Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout 4

More
12 Jul 2015 18:38 #164937 by Gerasimos Kontos
Replied by Gerasimos Kontos on topic Fallout 4
Τον Αύγουστο κυκλοφορεί και το app του pip-boy για android αν δεν απατώμαι...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jul 2015 19:29 - 30 Jul 2015 19:30 #166550 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic Fallout 4
Μπορεί το Pip-Boy να ξεπουλήθηκε, και η Bethesda να έχει ανακοινώσει πως δεν θα κατασκευάσει άλλο, αλλά η λύση βρέθηκε φτιάξε το δικό σου. Ο Yvo de Haas δημιούργησε ένα Pip-Boy του οποίου τα κομμάτια μπορούν να κατασκευαστούν μέσω τρισδιάστατης εκτύπωσης, συν κάποια απλά ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Σε αντίθεση με την έκδοση της Bethesda βγαίνει σε 3 μεγέθη.

Πηγή:http://www.vg247.com/2015/07/30/fallout-4-3d-print-your-own-working-pip-boy/
Last edit: 30 Jul 2015 19:30 by Marios Ntallaris.

More
04 Sep 2015 13:05 #168394 by Μάνος Μαρίνος
Replied by Μάνος Μαρίνος on topic Fallout 4
Φιγούρα Fallout Power Armor!

Η ThreeZero ετοιμάζει φιγούρες Fallout Power Armor και μας έδωσε μια πρώτη γεύση από την δημιουργία της.

Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμολόγηση, αλλά μέχρι την κυκλοφορία του Fallout 4 θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Δείτε εδώ τις εικόνες που αφορούν τη φιγούρα .

More
07 Sep 2015 01:35 #168449 by Tony
Replied by Tony on topic Fallout 4
Βλεπω οτι υπαρχει ενα τεραστιο hype γυρω απο το fallout 4.Προσωπικα,χωρις να εχω παιξει κανενα fallout, δεν με υταβαει και πολυ αυτο το παιχνιδι.Rpg και shooter μαζι??Και μονο απο αυτο ο τιτλος μου λεει οτι δε λεει πολλα.Προτιμω τα fps και γενικα shooters που χρειαζονται skill και οχι αριθμους( δηλαδη να καθεσαι να farmαρεις για ωρες ολοκληρες ωστε να ανεβεις lvl,. Να γινεις πιο δυνατος και αλλα τετοια)...
Αν και εκτιμω πολυ τη bethesda ,αυτη της η σειρα ειναι η λιγοτερο ελκυστικη για μενα.....Μαλλν θα προτιμησω doom.

More
07 Sep 2015 03:59 - 07 Sep 2015 04:01 #168451 by Πιέρρος Φουστέρης
Και όμως, ο συνδυασμός RPG με shooter είναι που έχει κάνει τόσο δυνατή αυτή τη σειρά. Φυσικά, μην ξεχνάμε πως δεν χρειάζεται να γίνεις ένας shooter. Ρίχνεις τα skill points σε Unarmed ή Melee Weapons και σπας κεφάλια με τα ίδια σου τα χέρια. Επίσης, για ποιες ολόκληρες ώρες farm μιλάς; Έχω παίξει το Fallout 3 δύο φορές και το New Vegas 3 (μιλάω για ολόκληρο playthrough με 30-40+ το κάθε save) και δεν χρειάστηκε σχεδόν ποτέ να επαναλάβω κάποιο camp για να πάρω lvls. Μέχρι να φτάσω τον προορισμό της αποστολής, έχω σκοτώσει 20 διαφορετικά είδη εχθρών, έχω μαζέψει loot για μπόλικα λεφτά και έχω πάρει αρκετό exp. Σίγουρα, έχεις εμπειρία στα παιχνίδια και έχεις άποψη, αλλά νομίζω πως, χωρίς να παίξεις αυτή τη σειρά ή τουλάχιστον ένα παιχνίδι της (αν χρειαστεί να διαλέξεις, το Fallout 3 έχει ωραιότερο storyline και το New Vegas περισσότερο περιεχόμενο), δε νομίζω πως μπορείς να την κρίνεις.
Edit: Ποιος είπε ότι το Fallout δε χρειάζεται skills; Προσπάθησε να καθαρίσεις το Quarry Junction χωρίς cheats/mods και με κανονικό gear και θα δεις ότι χρειάζεται και skills και πολύ μεγάλα @@.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 07 Sep 2015 04:01 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
11 Sep 2015 09:53 #168658 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Η Bethesda ξεκίνησε μία νέα σειρά από βίντεο με θέμα τα attributes του Fallout 4, δηλαδη το S.P.E.C.I.A.L system. Δείτε το πρώτο βίντεο που αφορά το Strength.

More
17 Sep 2015 10:44 #168849 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Δείτε το δεύτερο βίντεο σχετικά με το S.P.E.C.I.A.L. system. Αυτή την εβδομάδα είναι το Perception.

More
24 Sep 2015 12:03 #169046 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Δείτε το τρίτο βίντεο σχετικά με το S.P.E.C.I.A.L. system. Αυτή την εμβδομάδα είναι το Endurance.

More
24 Sep 2015 22:40 - 24 Sep 2015 22:41 #169060 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic Fallout 4
Νέο βίντεο από την Bethesda που αφορά την αναβάθμιση του χαρακτήρα

Στο εν λόγο βίντεο ο Todd Howard μας εξηγεί πως αναβαθμίζεται ο χαρακτήρας μας και πως λειτουργούν τα perks

Μας παρουσιάζει το σύστημα S.P.E.C.I.A.L.(Strength, Perception, Endurance, Charisma, Intelligence, Agility, και Lucky), αλλά και πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε abilities που ταιριάζουν στο δικό μας στυλ. Κάθε ability έχει rank από 1 μέχρι 10 και τα SPECIALs έχουν 10 perks. Επίσης υπάρχουν βασικά perks αλλά και training perks που επιτρέπουν να εξελίξουμε τα SPECIALs πιο γρήγορα.
Last edit: 24 Sep 2015 22:41 by Marios Ntallaris.

More
30 Sep 2015 20:08 #169282 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Δείτε το τέταρτο βίντεο σχετικά με το S.P.E.C.I.A.L. system. Αυτή την εβδομάδα είναι το Charisma.