Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout 4

More
20 Nov 2015 16:15 - 20 Nov 2015 16:23 #171347 by Χαράλαμπος Οικονόμου

Myrmidon wrote: Χαίρομαι να διαβάζω posts "συμπαικτών" που απολαμβάνουν την ενασχόληση με τέτοια παιχνίδια. Κρίμα που δεν μπορούμε να στήσουμε κάποιο multiplayer. Είναι ίδανικο για adventuring.

+1
Άσχετο με τα PC και τις κονσόλες, αλλά σχετικό με το παιχνίδι, το 2008 καταφέραμε και στήσαμε ένα LARP παιχνίδι airsoft με θέμα το Fallout 1 & 2, με απόλυτη επιτυχία. Φανταστείτε τα συναισθήματα που νιώθετε στο παιχνίδι εκατό φορές πιο έντονα.
Φαντάσου να περπατάς με την ομάδα σου σε ένα σκοτεινό διάδρομο, να ακούς μουσική 50's να παίζει από μακριά και ξαφνικά να εμφανίζεται μπροστά σου ένα μέλος της Brotherhood of Steel.

Ήδη το Fallout 4 μου βάζει ιδεές για την συνέχειά του.

Δείτε το trailer και θα καταλάβετε:

Last edit: 20 Nov 2015 16:23 by Χαράλαμπος Οικονόμου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Nov 2015 16:31 #171348 by Αντώνης Δελησάββας
Φανταστική ιδέα! Ήθελα πριν λίγο καιρό να ασχοληθώ με το airsoft αλλά όταν κατάλαβα πως οι τιμές είναι λιγάκι τσουχτερές για να ασχοληθείς πήγα και αγόρασα απλά ένα Nerf και τώρα βαράω τις φιγούρες στο δωμάτιο μου......

Πάντως η ιδέα για σενάριο με σκηνικά από Fallout που μάλιστα έρχεται και με το κατάλληλο ντύσιμο είναι πραγματικά μία φοβερή ιδέα και είσαι τυχερός που πήρες μέρος.

"Stand in the ashes of a trillion dead souls and ask the ghosts if honour matters. The silence is your answer".
(Javik - Mass Effect 3)

More
20 Nov 2015 17:30 #171349 by 001
Replied by 001 on topic Fallout 4

Asuma wrote: Φανταστική ιδέα! Ήθελα πριν λίγο καιρό να ασχοληθώ με το airsoft αλλά όταν κατάλαβα πως οι τιμές είναι λιγάκι τσουχτερές για να ασχοληθείς πήγα και αγόρασα απλά ένα Nerf και τώρα βαράω τις φιγούρες στο δωμάτιο μου......

Ισχύει, είχα ασχοληθεί πριν από αρκετά χρόνια και αν δεν έχεις μερικά στάνταρ κατοστάρικα να διαθέσεις δε λέει. Είναι λίγο σαν τα βενζινοκίνητα (εξαρτήματα, μπαταρίες κ.α.). Έτσι κι αλλιώς το paintball είναι πολύ καλύτερο και πιο χαβαλεδιάρικο.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
20 Nov 2015 18:21 #171351 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Fallout 4

BoBKiD wrote:

Myrmidon wrote: Χαίρομαι να διαβάζω posts "συμπαικτών" που απολαμβάνουν την ενασχόληση με τέτοια παιχνίδια. Κρίμα που δεν μπορούμε να στήσουμε κάποιο multiplayer. Είναι ίδανικο για adventuring.

+1
Άσχετο με τα PC και τις κονσόλες, αλλά σχετικό με το παιχνίδι, το 2008 καταφέραμε και στήσαμε ένα LARP παιχνίδι airsoft με θέμα το Fallout 1 & 2, ..........hhKJyqCEBI

Θα πετάξω τη σπόντα μου : Εντάξει με τη Fallout θεματολογία , αλλά εγώ θα το πάω λίγο παραπέρα.
S.T.A.L.K.E.R.

More
20 Nov 2015 19:18 - 23 Nov 2015 04:10 #171357 by Μάνος Γρυπάρης
Το Fallout 4 το παραλάβαμε στις 6/11. Αφησα το PS4 walkthrough στη μέση (κάπου στις 12 ώρες) και επιασα το PC version χτυπώντας 8ωρα κάθε μέρα. Μετά από 10+ μέρες και 42 ώρες σύνολο σας μεταφέρω την εμπειρία μου.

Δείτε το αναλυτικό review βασισμένο στην έκδοση για PC

Όπως έγραψα και στο review, θεωρώ ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα φετινά games. Ως fan της Bethesda και των Elder Scrolls και Fallout το περίμενα με ανυπομονησία. Σε διάρκεια είναι περίπου όσο το Fallout 4, πρέπει ωστόσο να παραδεχτούμε ότι δεν πραγματοποιεί τα μεγάλα άλματα στον τομέα των γραφικών, ενώ περιέχει τα συνηθισμένα...bugs με τα οποία μας έχει μάθει η Bethesda. Συν τις άλλοις, το loading απλά δεν υποφέρεται σε κάθε fast travel όπως και στο παραμικρό άνοιγμα πόρτας.

Στα του gameplay οι περισσότεροι τομείς λειτουργούν πολύ σωστά. Το gunfight είναι εκπληκτικό με λεπτομέρεια στη χρήση κάθε όπλου. Το A.I. σας αντιλαμβάνεται άμεσα και δεν ξεγελιέται εύκολα. Μου άρεσαν τα boss fights αν και περίμενα λίγο περισσότερα. Α και το κλασικό cheat με τους διαλόγους. Πριν σου μιλήσει το boss, φορτώνεις grenades, μετάς ένα rocket launcher και τον στέλνεις στον αγύριστο ενώ περιμένει να πιάσει κουβέντα μαζί σου!

Οι A.I. companions έχουν πλάκα, αλλά το A.I. τους στις μάχες όταν δεν λειτουργεί σπάει νεύρα. Το hacking σε τερματικά που εξελίσσεται μετά το Fallout 3 και εμφανίζεται περισσότερες φορές είναι απόλαυση, αρκεί να το μάθετε. Όπως και απόλαυση είναι η εισαγωγή του πλήρους customization σε ότι όπλο κινείται. και το χτίσιμο βάσης Γενικά το βάθος του gameplay είναι ασύλληπτο. Μόνα βασικά μειονεκτήματα για μένα είναι το loading και το user interface ειδικά στο map. Τα υπόλοιπα, όπως το A.I. των companions προσπερνούνται. Κατά τα άλλα συστήνεται για αγορά, καθώς ακόμα και μετά τον τερματισμό μπορείτε να συνεχίσετε το κάψιμο για εκατοντάδες ώρες, όπως και στο Skyrim.

Δείτε το 4o gameplay video μας. Σήμερα στις 10 το βράδυ σας περιμένουμε για το 5ο.

Θα παίξουμε πάλι σε PS4, συνεχίζοντας με το παλιό save. Θέλω να το τερματίσουμε Live και εκεί για να πάρω τα trophies ώστε μετά τα επόμενα live να συνεχίσουν στο PC.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 23 Nov 2015 04:10 by Μάνος Γρυπάρης.

More
20 Nov 2015 21:24 - 20 Nov 2015 21:28 #171365 by Myrmidon
Μα γιατί δε το βάζεις σε SSD; H διαφορά στο loading είναι τεράστια. Αν έχεις θέμα με την εγκατάσταση το Steam mover αναλαμβανει να το μετακινίσει σωστά και δημιουργει τα αναγκαία Junction Points.

Steam Mover

Attachments:
Last edit: 20 Nov 2015 21:28 by Myrmidon.

More
21 Nov 2015 22:36 #171399 by Myrmidon
Attachments:

More
21 Nov 2015 23:20 - 21 Nov 2015 23:22 #171400 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

Myrmidon wrote:

Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα όταν κάνω quote στο μήνυμα σου...

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man
Last edit: 21 Nov 2015 23:22 by Λευτέρης Νταβερνιάρης.

More
21 Nov 2015 23:47 #171402 by Κατερίνα Μαρίνου
Χα, ωραια η εικονα με το teddy bear. Αν ηξερα πως μπαινουν οι εικονες θα εβαζα μια με τις περιπετειες μου στο παιχνιδι. Μολις γυρισα απο γρηγορη βολτα και παω να βυθιστω ξανα στον κοσμο του Fallout. :P

More
22 Nov 2015 15:08 - 22 Nov 2015 15:21 #171409 by Myrmidon

Mystique wrote: Χα, ωραια η εικονα με το teddy bear. Αν ηξερα πως μπαινουν οι εικονες θα εβαζα μια με τις περιπετειες μου στο παιχνιδι. Μολις γυρισα απο γρηγορη βολτα και παω να βυθιστω ξανα στον κοσμο του Fallout. :P

Print Screen ;)

Συναντησα και τον Bruce :woohoo:

Attachments:
Last edit: 22 Nov 2015 15:21 by Myrmidon.