Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 7

More
27 Oct 2010 14:27 #82682 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Windows 7
Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Τα Windows 7 έχουν την επιλογή "Αδρανοποίηση", την χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό (ελάχιστες φορές κάνω τερματισμό) και τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει κάποια μικροπροβλήματα. Για αυτό και θέλω να ακούσω την γνώμη σας για το αν πρέπει να σταματήσω να πατάω αδρανοποίηση. Απλά βαριόμουνα να περιμένω ξέρω εγώ μερικά λεπτά περισσότερο μέχρι να ανοίξει το pc κλπ. :roll:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Oct 2010 14:39 #82683 by andreas122
Replied by andreas122 on topic Windows 7
Κάνε και κανα τερματισμό που και που, δεν βλάπτει.

More
27 Oct 2010 15:01 #82689 by rafor
Replied by rafor on topic Windows 7
Δεν πρεπει να τον εχεις ανοικτο τον υπολογιστη 24 ωρες το 24ωρο.Λογικο ειναι να τα ψιλοπαιξει.Κλειστον και αστο και ανοιξε τον ξανα μετα απο κανενα 10λεπτο με τεταρτο.

More
27 Oct 2010 15:10 #82691 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Windows 7
Αδρανοποιηση ειναι ενδιαμεση κατασταση μεταξυ τερματισμου και αναμονης.Τουλαχιστον ετσι εχω καταλαβει.Παντως σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να κανεις συνεχεια αδρανοποιηση.

More
27 Oct 2010 16:23 #82707 by Aνέστης Αδαμίδης
Ναι με την αδρανοποίηση εξακολουθεί να καταναλώνεται μπαταρία. Οπότε εμφανίζονται διάφορα προβλήματα. Γι' αυτό όταν θέλεις να κάνεις κάτι και υπολογίζεις ότι θα σου πάρει το πολύ 2-3 ώρες, βάλε αδρανοποίηση. Αλλιώς το κλείνεις.

More
27 Oct 2010 17:51 - 28 Oct 2010 15:51 #82718 by rafor
Replied by rafor on topic Windows 7
Μια χαρα ειναι και το κλεισιμο.Και οτι προβλημα και εαν εχεις, πρεπει να κανεις restart, για να τρεχουν τα BIOS στο bootαρισμα και να ελεγχουν εαν ολα ειναι ΟΚ!
Last edit: 28 Oct 2010 15:51 by rafor.

More
27 Oct 2010 19:32 #82723 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εχω δει PC να χαλανε απο την αδρανοποίηση....

Μην γυρίσουμε ομως την συζητηση για γενικόλογα των PC. Εδώ μιλαμε για το OS της Microsoft τα Win7 :wink:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
28 Oct 2010 15:07 #82775 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Windows 7

BigBoss wrote: Εχω δει PC να χαλανε απο την αδρανοποίηση....

Μην γυρίσουμε ομως την συζητηση για γενικόλογα των PC. Εδώ μιλαμε για το OS της Microsoft τα Win7 :wink:

Οπότε δεν προκαλεί και κάποιο πρόβλημα. Σωστά?

More
28 Oct 2010 15:22 #82776 by Theodosis1988
Replied by Theodosis1988 on topic Windows 7
εχεις καμια ιδεα το πως θα βαλω σε αγγλικα windows 7 να διαβαζει ελληνικους υποτιτλους ..οχι ενσωματομενους

More
28 Oct 2010 15:45 #82781 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Windows 7

Alcatraz wrote:

BigBoss wrote: Εχω δει PC να χαλανε απο την αδρανοποίηση....

Οπότε δεν προκαλεί και κάποιο πρόβλημα. Σωστά?

Καλα ρε δεν διαβαζεις τι γραφει?Οτι εχει δει Pc να χαλανε εξαιτιας της αδρανοποιησης...Ελεος... ](*,) :roll: