Και όμως, ο συνδυασμός RPG με shooter είναι που έχει κάνει τόσο δυνατή αυτή τη σειρά. Φυσικά, μην ξεχνάμε πως δεν χρειάζεται να γίνεις ένας shooter. Ρίχνεις τα skill points σε Unarmed ή Melee Weapons και σπας κεφάλια με τα ίδια σου τα χέρια. Επίσης, για ποιες ολόκληρες ώρες farm μιλάς; Έχω παίξει το Fallout 3 δύο φορές και το New Vegas 3 (μιλάω για ολόκληρο playthrough με 30-40+ το κάθε save) και δεν χρειάστηκε σχεδόν ποτέ να επαναλάβω κάποιο camp για να πάρω lvls. Μέχρι να φτάσω τον προορισμό της αποστολής, έχω σκοτώσει 20 διαφορετικά είδη εχθρών, έχω μαζέψει loot για μπόλικα λεφτά και έχω πάρει αρκετό exp. Σίγουρα, έχεις εμπειρία στα παιχνίδια και έχεις άποψη, αλλά νομίζω πως, χωρίς να παίξεις αυτή τη σειρά ή τουλάχιστον ένα παιχνίδι της (αν χρειαστεί να διαλέξεις, το Fallout 3 έχει ωραιότερο storyline και το New Vegas περισσότερο περιεχόμενο), δε νομίζω πως μπορείς να την κρίνεις.
Edit: Ποιος είπε ότι το Fallout δε χρειάζεται skills; Προσπάθησε να καθαρίσεις το Quarry Junction χωρίς cheats/mods και με κανονικό gear και θα δεις ότι χρειάζεται και skills και πολύ μεγάλα @@.
"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister