Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout 4

More
09 Dec 2015 00:01 #172756 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Το patch είναι πλέον διαθέσιμο και στο PS4 με μέγεθος 504MB.

Mystique wrote: Εβαλα αυτο το patch αλλα δεν φανηκε καποια διαφορα σε σχεση με πριν. Τα bugs παραμενουν εκει που ηταν, αυτοκινητα πετανε οταν πλησιαζω απο μακρια, πτωματα κινουνται και αντικειμενα εδω και κει μετακινουνται χωρις λογο. Αυτη η Bethesda ενα bug-free game δεν μπορει να βγαλει.

Αν σκεφτείς το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του Fallout 4 (ή του Skyrim), θα δεις ότι όλα αυτά τα προβληματάκια δεν είναι τίποτα. Το περίεργο θα ήταν να μην υπήρχαν! :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Dec 2015 16:44 - 10 Dec 2015 02:44 #172778 by Σταύρος Χλωρός
Μία μοναδικού τύπου Selfie με τον φίλο μου τον Alpha Male Deathclaw ! B)
Attachments:
Last edit: 10 Dec 2015 02:44 by Σταύρος Χλωρός.

More
09 Dec 2015 21:37 #172810 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Fallout 4

BoBKiD wrote: Το patch είναι πλέον διαθέσιμο και στο PS4 με μέγεθος 504MB.

Mystique wrote: Εβαλα αυτο το patch αλλα δεν φανηκε καποια διαφορα σε σχεση με πριν. Τα bugs παραμενουν εκει που ηταν, αυτοκινητα πετανε οταν πλησιαζω απο μακρια, πτωματα κινουνται και αντικειμενα εδω και κει μετακινουνται χωρις λογο. Αυτη η Bethesda ενα bug-free game δεν μπορει να βγαλει.

Αν σκεφτείς το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του Fallout 4 (ή του Skyrim), θα δεις ότι όλα αυτά τα προβληματάκια δεν είναι τίποτα. Το περίεργο θα ήταν να μην υπήρχαν! :lol:

Και οι δύο έχετε δίκιο και συμφωνώ και εγώ. Το ζητούμενο είναι να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας με το κάθε παιχνίδι. Το Fallout 4 παρ΄όλα τα προβλήματά του δεν καθίσταται unplayable σε καμία περίπτωση. Επίσης υπάρχουν ήδη ένα κάρο mods που καλυτερεύουν κατά πολύ το όλο σκηνικό, άσε που εκτοξεύουν το replay και την αντοχή στο χρόνο στα υψηλότερα επίπεδα για την κατηγορία.

More
09 Dec 2015 21:58 #172813 by Κατερίνα Μαρίνου
Σιγουρα ειναι μεγαλο το μεγεθος του Fallout για να μπορουν να το ελεγξουν για τυχον bugs αλλα ειναι το χαρακτηριστικο της εταιριας να μην βγαζει ουτε ενα παιχνιδι χωρις χοντρα προβληματα (τουλαχιστον στην αρχη). Και στο Skyrim μετα απο τοσα χρονια και παρα τα χιλιαδες mods που εχουν βγει υπαρχουν ακομα μερικα bugs και βγαινουν unofficial patches που τα διορθωνουν. ;)

More
10 Dec 2015 21:00 - 10 Dec 2015 21:01 #172850 by Κατερίνα Μαρίνου
Θα κανω μια δοκιμη να δω αν μπορω να ανεβασω εικονα γιατι δεν ξερω τι γινεται και δεν μου δειχνει τιποτα. Ισως να το κανω λαθος δεν ξερω. :P

Edit: Ok τελικα, τα καταφερα. :lol:
Attachments:
Last edit: 10 Dec 2015 21:01 by Κατερίνα Μαρίνου.

More
10 Dec 2015 22:22 #172855 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic Fallout 4
Πως θα ήταν το παιχνίδι αν είχε 2D isometric camera

More
11 Dec 2015 00:59 #172865 by Μάνος Γρυπάρης
H Bethesda ανακοίνωσε ότι έλυσε το bug με τα αμέτρητα caps.

Ότι πήρατε πήρατε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Dec 2015 03:15 #172870 by Sotiris Vrettos
Replied by Sotiris Vrettos on topic Fallout 4
Το πήρα αυτή την εβδομαδα.Πρεπει να εχω παιξει πανω απο 15 ωρες.Ειμαι στη φαση οπου μπορεις να αλλαξεις faction και γενικα διαλεγεις αποστολες.Θα κανω αρκετες προαιρετικες γιατι εχω ακουσει οτι στο main mission καπου ανεβαινει η δυσκολια.
Βέβαια αν δεν ξέρεις που πας θα σου τύχουν κάτι απείρως δυσκολα boss fights.Θελει πολύ grinding στους raiders οπως εχω καταλαβει.

More
11 Dec 2015 08:53 #172871 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Fallout 4

Manos wrote: H Bethesda ανακοίνωσε ότι έλυσε το bug με τα αμέτρητα caps.

Ότι πήρατε πήρατε.

Εγώ δεν πήρα τίποτα απολύτως. Έπειτα και το bug να διορθώθηκε υπάρχουν πάντα οι καλές console commands. :whistle:

Στο μόνο που κλέβω είναι ότι ξεκλειδώνω τα πάντα μέσω unlock. Αλλιώς θα έπρεπε να κρατάω σημειώσεις για το πού βρίσκεται ποια πόρτα και ποίο container με κλειδαριές που λόγο χαμηλού skill δεν μπορώ να ανοίξω.

Αλήθεια το studio στο Μόντρεαλ αληθεύει ότι άνοιξε για να βοηθήσει στην διόρθωση των bugs για τα επόμενα patch και ότι ετοιμάζει το DLC

More
11 Dec 2015 20:32 #172887 by Κατερίνα Μαρίνου
Ε ναι, λιγο κονσολα και βαζεις οτι θελεις οταν τα χρειαζεσαι. Προς το παρον μονο stimpacks εχουν ζητηση γιατι γινεται χαμος στο δυσκολο επιπεδο (δεν εχω εξοπλιστει και καλα ακομα). ;)
Να και μια φωτο απο τις τελευταιες περιπετειες (ακομα εξω απο την Diamond City ειμαι :P ).

Attachments: