαλες το perk με το οποίο βρίσκεις πιο πολύ ammo ? Έβαλα το πρώτο και από τότε είμαι μια χαρά με τις σφαίρες και δεν έχω πρόβλημα.
Last edit: 28 Nov 2015 07:06 by Σταύρος Δήμου.
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

More
28 Nov 2015 08:00 - 28 Nov 2015 08:01 #171745 by Myrmidon
Σωστος ο παίχτης , αν και εμένα μου αρέσει η γκαμα των όπλων. Πως να το πω βρε παιδί μου, μου αρέσει να έχω απιλογές. Laser για synths elemental για ανθρωπους ζωα, legendary 50% δαμαγε 10μμ για ghouls, το Cryolator για να τους κάνει παγακια (καλό για bosses) καθός και το όπλο α΄πο τον εξωγηινο αλλά αυτό για έκτατες ανάγκες μιας και δεν έχει πάνω από 400 φυσιγγια (έχω φάει τα μισά). Τα gama και αυτά καλα είναι αλλα την καραμπίνα που κάνει bleeding δεν την αλλάζω με τίποτα. Βαράς κρύβεσε και ο άλλος αιμοραγεί μέχρι θανάτου.Με μια δεύτερη βολή απλά όλα τελειώνουν ποιο γρηγορα. Άσε που μάλλον υπάρχει bug και το bleeding εφαρμόζεται και στα turrets!!!!

Attachments:
Last edit: 28 Nov 2015 08:01 by Myrmidon.

More
28 Nov 2015 19:46 #171766 by Κατερίνα Μαρίνου
Δεν εχω βαλει το perk για περισσοτερο ammo, ανεβαζω μονο τα βασικα attributes του χαρακτηρα μου, μαλλον κανω λαθος απ'οτι φαινεται. ;)

More
29 Nov 2015 07:13 #171790 by Σταύρος Δήμου
Replied by Σταύρος Δήμου on topic Fallout 4
:ohmy: Ε βάλε και κάμια πέρκα ντε!
Τα attributes τα ανεβάζω μόνο στη περίπτωση που θέλω ένα perk και δε μπορώ να το πάρω, για να μου το ξεκλειδώσει.
Άμα πάρεις τα κατάλληλα perks, θα γίνει αισθητά πιο εύκολο το παιχνίδι.
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου