Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout 4

More
17 Nov 2015 23:00 - 17 Nov 2015 23:04 #171244 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Fallout 4
Μερικά glitches μαζεμένα για γέλια.....Η φωτο δικη μου.

Το 1ο deathclaw το σκοτωσα με τον ίδιο τροπο και εγώ, αφου έπεσε μέσα στην τρυπα του δρομου, αλλά με καραμπινα. Στην αρχη είχα χρησιμοποιησει την τρυπα για προκαλυψη. :lol:
Attachments:
Last edit: 17 Nov 2015 23:04 by Myrmidon.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Nov 2015 01:17 - 18 Nov 2015 07:16 #171245 by Myrmidon
Ένας ολοκληρωμένος χάρτης του παιχνιδιού. Spoilers προσοχή.

Fallout 4 Map

Το παρακάτω video είναι εισαγωγικό στη κατασκευή κτιρίων.

Last edit: 18 Nov 2015 07:16 by Myrmidon.

More
18 Nov 2015 16:34 #171263 by Τάσος Νικολακόπουλος
Ίσως να το έχει τραβήξει λίγο η Bethesda με τα promotional items της για το Fallout 4. Πλέον διαθέτει και στολίδια Χριστουγέννων! Πάντως, τα στοιχεία δείχνουν πως το παιχνίδι τα πάει εξαιρετικά στις πωλήσεις. Μάλλον η στρατηγική marketing που ακολούθησε η εταιρεία απέφερε καρπούς. Διαβάστε για τα Fallout 4 themed στολίδια !

More
18 Nov 2015 16:37 #171264 by Myrmidon
Σε ολόκληρο το παιχνίδι υπάρχουν διάσπαρτα αμέτρητα eastern eggs από την αμερικάνικη κουλτούρα μέχρι και διάφορα video games.¨ενα απλό πράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλο είναι τα ουρλιαχτα του παιχτη όταν πχ χρησιμοποιει Psycho, παραπέμπουν στο (παλιό καλό) Borderlands. H Bethesda είναι μια εταιρία που δεν έχει καθόλου "τουπέ" και υιοθετεί χαρακτηριστικά που εγγυόνται επιτυχία στους τίτλους της δίχως να φοβάται ή να επιρράζετε από κακόβουλες κριτικές. Αποτέλεσμα η σύνθεση ενός αρκετά οικειου περιβάλοντος παιχνιδιου, ικανό να ενισχύσει ακόμα περισσοτερο την εμπειρία του παίχτη.

More
18 Nov 2015 22:01 #171276 by Κατερίνα Μαρίνου
Ωραιο το video για την κατασκευη των κτιριων. Ειδικα στην αρχη που χανομαι λιγακι ο χαρτης ειναι πολυτιμος για τα πρωτα βηματα. ;)

More
19 Nov 2015 00:42 - 19 Nov 2015 00:47 #171288 by Myrmidon
Χαίρομαι ποου βοήθησα. Σχετικά με τα headshots τώρα. Επειδή είμαι λίγο μανιακός με δαύτα το 80% των χτυπημάτων μου φροντίζω να είναι μόνο headshots, ανεξάρτητα αν κατά τη δειαρκεια της (bullet time) VATS στόχευσης επιλέγω να χτυπήσω 2 ή και 3 αντιπάλους. Κατ' εμέ τα headshots του Fallout 4 είναι working as intended. Τόσα άφθονα headshots είχα να ευχαριστηθώ από το 1o Unreal Tournament. Kαι να φανταστεί κανείς ότι δεν έχω και το sniper perk ακόμα.Δυστυχώς δεν υπάρχουν στατιστικά από το παιχνίδι.

Attachments:
Last edit: 19 Nov 2015 00:47 by Myrmidon.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
19 Nov 2015 13:40 - 19 Nov 2015 13:41 #171303 by Πιέρρος Φουστέρης
Το Fallout 4 αποτελεί ένα από τα πιο hyped παιχνίδια που δεν απογοήτευσαν (τουλάχιστον πολύ) τους αγοραστές. Η Bethesda δημιούργησε, για μία ακόμη φορά, έναν AAA τίτλο που αξίζει τα λεφτά του και το review του Μάνου σας εξηγεί το "γιατί". Απολαύστε το εκτενέστατο review του Μάνου και πείτε μας τις απόψεις σας!

Προσωπικό σχόλιο: Αν και άφησα σχετικό σχόλιο στο review, εδώ θα γράψω κάτι άλλο: Έχω παίξει το Fallout 3 και το Fallout: New Vegas, με πάνω από 150 ώρες στο καθένα. Αν καταφέρω και πάρω το Fallout 4, νομίζω πως 200 ώρες minimum είναι μια καλή αρχή. Bethesda, σαγαπάω ρε γαμώτο!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 19 Nov 2015 13:41 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
19 Nov 2015 16:32 #171308 by Myrmidon
Χαίρομαι να διαβάζω posts "συμπαικτών" που απολαμβάνουν την ενασχόληση με τέτοια παιχνίδια. Κρίμα που δεν μπορούμε να στήσουμε κάποιο multiplayer. Είναι ίδανικο για adventuring.

Aρχίζω να αισθάνομαι την ανάγκη για ένα DLC αν και δε το συνιθίζει η Bethesda. To community ήδη οργιάζει βέβαια αλλά ακόμα κάτι δεν έχει τραβήξει την προσοχή μου.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
19 Nov 2015 18:53 - 19 Nov 2015 18:54 #171323 by Αντώνης Δελησάββας
Όσο περνάει ο καιρός και ο modders ολοκληρώνουν τα πιο μεγάλα project τους, τόσο πιο τρελά και απίστευτα Mods θα βλέπουμε. Σαν χρήστης που περνούσα άπειρα Mods στους παλαιότερους τίτλους του Fallout αλλά και στο Skyrim, πιστεύω πως αυτή η γενιά που πρόκειται να ακολουθήσει το Fallout 4 θα είναι με διαφορά η καλύτερη. Ήδη στην λίστα μας με τα καλύτερα έως τώρα Mods που κυκλοφορούν, ξεχώρισα το Atom Bomb Baby:

που είναι χαλαρά ότι πιο κάφρικο έχω δει ως τώρα αλλά και το Full Dialogue Interface ως το πιο χρήσιμο που έχω δει ως τώρα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το Modding community αποτελείται από άτομα με περισσή φαντασία και ακόμα μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά. Αυτά που έχουμε δει ως τώρα είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου.

"Stand in the ashes of a trillion dead souls and ask the ghosts if honour matters. The silence is your answer".
(Javik - Mass Effect 3)
Last edit: 19 Nov 2015 18:54 by Αντώνης Δελησάββας.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης, Myrmidon

More
19 Nov 2015 21:22 - 19 Nov 2015 21:24 #171333 by Myrmidon
Κρατιέμαι με τη vanila ακόμα. Ευχαριστούμε πάντως θα τα δω εν καιρό.

Και τώρα το glitch της ημέρας.
Attachments:
Last edit: 19 Nov 2015 21:24 by Myrmidon.
The following user(s) said Thank You: Αντώνης Δελησάββας