GTX580 με τα παρακάτω settings μου δίνει 60FPS max και το πολύ να πεσει περι τα 48 με 51. Σε 2715 με τα ίδια settings δίνει 30 με 23 στη χειροτερη.Η γρια (κάρτα) έχει ακόμα ζουμί!
Λοιπό configuration i72600K 6GB RAM και το παιχνίδι τρέχει από SSD μπας και γλιτώσω κανένα δευτερόλεπτο όταν μπαινοβγένω σε κτίρια κλπ. Με το Skyrim έπιανε μια χαρά. Για το Fallout 4 η Bethesda εγγατέλειψε την Gamebryo Engine για την Creation Engine του Skyrim. Σε πολλά σημεία αν αφεθώ λιγάκι έχω την αίσθηση ότι παίζω Skyrim.Έχω αλλάξει και τα χρώματα του HUD να είναι ποιο κοντά σε εκείνα του Skyrim. Oι ομοιότητες είναι ξεκάθαρες. Όσοι το παίζουν ξέρουν τι εννοώ.
Αυτά για όσους έχουν παλιές κάρτες να μην ανησυχούν και πολύ αν το μηχανημά τους σηκώνει ικανοποιητικά το παιχνίδι.
Επίσης αν χάσετε τον Dogmeat σας έχω εδώ ένα κολπάκι για να τον επαναφέρετε.
Dogmeat ID is 0001d162 :
Open up the Console by typing Tilde (~)
Type 'prid 0001d162'
Type 'moveto player'
Hit Tilde (~) again to close the console
Dogmeat will shoot to you like he is being magically summoned and be next to you!
Τώρα, στο PS4, πάρτε το πιστο σας σκυλάκι και πηγαίνετε πίσω στο Valt στο οverseers office και βάλτε τον να σπάσει το container που έχει εκεί. Μέσα του θα βρείτε το Cryolator, το οποίο θεωρείται το καλύτερο όπλο μέχρι στιγμής.Μαζί έχει και καμιά 200 φισίγγια.
Στο PC τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Ο Dogmeat σας γράφει κανονικά. Οπότε μπροστά στο container πατάτε ~ για κονσολα , κάνετε κλικ το container και δίνετε unlock και enter. On shoot kill και καλό fragmenting σε όλους το vault hunters.