Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout 4

More
12 Dec 2015 01:43 - 12 Dec 2015 01:44 #172899 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Fallout 4

Mystique wrote: Ε ναι, λιγο κονσολα και βαζεις οτι θελεις οταν τα χρειαζεσαι. Προς το παρον μονο stimpacks εχουν ζητηση γιατι γινεται χαμος στο δυσκολο επιπεδο (δεν εχω εξοπλιστει και καλα ακομα). ;)
Να και μια φωτο απο τις τελευταιες περιπετειες (ακομα εξω απο την Diamond City ειμαι :P )

Μοιάζει πολύ με την Harley Quinn :woohoo:
Last edit: 12 Dec 2015 01:44 by Myrmidon.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Dec 2015 15:17 #173043 by Rafail Macheridis
Replied by Rafail Macheridis on topic Fallout 4
Πρώτον είμαι πολλή Fan τον Fallout games και εχώ να πο πως το καινούργιο έχεις πολλά πράγματα να κανείς, να ξανά κτήσεις την πόλη σου ,να ύβρεις τον γιός σου ,να εξερευνήσεις και αλλά πολλά.Απλά τέλειο Game

More
12 Dec 2015 18:31 - 12 Dec 2015 18:38 #173156 by Myrmidon
Ok ίσως να μην πρέπει να κάνω post εδώ, αλλά δε βρίσκω το παλιό post για το New Vegas. Έχουμε και λέμε λοιπόν :

Όσοι ενδιαφέρονται/έχουν δοκιμάσει την Android εφαρμογή του Pipboy του Fallout 4, θέλω να ενημερώσω ότι βρήκα κάτι παρόμοιο για το New Vegas. :woohoo:

Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή της Roccat με ονομασία Grid. Θα τη βρείτε εδώ Roccat Power Grid

Αφορμή ήταν να δω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο με την εφαρμογή του Pipboy Fallout 4. Ένα από τα grids που ψαχούλευα ήταν για το New Vegas. Όσοι πιστοί, έτσι για το χαβαλέ, ας το δοκιμάσουν από εδώ New Vegas Pipboy

Μπορεί κανείς αν ασχοληθεί λίγο να φτιάξει δικό του grid.Έχει grids και για άλλα δημοφιλή παιχνίδια, απλά ψαχουλέψτε το ;)

Οι moderators ας μεταφέρουν το post ελεύθερα, εκεί που αρμόζει, αν αυτό κρίνεται αναγκαίο. B)
Attachments:
Last edit: 12 Dec 2015 18:38 by Myrmidon.

More
12 Dec 2015 21:43 #173220 by Κατερίνα Μαρίνου
Την Harley Quinn εχω βαλει. :lol: Πηγα να επιτεθω σ'ενα outpost με κατι raiders και εναν με βαρια armor και εγινε μαχη ωσπου τελικα επιβιωσα αφου εβαλα καποια stimpacks μεσω του γνωστου τροπου. ;) Η Piper που εχω μαζι δεν με βοηθαει με το πιστολακι της και το βαρος πεφτει σε μενα που δεν εχω αξιολογο εξοπλισμο. Τον dogmeat τον εχω αφησει πισω στο βενζιναδικο και παραπονιεται, κοιτα χαρουλες οταν με βλεπει. :lol:

Attachments:

More
12 Dec 2015 21:50 #173223 by Myrmidon
Tου Dogmeat δώσε' του να κρατάει ένα αρκουδάκι να δεις γέλια. Έχε το νου σου για έναν random χαρακτήρα ονόματι Gene ο οποίος πουλάει σκυλιά. Χρειάζεσαι 6 στο Charisma για να πετύχεις αγορά και σου δίνει ένα θηλυκό για παρέα του Dogmeat. Έτσι μπορείς να έχεις 2 σκυλιά.

Στην Piper, όπως και σε κάθε άλλο companion μπορείς να δώσεις όπλο και τις κατάλληλες σφαίρες. Γίνονται ποιο αποτελεσματικοί.

More
12 Dec 2015 22:01 #173228 by Κατερίνα Μαρίνου
Ειδα αυτον που πουλαει το θηλυκο ροτβαιλερ, περασε εξω απ'το βενζιναδικο οταν πηγα να ελεγξω τον dogmeat. Ηθελε 250 caps νομιζω για να πουλησει αλλα δεν τα ειχα και δεν σκεφτηκα εκεινη την στιγμη να βαλω μεσω κονσολας μερικα. Ολο με cheats να το πηγαινω δεν μου αρεσει. Μονο stimpacks και radaway πηρα καμμια 20αρια να εχω για το ταξιδι στον αφιλοξενο μεταποκαλυπτικο κοσμο. ;) Οι σφαιρες τελειωνουν πολυ γρηγορα ειδικα για το πιστολι που χρησιμοποιω, το shotgun δεν με βολευει επειδη αργει να γεμισει και με σκοτωνουν. Τωρα πρεπει να φτιαξω beds στο outpost για να προσελκυσω settlers. Δεν βρισκω πολλα υλικα για να δημιουργησω ενα σωστο settlement με turrets και υποδομες για να φιλοξενησω αρκετο κοσμο.

More
12 Dec 2015 23:07 #173234 by dimitris
Replied by dimitris on topic Fallout 4
μ αρεσει αυτο το game γιατι για να φτιαξεις καποια πραγματα πρεπει πρωτα να τα βρεις και μετα να φτιαξεις πανοπλιες και οπλα και οτι εχει πολυ καλη αναλυση

More
13 Dec 2015 20:39 #173350 by Κατερίνα Μαρίνου
Επιτελους αρχισα να φτιαχνω το πρωτο μου settlement. Στο Sanctuary εκανα scrap οτιδηποτε βρηκα μπροστα μου και καταφερα και μαζεψα αρκετα υλικα για να φτιαξω αξιοπρεπεις υποδομες για τους κατατρεγμενους settlers που περιφερονταν απογοητευμενοι. Τωρα εχω το προβλημα της μεταφορας υλικων απο το Sanctuary στο αλλο outpost που εχω πιασει. Αναγκαστικα εβαλα και καποια caps μεσω κονσολας για τα πρωτα εξοδα λογω ελλειψης ορισμενων υλικων πρωτης αναγκης. Η κεραια που εφτιαξα αρχισε να προσελκυει ηδη τους πρωτους settlers. Τωρα πρεπει να τους αναθεσω δουλειες για να μην περιφερονται χωρις να κανουν τιποτα. Εχω ηδη 15 beds και αρκετο food οποτε μαλλον ok.

Attachments:

More
14 Dec 2015 11:53 - 14 Dec 2015 14:55 #173404 by Myrmidon
Τα δικά μου shelters είναι παρατημένα ακόμα. Κάποια στιγμή θα βρω όρεξη να ασχοληθώ. Το σίγουρο είναι ότι πυκνά συχνά γυρίζω με εφόδια για scrap και στοκάρω αποθέματα. Υπάρχει perk για να μοιράζονται αυτόματα τα περιεχόμενα ενός shelter με τα υπόλοιπα νομίζω.Δες και αυτό το βίντεο για ιδέες πως να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Last edit: 14 Dec 2015 14:55 by Myrmidon.
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

More
14 Dec 2015 21:10 #173427 by Κατερίνα Μαρίνου
Mαζευω πολυ trash απο τις μαχες αλλα δεν φτανουν για να φτιαξω συγκεκριμενα πραγματα που χρειαζονται τα settlements. ;) Εκει η μονη λυση ειναι το god mod που στα δινει ολα και δεν εχεις αγχος να τριγυρνας σε ολο τον χαρτη για να βρεις κατι και αν το βρεις τελικα. Αν απαλλαγεις απο το προβλημα των settlements και τους εχεις ολους ικανοποιημενους τοτε απερισκεπτα προχωρας το base story και τις extra quests που σου δινουν διαφοροι. Εχω βαλει και μερικα mods και το παιχνιδι αρχισε να βαραινει καπως, βλεπω μια πτωση στα frames με την χρηση νεων textures. Υπαρχει και mod για βελτιωση της αποδοσης σε υπολογιστες που δεν μπορουν να τρεξουν σε high detail το παιχνιδι. ;)