Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 7

More
02 Oct 2010 21:35 #80293 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Όσοι θέλετε να κανετε upgrade απο vista σε 7 πρεπει να κανετε τα εξης. Βαζετε το δισκο στο συστημα (αν τα vista ειναι 32bit βαζετε το 32bit δισκο αν τα vista ειναι 64bit βάζετε το 64bit δίσκο) ρυθμίζετε απο το bios το συστημα να κάνει boot απο το DVD-ROM και οχι απο το HDD. Μετα θα σας εμφανιστει μια μπλε οθόνη των Windows 7 την οποια θα μπορείτε να την χειριστείτε κανονικα με το ποντικι. Απο εκει δεν επιλέγετε να κανετε καθαρη εγκατάσταση αλλά αναβάθμιση σε windows 7 (upgrade). Ακολουθατε τις οδηγιες επι της οθόνης και ειστε οκ ;) .

Πάντως πρεπει να πω πως με αυτο τον τρόπο ναι μεν θα εχετε windows 7 αλλά δεν θα είναι το ιδιο καλα όπως θα ήταν με μια καθαρη εγκατάσταση μετα από format. Ακόμη μπορει να υπάρξουν προβλήμματα με τους drivers και να πρεπει να βρείτε τις καινουριες εκδόσεις τους για τα win7.

Το πιο σημαντικο πάντως με το upgrade ειναι πως δεν χάνετε τα αρχεια σας μουσική, ταινιες, saves. (Αν και καλου κακου καλο ειναι να εχουμε πάντα καποιο backup)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2010 21:49 #80298 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Windows 7
Τώρα το λες αυτό για τα προβλήματα? :roll:

Τι κάνω τελικά?Format? :(

More
02 Oct 2010 23:22 #80303 by Μπάμπης Χαραλάμπους

lavezzi7 wrote: Τώρα το λες αυτό για τα προβλήματα? :roll:

Τι κάνω τελικά?Format? :(

Κανε upgrade και αν εχεις προβλημματα κανε format ;)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Oct 2010 00:09 #80308 by lavezzi7
Σωστός!

Αλλά ρε συ,339 ευρώ τα Windows 7? :twisted:

Έλεος... :(

More
03 Oct 2010 00:10 #80309 by Aνέστης Αδαμίδης
Ή κάνε κατευθείαν format, για να μην μπαίνεις σε διπλό κόπο :wink:

More
03 Oct 2010 00:11 #80310 by lavezzi7

TheReaper wrote: Ή κάνε κατευθείαν format, για να μην μπαίνεις σε διπλό κόπο :wink:

Ναι και να χάσω όλα τα αρχεία μου... :P

More
03 Oct 2010 00:15 #80311 by Aνέστης Αδαμίδης

lavezzi7 wrote:

TheReaper wrote: Ή κάνε κατευθείαν format, για να μην μπαίνεις σε διπλό κόπο :wink:

Εννοείτε ότι θα τα σώσεις κάπου. Γιατί, πίστευες ότι αν κάνεις πρώτα upgrade και μετά format, τα αρχεία θα έμεναν στη θέση τους; Πάλι θα τα έχανες. Γι' αυτό άκου τον Χάρο, κάνε ένα backup σε έναν εξωτερικό και μετά κάνε format. Έτσι κι αλλιώς, τα 7 είναι πιο εξελιγμένα από τα Vista, οπότε ότι αρχείο είχες εκεί θα σου παίζει 1000% και στα 7άρια. Γιου φάουλ?

More
03 Oct 2010 00:18 #80312 by lavezzi7

TheReaper wrote:

lavezzi7 wrote:

Εννοείτε ότι θα τα σώσεις κάπου. Γιατί, πίστευες ότι αν κάνεις πρώτα upgrade και μετά format, τα αρχεία θα έμεναν στη θέση τους; Πάλι θα τα έχανες. Γι' αυτό άκου τον Χάρο, κάνε ένα backup σε έναν εξωτερικό και μετά κάνε format. Έτσι κι αλλιώς, τα 7 είναι πιο εξελιγμένα από τα Vista, οπότε ότι αρχείο είχες εκεί θα σου παίζει 1000% και στα 7άρια. Γιου φάουλ?

Ναι το πίστευα... :mrgreen:

Δηλαδή και με το upgrade θα χάσω τα αρχεία μου?

Πρέπει τώρα να σκάσω μια 400άρα για να πάρω Windows7 και σκληρό?Δεν είμαστε καλά...

More
03 Oct 2010 00:24 #80316 by Aνέστης Αδαμίδης

lavezzi7 wrote: Ναι το πίστευα... :mrgreen:

Δηλαδή και με το upgrade θα χάσω τα αρχεία μου?

Πρέπει τώρα να σκάσω μια 400άρα για να πάρω Windows7 και σκληρό?Δεν είμαστε καλά...

Όχι ρε lavezzi... Έχει ωραιότατους 500άρηδες στο Πλαίσιο με 80 ευρώ. Τώρα για το λογισμικό των Windows δεν ξέρω πόσο έχει. Αν κάποιος γνωστός σου τα έχει και μπορεί να σε εξυπηρετήσει έχει καλώς.

Και όχι με το upgrade δεν θα τα έχανες, αν θυμάμαι καλά ότι είπε ο BigBoss. Απλά εγώ το είπα με το σκεπτικό ότι κάνεις το upgrade, alright; Πες ότι σου παρουσιάζονται προβλήματα. Θα αναγκαστείς να κάνεις format, οπότε θα τα χάσεις τα αρχεία σου και το χειρότερο θα είναι αν με τα προβλήματα που παρουσιαστούν, δε σου δίνεται η δυνατότητα να σώσεις τα αρχεία σου, κατάλαβες πως το εννοούσα;

More
03 Oct 2010 00:29 #80317 by lavezzi7
Understanded! :cool:

Το λογισμικό που λες στο Πλαίσιο έχει 339... :armata tongue: