Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout 4

More
11 Nov 2015 15:09 - 12 Nov 2015 01:37 #170975 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Fallout 4
GTX580 με τα παρακάτω settings μου δίνει 60FPS max και το πολύ να πεσει περι τα 48 με 51. Σε 2715 με τα ίδια settings δίνει 30 με 23 στη χειροτερη.Η γρια (κάρτα) έχει ακόμα ζουμί! :lol:
Λοιπό configuration i72600K 6GB RAM και το παιχνίδι τρέχει από SSD μπας και γλιτώσω κανένα δευτερόλεπτο όταν μπαινοβγένω σε κτίρια κλπ. Με το Skyrim έπιανε μια χαρά. Για το Fallout 4 η Bethesda εγγατέλειψε την Gamebryo Engine για την Creation Engine του Skyrim. Σε πολλά σημεία αν αφεθώ λιγάκι έχω την αίσθηση ότι παίζω Skyrim.Έχω αλλάξει και τα χρώματα του HUD να είναι ποιο κοντά σε εκείνα του Skyrim. Oι ομοιότητες είναι ξεκάθαρες. Όσοι το παίζουν ξέρουν τι εννοώ.

Αυτά για όσους έχουν παλιές κάρτες να μην ανησυχούν και πολύ αν το μηχανημά τους σηκώνει ικανοποιητικά το παιχνίδι.

Επίσης αν χάσετε τον Dogmeat σας έχω εδώ ένα κολπάκι για να τον επαναφέρετε.

Dogmeat ID is 0001d162 :
Open up the Console by typing Tilde (~)
Type 'prid 0001d162'
Type 'moveto player'
Hit Tilde (~) again to close the console
Dogmeat will shoot to you like he is being magically summoned and be next to you!

Τώρα, στο PS4, πάρτε το πιστο σας σκυλάκι και πηγαίνετε πίσω στο Valt στο οverseers office και βάλτε τον να σπάσει το container που έχει εκεί. Μέσα του θα βρείτε το Cryolator, το οποίο θεωρείται το καλύτερο όπλο μέχρι στιγμής.Μαζί έχει και καμιά 200 φισίγγια.

Στο PC τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Ο Dogmeat σας γράφει κανονικά. Οπότε μπροστά στο container πατάτε ~ για κονσολα , κάνετε κλικ το container και δίνετε unlock και enter. On shoot kill και καλό fragmenting σε όλους το vault hunters. B)
Attachments:
Last edit: 12 Nov 2015 01:37 by Myrmidon.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Nov 2015 00:38 - 12 Nov 2015 00:39 #170998 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic Fallout 4
Προσφορά Fallout 3 στο Xbox μέχρι τον Φεβρουάριο

Μόνο μέχρι τον επόμενο Φεβρουάριο μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την προσφορά της Microsoft για δωρεάν Fallout 3. Όποιος αγοράσει το Fallout 4 στο Xbox One θα πάρει δωρεάν τον προκάτοχο του μέσω του Xbox 360 Backwards Compatibility. Φαίνεται όμως πως η προσφορά έχει συγκεκριμένη διάρκεια και λήγει 8/2/16. Αυτή η πληροφορία είναι διαθέσιμη μόνο στην store page του Fallout 4 στο Xbox One. Να και μια photo.

Last edit: 12 Nov 2015 00:39 by Marios Ntallaris.

More
12 Nov 2015 14:20 #171021 by Myrmidon
Μέχρι και ο Βλαδίμηρος παίζει Fallout 4. Δηλαδή παίζει μέσα στο παιχνίδι. :lol:

Attachments:

More
12 Nov 2015 22:56 - 13 Nov 2015 09:32 #171059 by Τάσος Νικολακόπουλος
Έχω κατεβάσει στο κινητό μου το νέο Fallout C.H.A.T. και μπορώ να πώ οτι είναι αρκετά ενδιαφέρον! Αντικαθιστά το κλασικό πληκτρολόγιο, αλλά επίσης έχει πολλά Fallout stickers και GIFs. Ωραία κίνηση απο την Bethesda, αναμένουμε περισσότερες (αν και ήδη υπάρχουν τα Pip-Boy και Fallout Shelter). Διαβάστε την σχετική είδηση..!
Last edit: 13 Nov 2015 09:32 by Τάσος Νικολακόπουλος.

More
13 Nov 2015 03:09 #171073 by Μάνος Γρυπάρης
Το Fallout 4 έφτασε και από τις 9/11, μία ημέρα πριν την κυκλοφορία του, ασχολούμαι μαζί του στο PS4.

Δείτε τα δύο πρώτα βίντεό μας.

Τα πρώτα 40 λεπτά

Το πρώτο Live

Το gameplay του είναι απίστευτο, καθώς το σύστημα V.A.T.S. περιέχει slow-motion, διάστημα στο οποίο ο εχθρός σας πυροβολεί κανονικά. Δεν παγώνει όπως στο Fallout 3.Η ιστορία σε τραβάει και το gunfight είναι εκπληκτικό. Το επίσης βαθύ Attributes/Perks tree σας επιτρέπει να δώσετε +1 πόντο στα βασικά stats ή σε ένα από τα perks, συνεπώς χτίζετε τον χαρακτήρα όπως θέλετε.

Επειδή το παίζω στο PS4, αυτό που πραγματικά αποτελεί πονοκέφαλο είναι το loading όποτε ανοίγετε μια πόρτα και ο δύσχρηστος χάρτης. Υπάρχουν επίσης κάποια θέματα με το φιλικό A.I. καθώς ενίοτε κάποιες φορές οι συμπολεμιστές σας δεν ακούνε τις εντολές σας ή δεν πολεμούν παρά μένουν πιο πίσω. Συμβαίνει π.χ. στον Nick Valentine συχνά.

Κατά τα άλλα συνεχίζω ακάθεκτος. Δείτε το σημερινό gameplay video όπου σας δείχνω πως θα χρησιμοποιήσετε την Power Armor Suit και πως θα την επισκευάσετε. Πιστεύω ότι το βίντεο θα σας φανεί χρήσιμο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Nov 2015 07:55 - 13 Nov 2015 19:54 #171075 by Myrmidon

File Attachment:

File Name: PAS-2-2.txt
File Size:1 KB

Στο επισυναπτόμενο αρχείο έχω χρήσιμες πληροφορίες για το Power Armor Suit. Προς αποφυγή spoilers απλά μην το διαβάσετε. Το αρχείο έχει όλες τις περιοχές που μπορείτε να βρείτε ένα Power Armor Suit και όλες τις περιοχές με Fusion Cores. H λίστα είναι αρκετά πρώιμη και ενδέχεται να είναι ελλειπής. Είναι μόνο για PC (αν έχει νόημα κάτι τέτοιο). Εγώ την έχω βρει σε 2 από τις τοποθεσίες.

Είπα να σας φτιάξω το Σαββατοκύριακο. :lol:

Brotherhood of Myrmidons
Attachments:
Last edit: 13 Nov 2015 19:54 by Myrmidon.

More
13 Nov 2015 18:22 - 13 Nov 2015 19:45 #171085 by Myrmidon
Εβδομάδα 1η Ημέρα 3η

Attachments:
Last edit: 13 Nov 2015 19:45 by Myrmidon.

More
14 Nov 2015 00:40 #171105 by Τάσος Νικολακόπουλος
Η αλήθεια είναι πως ήταν αναμενόμενα τα ρεκόρ που σημείωσε το Fallout 4. Αλλα δεν περίμενα να "σκοράρει" σε τόσους τομείς. Ίσως δικαιολογημένα να αναδειχθεί το καλύτερο παιχνίδι του έτους (μάλλον μόνο εγώ θα ψηφίσω Battlefront :'(). Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση .

More
14 Nov 2015 17:10 - 14 Nov 2015 17:11 #171127 by Myrmidon
Το Fallout αποτελεί από μόνο του μια επιτυχία.Από την αναβίωση της σειράς με το 3ο μέρος από τη Bethesda, κατάφερε να συγκεντρώσει γύρο του το παλίο φανατικό, για τη σειρά, μερίδιο της αγοράς του gaming καθώς και να προσθέσει καινούριο. Προσωπικά το μόνο που λείπει από τη σειρά είναι η υποστήριξη VR.
Last edit: 14 Nov 2015 17:11 by Myrmidon.

More
14 Nov 2015 18:18 - 14 Nov 2015 18:22 #171128 by Myrmidon
Φορέστε μπαντάνα και γυαλιά στο σκύλο σας. Απλά δώστε τα του και μετά πατήστε το Τ για να τα φορέσει.

Attachments:
Last edit: 14 Nov 2015 18:22 by Myrmidon.