Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout 4

More
22 Nov 2015 20:10 #171421 by Κατερίνα Μαρίνου
Ακομα στην αρχη ειμαι εκει που πηγαινω να εξοντωσω κατι raiders για να βοηθησω τους settlers. Πεφτουν πολλα zombie και raiders μαζι και γινεται ο χαμος εκει περα. Τελειωνουν οι σφαιρες απο τα οπλα και τους χτυπαω με το μαχαιρι αλλα δεν προλαβαινω, με τρωνε γρηγορα. Ο σκυλος δεν βοηθαει και πολυ σ'αυτην την περιπτωση. Εχω χασει καμμια 10αρια φορες στο ιδιο σημειο και αρχιζω να βαριεμαι. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Nov 2015 20:58 #171425 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
@Myrmidon Αυτό ήθελα να ανεβάσω :P : prntscr.com/95pl2j

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
22 Nov 2015 20:59 - 22 Nov 2015 21:00 #171426 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
@Mystique Power Armor ;)

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man
Last edit: 22 Nov 2015 21:00 by Λευτέρης Νταβερνιάρης.

More
22 Nov 2015 21:21 #171429 by Κατερίνα Μαρίνου
Εχει τελειωσει το fusion core της και την αφησα στο βενζιναδικο εκει στην αρχη. Πρεπει να κανω craft η να βρω εναλλακτικα cores για extra ανταλλακτικα μαλλον. Με βολευει καλυτερα να τρεχω χωρις την power armor που με καθυστερει πολυ. Η πλακα εκει καπου σε μια αποστολη που σου αναθετει καποιος να φτιαξεις 3 βαλβιδες σε μια εγκατασταση πεφτω μεσα στο νερο και πεθανα απο το radiation. :P Ο σκυλος ειναι ανθεκτικος απ'οτι βλεπω ομως.

More
22 Nov 2015 22:08 - 22 Nov 2015 22:09 #171432 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Fallout 4

Mystique wrote: Ακομα στην αρχη ειμαι εκει που πηγαινω να εξοντωσω κατι raiders για να βοηθησω τους settlers. Πεφτουν πολλα zombie και raiders μαζι και γινεται ο χαμος εκει περα. Τελειωνουν οι σφαιρες απο τα οπλα και τους χτυπαω με το μαχαιρι αλλα δεν προλαβαινω, με τρωνε γρηγορα. Ο σκυλος δεν βοηθαει και πολυ σ'αυτην την περιπτωση. Εχω χασει καμμια 10αρια φορες στο ιδιο σημειο και αρχιζω να βαριεμαι. :P

Κάνε μερικά side quests για τους minutemen στο Santuary. Θα χεστεις στις σφαιρες και γενικα στο loot. Στο Αστ. τμημα που βρισκεις τον paladin Danse μπορείς να κανεις δυο-δυο τα quests για τους Brotherhood of steel.
Last edit: 22 Nov 2015 22:09 by Myrmidon.

More
22 Nov 2015 22:10 #171433 by Myrmidon

TheRedWood wrote: @Myrmidon Αυτό ήθελα να ανεβάσω :P : prntscr.com/95pl2j

Εδώ δέχεται μόνο JPG.

More
22 Nov 2015 22:17 #171434 by Κατερίνα Μαρίνου
Πηγα και εγω κατευθειαν στην βασικη quest και αγνοησα τις side quests των αλλων. Οποτε γυρναω πισω στο Sanctuary και ψαχνω για οτι ειναι διαθεσιμο μηπως ανεβω και κανα level ετσι. Ο χαρακτηρας μου θελει φτιαξιμο. Χρειαζομαι και ενα καλυτερο companion εκτος απο τον σκυλο γιατι πρεπει να βοηθαει ουσιαστικα στις δυσκολες μαχες. ;)

More
23 Nov 2015 06:46 - 23 Nov 2015 06:47 #171456 by Myrmidon
The secret legion.Δε θα πω πολλά για να μην κάνω spoiler. ;)

Attachments:
Last edit: 23 Nov 2015 06:47 by Myrmidon.

More
23 Nov 2015 20:11 #171480 by Κατερίνα Μαρίνου
Ωχ, τι περιοχη ειναι αυτη?. Γεματη με power armors?. Ποσο το εχεις προχωρησει το παιχνιδι?. Δεν μπορω να ξεφυγω απ'την αρχη γμτ, κολλησα με τον σκυλο ψαχνοντας για καλυτερο companion.

More
23 Nov 2015 20:38 #171482 by Myrmidon

Mystique wrote: Ωχ, τι περιοχη ειναι αυτη?. Γεματη με power armors?. Ποσο το εχεις προχωρησει το παιχνιδι?. Δεν μπορω να ξεφυγω απ'την αρχη γμτ, κολλησα με τον σκυλο ψαχνοντας για καλυτερο companion.

Kάνε λίγο το κύριο quest και βρες τον Νick Vallentine detective. Πρεπει να πας Diamond City για αρχη.

Η περιοχη ειναι των developers και μαλλον έχει όλα τα props κλπ που υπάρχουν στο παιχνιδι. Πας εκει με εντολη στην κονσολα.