Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 7

More
01 Nov 2010 14:39 - 01 Nov 2010 14:55 #83179 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Windows 7
Μην φοβάσε Reaper, το έχω παρατηρήσει και εγώ να μου το κάνει μετά από πολύ ώρα παιχνιδιού. Κυρίως όταν κλείνω ένα παλιό game (και συγκεκριμένα το Zuma Deluxe) μου εμφανίζει μαύρη οθόνη για 2 δεύτερα και μου εμφανίζει μετά τα εικονίδια και την γραμμή εργαλειών άσπρη αντί για διαφανή και μετά από 2 δεύτερα όλα γίνονται κανονικά. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, έλενξε όμως και τις ρυθμίσεις και το θέμα που έχεις επιλέξει, ενημέρωσε και τους drivers και όλα θα είναι εντάξει. Εμένα τώρα δεν θυμάμαι να μου το κάνει αυτό τώρα τελευταία. :wink:
Last edit: 01 Nov 2010 14:55 by Ιβάν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Nov 2010 14:42 #83180 by Νικολής Ασημάκης
Επειδή μόλις το παρατήρησα αυτό που είπες Χάρε, το κάνει και σε μένα όταν παίζω παλιά παιχνίδια κυρίως και βγάζει μήνυμα κάτι σε στυλ "χρησιμοποιουμε παλαιότερη ανάλυση" ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι. Όταν κλείσεις το παιχνίδι, όμως, επιστρέφει στο διαφανές του.

More
01 Nov 2010 19:16 #83206 by Aνέστης Αδαμίδης
Λέτε να φταίει το winrar; Είναι το 32άρι και μου λέει ότι θέλει το 64άρι. Αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη. Και βασικά, δεν έπαιζα κάποιο παιχνίδι.

More
01 Nov 2010 19:24 #83211 by Ιβάν
Αν έχεις 64bit τότε βάλε το 64. Δες και τι έχεις, αν και δεν καταλαβένω τι σχέση μπορεί να έχει το winrar με αυτό. Θα ρωτήσω και τον τεχνικό μιας και έχω το ίδιο πρόβλημα και θα σου πω σιγουρουρότατα τι είναι. :wink:

More
06 Nov 2010 15:26 #83585 by Olga Chatzidaki
Replied by Olga Chatzidaki on topic Windows 7
εγω εχω τα windows vista αλλα μια φιλη που πηρε προσφατα υπολογιστη εχει τα windows 7 τα οποια προσωπικα δεν μου αρεσαν καθολου,τα θεωρησα δυσχρηστα βασικα...

More
06 Nov 2010 21:47 #83603 by Ιβάν
@Nikoli: Μας το κάνει αυτό επειδή τα παλιά games έχουν αλλά γραφικά όπως είπες και εσύ και όταν το κλείνουμε το game το pc χρειάζεται κάποια δεύτερα για να προσαρμοστεί.

@Reaper: Δεν ξέρω γιατί σου το έκανε εσένα αυτό! Είναι "πρωτόγονο" το laptop σου? Μπορεί να τα παίζει σιγά-σιγά.

More
06 Nov 2010 22:06 #83610 by Aνέστης Αδαμίδης
Μπορείς να μου δείξεις με μια παράθεση σε ποια από τις δημοσιεύσεις μου αναφέρεσαι; Για το ότι άσπρισε η γραμμή εργασιών; Πάντως όχι δεν είναι παλιό το laptop. 3 βδομάδες το έχω. Και είναι και καινούριο μοντέλο.

More
06 Nov 2010 22:10 #83612 by Νικολής Ασημάκης

Alcatraz wrote: @Nikoli: Μας το κάνει αυτό επειδή τα παλιά games έχουν αλλά γραφικά όπως είπες και εσύ και όταν το κλείνουμε το game το pc χρειάζεται κάποια δεύτερα για να προσαρμοστεί.

I know.

More
06 Nov 2010 22:29 #83614 by Ιβάν

TheReaper wrote: Για το ότι άσπρισε η γραμμή εργασιών;

Ναι.

Αφού το μηχάνημα είναι καινούριο τότε απλά ήταν κάτι της στιγμής. Δεν πιστεύω να στο ξανάκανε, ε;
:-k

More
06 Nov 2010 22:36 #83615 by Aνέστης Αδαμίδης
Όχι προς το παρόν. Μάλλον είχε lagάρει λίγο. Αν το ξανακάνει(που ελπίζω να μην) θα το αναφέρω εδώ.