Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 7

More
06 Oct 2009 16:42 #62075 by thanasis
Replied by thanasis on topic Windows 7

Tilion wrote:

magnum83 wrote: Αν δεν περάσουν τουλάχιστον 2 χρόνια από την κυκλοφορία τους (και 1,2 service pack) ώστε να δοκιμαστούν επαρκώς, εγώ δεν τα βάζω. Είδαμε και τα Vista.
XP και πάλι XP.

Ντάξει το κάλο πάντως στα 7 είναι ότι μπορείς να τρέχεις μέσω virtual pc, windows XP..
Δηλαδή ενώ είσαι στα 7 σε ξεχωριστό παράθυρο έχεις XP...
Έτσι καλύπτεις τις όποιες ασυμβατότητες! ;)

καλο αυτο για εμας το καμενους με τα xp!!!!! :shock: :shock:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Oct 2009 22:36 #62089 by Nikos Haniotis
Replied by Nikos Haniotis on topic Windows 7
Πραγματικά τα Windows XP είναι πολύ πιο πρακτικά στη χρήση από τα Vista που κατά τη γνωμή μου ηταν σκετη αποτυχια

More
12 Oct 2009 09:08 #62288 by Μάνος Αλιμπέρτης
Παιδια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι τώρα στα τέλη του μήνα;

Everything that has a beginning has an end...

More
12 Oct 2009 21:59 #62322 by Μπάμπης Χαραλάμπους

profitis wrote: Παιδια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι τώρα στα τέλη του μήνα;

22 Οκτωβρίου

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
12 Oct 2009 23:34 #62334 by paokakis
Replied by paokakis on topic Windows 7
Εγώ που χρησιμοποιώ windwos 7 είμαι αρκετά ικανοποιημένος με μονο μειονέκτημα ότι δεν τρέχει όλες τις εφαρμογές που θέλω...!

More
13 Oct 2009 01:49 #62340 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Windows 7

paokakis wrote: Εγώ που χρησιμοποιώ windwos 7 είμαι αρκετά ικανοποιημένος με μονο μειονέκτημα ότι δεν τρέχει όλες τις εφαρμογές που θέλω...!

Τρέξ' τες με το virtual machine αν ο επεξεργαστής σου υποστηρίζει virtualization.. ;)

More
21 Oct 2009 21:36 #62787 by Γεράσιμος Ανέστος
windows 7 σε netbook και μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος...

More
21 Oct 2009 23:12 #62796 by F33L
Replied by F33L on topic Windows 7
εχωντας χρησιμοποιησει λιγο τα 7 δηλωνω χαρουμενος μιας & δεν τραβανε cpu usage χωρις λογο οπως τα Σβιστα

More
22 Oct 2009 00:27 #62814 by taichi
Replied by taichi on topic Windows 7

F33L wrote: εχωντας χρησιμοποιησει λιγο τα 7 δηλωνω χαρουμενος μιας & δεν τραβανε cpu usage χωρις λογο οπως τα Σβιστα

Κι εγώ τα πέρασα και νιώθω για τον ίδιο λόγο ευτυχισμένος...

More
25 Oct 2009 14:50 #63345 by Ρωμανός Βογιατζής
Το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, το Windows 7, το οποίο θα αντικαταστήσει το κατά πολλούς αποτυχημένο Vista, βγαίνει στο εμπόριο στις 22 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το δελτίου Τύπου της εταιρίας, το νέο σύστημα είναι πιο ασφαλές, πιο αξιόπιστο, και πιο εξελιγμένο από τα Vista, καθώς έχει πολλές καινοτομίες, ενώ είναι σχεδιασμένο και για netbooks. Επίσης, μπορεί να λειτουργήσει άψογα σε μηχανήματα με οθόνη αφής χωρίς την προσθήκη άλλων προγραμμάτων.

Το νέο λειτουργικό κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη: Η έκδοση Professional απευθύνεται στους επαγγελματίες, η έκδοση Ultimate περιέχει ολοκληρωμένο το πακέτο των δυνατοτήτων, ενώ η έκδοση Home Premium, η οποία είναι και η βασική, είναι κατάλληλη για σπίτια και γραφεία.

Το νέο σύστημα θα παρουσιαστεί επίσημα στη Νέα Υόρκη από τον πρόεδρο της εταιρίας Στιβ Μπάλμερ, ενώ η ελληνική έκδοση θα είναι διαθέσιμη στις 31 Οκτωβρίου.

Στην Ελλάδα η πρώτη παρουσίαση έγινε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στην Αθήνα.