Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout 4

More
27 Dec 2015 22:12 #174218 by Κατερίνα Μαρίνου
Εγω καθομαι και η Curie δουλευει για το καλο του settlement. :P

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Dec 2015 10:56 #174236 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Fallout 4

Mystique wrote: Εγω καθομαι και η Curie δουλευει για το καλο του settlement. :P

Ωραίο ντύσιμο έχεις κάνει και στις δυο :lol:

More
28 Dec 2015 22:17 #174276 by Κατερίνα Μαρίνου
Τις εχω παντα στην τελευταια λεξη της μοδας. :lol:

Attachments:

More
30 Dec 2015 11:12 #174392 by Myrmidon
Πρέπει να διψάνε πολύ πάντως τα κορίτσια..... :lol:

More
02 Jan 2016 10:23 - 02 Jan 2016 10:27 #174610 by Myrmidon
Δοκίμασα κάτι διαφορετικό σήμερα. Χρησιμοποίησα 3D TV για να παίξω τρισδιάστατα. Δυστυχώς δε μπορώ να σας δείξω φωτoγραφίες γiα να σας μεταφέρω εντυπώσεις. Η όλη οπτική όμως ανταμείβει σε όποιον την επιχειρήσει. Τα 3D γυαλιά, παρόλο που είναι παθητικά, (δεν έχω 3D Vision) δίνουν άλλη αίσθηση στο παιχνίδι, το οποίο στην 41" TV έδειχνε χάρμα οφθαλμών. Σε εσωτερικούς χώρους θυμίζει το view master για όσους παλιούς ξέρουν, ιδίως σε στενά σημεία και μικρά δωμάτια. Σε όλο τον εξωτερικό χάρτη η απεικόνιση είναι φοβερή. Η αίσθηση του βάθους απεικονίζεται όμορφα. Οι χαρακτήρες τα φυτά τα διάφορα αντικείμενα, οι γέφυρες και οι εναέριοι αυτοκινητόδρομοι απεικονίζονται αρκετά καλά σε 3D.Ακόμα και τα god rays φαίνονται διαφορετικά Η μηχανή και η επιλογή των μοντέλων και των textures βοηθάνε σε με μεγάλο βαθμό. Η απεικόνιση σε 3d προσθέτει. Διαπίστωσα αυτό που έχω πει και στο παρελθόν : To μόνο που λείπει από το Fallout 4 είναι ένα VR σύστημα. Όσοι έχουν κάποια παρόμοια διάταξη ας δοκιμάσουν και θα καταλάβουν τι εννοώ. Ακόμα και το 3D Vision της nVidia (φυσικά)

Πάω να συνεχίσω σε 3D.... B)
Last edit: 02 Jan 2016 10:27 by Myrmidon.

More
05 Jan 2016 15:07 - 05 Jan 2016 15:14 #174796 by Τάσος Νικολακόπουλος
Παλικάρι κατάφερε να τερματίσει την βασική ιστορία του fallout 3 μέσα σε λιγότερο απο 15 λεπτά! Υπάρχουν αυτοί και υπάρχουμε και εμείς, που τερματίζουμε το παιχνίδι σε μερικές ώρες και αισθανόμαστε οτι έιμασταν και γρήγοροι... Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση .

Attachments:
Last edit: 05 Jan 2016 15:14 by Τάσος Νικολακόπουλος.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
05 Jan 2016 22:51 #174820 by Κατερίνα Μαρίνου
Πως το καταφερες αυτο με το 3D?. Ενωσες το pc με την tv και εβλεπες εκει το παιχνιδι?. Αν βαλεις γυαλια 3d και το δεις στο pc εχει καμμια διαφορα?. Το ωραιο θα ειναι να χρησιμοποιεις VR και να αισθανεσαι μεσα πραγματικα στην ατμοσφαιρα του παιχνιδιου. ;)

More
06 Jan 2016 11:04 #174855 by Myrmidon

Mystique wrote: Πως το καταφερες αυτο με το 3D?. Ενωσες το pc με την tv και εβλεπες εκει το παιχνιδι?. Αν βαλεις γυαλια 3d και το δεις στο pc εχει καμμια διαφορα?. Το ωραιο θα ειναι να χρησιμοποιεις VR και να αισθανεσαι μεσα πραγματικα στην ατμοσφαιρα του παιχνιδιου. ;)

Σύνδεσα την TV με HDMI με το PC και απλώς ενεργοποίησα το 3D στην TV. Δεν έχω 3D Vision, παρόλο που η κάρτα γραφικών το υποστηρίζει.Η οθόνη του PC δεν είναι 3D γιατί αυτήν την δουλειά την κάνει η TV στις 41 inches. Στο κάτω κάτω σε αυτήν βλέπω τις ταινίες. Ας είναι καλά οι πολλαπλές έξοδοι του PC.
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

More
10 Jan 2016 21:49 #175146 by Κατερίνα Μαρίνου
Παντα προσεχω την μοδα στον χαρακτηρα μου, δινω σημασια σε καθε λεπτομερεια. Ντυνεται μονο με ελαφρια ρουχα για να μπορει να κανει jogging οταν εχει λιακαδα. Εχω και την Cait στο ιδιο στυλ. ;)

Attachments:

More
11 Jan 2016 15:32 #175174 by Myrmidon
Έχεις πάει και κάνεις παρέα μα τα ghouls βλέπω. Λόγο πισίνας φαντάζομαι. :lol: :cheer:

Δε μου λες, οκ αυτό με την λιακάδα το καταλαβαίνω. Αλλά άμα πρασινίσει ο ουρανός και αρχίσει και βρέχει rads τι κάνεις; :whistle: Γίνεσαι από Harley Quinn θηλυκός Hulk; :lol: