Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 7

More
18 Apr 2010 04:49 #70912 by Alex
Replied by Alex on topic Windows 7
Γίνεται να "απεγκαταστήσεις" τον Internet Explorer. Απο το Programs And Features στο control panel απο το Turn Windows Features On/Off.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Apr 2010 14:32 #70924 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πρέπει να δείτε τον πατέρα μου με τα Windows 7... Βασικά πρέπει να αρχίζω να κόβω εισιτήρια!

" ΜΑΛ**** WINDOWS, ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΕΤΣΙ, ΒΑΛΤΕ XP ΡΕΕΕΕ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΟΟΟΟΟΟ, ΜΑΛ**** WINDOWS (παλι), ΡΕ ΜΠΑΜΠΗΗΗΗ (εγώ είμαι αυτός) ΕΛΑ ΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ (την μαλα*** εννοεί ο ποιητής)."

Εγώ παρόλα αυτά που τα έχω αυτή την στιγμή στο laptop μπορώ να πω ότι είναι μια χαρά αν και στην αρχή είχα μπερδευτεί από την μεταφορά μου από XP σε 7. Τα κάνω όλα πιο γρήγορα και από πλευράς των κινήσεων που κάνω εγώ αλλά και σε θέματα ταχύτητας λειτουργικού.

Το μόνο που δεν μου άρεσε αλλά δόξα ο Θεός αλλάζει ήταν που όταν άνοιγες, για παράδειγμα, 3 Mozila ή 3 φακέλους άνοιγαν όλοι και πήγαιναν σε ένα εικονίδιο δίπλα από την έναρξη. Εγώ το έχω κάνει σε στυλ xp και είναι κάπως ετσι

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Apr 2010 00:31 #70954 by Alex
Replied by Alex on topic Windows 7
Μα το έχουν για να αλλαζει...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
21 Apr 2010 19:45 #71080 by Ανδρέας Γρυπάρης
Εμένα με βολεύει ως έχει στα 7. Τα XP ούτε να τα συζητάμε δεν αξίζει ειδικά εδώ που είμαστε σε gaming forum και μας αφορά άμεσα το DirectX 10 & 11 που είναι μόνο στα vista και στα 7. Από το 2007 τα XP για εμένα είναι στον κάδο αχρήστων (και τα 32 και τα 64).

More
21 Apr 2010 21:37 #71088 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Οπα οπα οπα, μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Αν εννοεις πως απο το 2007 τα xp ανηκουν στα σκουπιδια λογω των vista. Τότε διαφωνω απολυτα με σενα. Ενα θα σου πω, απο τα 4 GB μνημης RAM που εχω με τα vista (σε 64 bit) μου εμεναν ελευθερα μολις 800 MB με 1GB!!! Αντε να τρεξω παιχνιδια εκει! Τωρα όλα λειτουργουν μια χαρα με τα 7 αλλα και παλι για μενα τα XP είναι μια επιλογη.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Apr 2010 13:56 #71164 by rayalex92
Replied by rayalex92 on topic Windows 7
παιδια μπορει καποιος να μου πει αν τα windows 7 ειναι ελαφρια επειδη θελω να βαλλω...

More
26 Apr 2010 22:08 #71343 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ ρε παιδιά σκέφτομαι να αλλάξω PC το καλοκαίρι, μίλησα με τον christos13 για το hardware, αλλά είναι κάτι converter που έχω και μάλλον είναι συμβατά μόνο με τα XP. Προσπάθησα να τα περάσω στα v(ρ)ista, αλλά δεν δούλευαν. Και δεν ξέρω αν θα δουλεύουν στα 7. Καμιά άποψη;

More
03 Jun 2010 15:10 #73180 by Μάνος Αλιμπέρτης

TheReaper wrote: Εγώ ρε παιδιά σκέφτομαι να αλλάξω PC το καλοκαίρι, μίλησα με τον christos13 για το hardware, αλλά είναι κάτι converter που έχω και μάλλον είναι συμβατά μόνο με τα XP. Προσπάθησα να τα περάσω στα v(ρ)ista, αλλά δεν δούλευαν. Και δεν ξέρω αν θα δουλεύουν στα 7. Καμιά άποψη;

Τι converter είχες και δεν παιζουν στα 7; Μιλάμε για Hardware ή για software γιατι ετσι οπως μας το λες δεν το κατάλαβα απολύτως.

Πάντως τα Windows 7 τα Pro ή τα Ultimate έχουν το Xp mode ώστε να μπορείς να τρέξεις οτιδήποτε χρειάζεσαι απο ΧP και στα seven δεν είναι συμβατό.

Everything that has a beginning has an end...

More
07 Jun 2010 14:14 #73416 by Aνέστης Αδαμίδης

profitis wrote: Τι converter είχες και δεν παιζουν στα 7; Μιλάμε για Hardware ή για software γιατι ετσι οπως μας το λες δεν το κατάλαβα απολύτως.

Κοίτα, στο PC που έχω ακόμη έχω περασμένα τα ΧΡ. Έχω δύο converter(Magic Video Converter κι ένα για μουσική που δε θυμάμαι πως το λένε) τα οποία προσπάθησα να τα περάσω σε Vista αλλά δεν έκανε καν εγκατάσταση. Δεν είχα 7αρι για να το δοκιμάσω εκεί.

Για το 2ο ερώτημα, αν κοιτάξεις πιο πάνω θα δεις ότι ρώτησα και για το αν συμφέρει να αλλάξω κομπιούτερ ή να κάνω αναβαθμίσεις σε αυτό που ήδη έχω και για το αν θα είναι συμβατά προγράμματα των ΧΡ που χρειάζομαι στα Windows 7.

Πάντως ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. Αν είναι θα ζητήσω να πάρω το 7άρι Ultimate. Μπορεί όμως να ξαναπεράσω τα ΧΡ. Θα δω τ θα κάνω.

More
07 Jun 2010 22:02 #73449 by Ανδρέας Γρυπάρης
Στα windows 7 (για όσους είναι στην εποχή του λίθου με τα XP) καλό είναι να βάζουμε πρόσφατες εκδώσεις προγραμμάτων(και όχι 10ετίας πράματα). Ένας αρκετά καλός video converter είναι ο cyberlink mediashow espresso, για mp3 converter δεν έχω δοκιμάσει γιατί τα περνάω από το Audacity και τα μετατρέπω.