Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 7

More
25 Jan 2008 13:58 #40103 by o poutsoklis
Windows 7 was created by o poutsoklis
Τα Windows 7 κυκλοφορούν από τον Οκτώβριο του 2009.

Διαβάστε το review

Εδώ μπορείτε να τσεκάρετε screenshots από early build tou diadoxou twn vista.
prosoxh! einai kineziko site!. omws click-arontas tis eikones paizete mpala.
den 3erw kata poso einai alh8ines (kapoies alles pou eixa dei palaiotera htan apla mockups).
to oti moiazoun polu me vista einai logiko, mias kai opws eipa einai early build...

www.thinknext.net/archives/2124

windows7 einai to codename tou project. to id tou build den exei sxesh. einai ka8ara gia na 3exwrizei apo prohgoumena builds (uparxoun periptwseis pou mporei na exeis kai ka8e bradu neo build apo ton packager/maintainer). omws, gia logous debugging, prepei na 3eroun ka8e bug se poio build anaferetai.

to interface _eprepe_ na einai idio me ta vista. kai auto sumbainei giati otan ena leitourgiko susthma einai neo den ta koitas auta. "daneizesai" auta pou exeis, kai 3ekinas apo fundamental pragmata kai oxi apo "frou-frou kai arwmata".

perimenontas to hardy ri3e kai mia matia edw (ubuntu me enlightenment):

opengeu.intilinux.com/Screens.html

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
26 Jan 2008 09:10 #40108 by a Guest
Replied by a Guest on topic Windows 7
Χωρίς να είμαι κανας ειδικός...
Αφού είναι Windows 7 γιατί το Build είναι το 6519.1 ;
Ίδια icons,ίδιο Interface,ίδια sidebar gadgets,ίδιο lame Aero theme....
Μούφα μου φαίνεται...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
26 Jan 2008 18:17 #40113 by a Guest
Πιθανότατα έχεις δίκιο.
Αν και μερικές ερωτήσεις μένουν ν'απαντηθούν:
Θα είναι ο ΙΕ8 τόσο καλός όσο λένε;
Θα συνεχίσει η m$ να κατασκοπεύει τους χρήστες της;
Θα δούμε επιτέλους το νέο filesystem;
Τεσπα όταν βγούν θα τα μάθουμε όλα φαντάζομαι.
Αν και προσωπικά δεν καίγομαι,έχω ήδη το καλύτερο λειτουργικό της πιάτσας (Gutsy) στο pcάκι μου.
Πάρε κι ένα Linux αστειάκι:

[img

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
26 Jan 2008 20:54 #40116 by a Guest
Geubuntu ε;Πολύ ωραίο φαίνεται.
Ντάκς υπάρχουν πολλές καλές διανομές που βασίζονται στο Ubuntu, π.χ. Mint
Το βασικό δεν είναι μόνο το eye candy,αλλά και το να είναι user friendly,να λειτουργεί out of the box και να είναι ελαφρύ,ώστε να το σηκωνουν και παλιότερα pc,που με τα vista γονατίζουν.
Η low end αγορά είναι το κλειδί στην διαδοση του Linux,είμαι σίγουρος.
Πιστεύω ωστόσο οτι το next big thing θα είναι το KDE 4.
Plasma engine,plasmoids,αυτά δεν τα 'χουμε ξαναδεί.
Όταν βάλω το Hardy θα είναι Kubuntu μάλλον

More
07 Nov 2008 00:08 #48701 by Μάνος Γρυπάρης
Νέες εξελίξεις για τα Windows 7

Διαβάστε το άρθρο του Μάνου Αλιμπέρτη για τα Windows Seven

Δείτε τώρα και το σημερινό άρθρο με τις τελευταίες εξελίξεις

Η Microsoft αποκάλυψε σε πρόσφατο συνέδριο πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Σημαντικότερο εξ αυτών είναι η πλατφόρμα υπηρεσιών Azure που θα παρέχεται με τα Windows7.

Τα γενικά χαρακτηριστικά των Windows 7 είναι τα εξής:
- Η χρήση του νέου Internet Explorer 8.
- Ταχύτητα χρήσης: Γρηγορότερη έναρξη και τερματισμός των Windows, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας στα laptop, λιγότερα alerts.
- Ευκολότερες λειτουργίες: Πιο εύκολη πρόσβαση σε αρχεία, άλλους υπολογιστές και συσκευές.
- Multi-touch: Δυνατότητα αλληλεπίδρασης με την οθόνη μέσω αφής.
- Home Group: Εφαρμογή που συνδέει εύκολα τους υπολογιστές ενός σπιτιού μεταξύ τους ώστε να μοιράζονται κάθε είδους αρχεία.
- Play-To: Εφαρμογή με την οποία μπορείτε να κάνετε streaming video ή να περάσετε αρχεία multimedia σε διάφορες οικιακές συσκευές. Γι' αυτό το λόγο, το Windows Media Center αλλά και ο Media Player θα είναι πλέον συμβατά με περισσότερα είδη αρχείων.

Τα Windows Seven είναι εδώ. Μένει λοιπόν να τα δοκιμάσουμε και να δούμε αν τελικά η Microsoft θα παίξει σωστά το τελευταίο της χαρτί ή αν θα υπάρξουν αντιδράσεις ανάλογες με αυτές των Vista. Ο χρόνος θα δείξει.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ DOWNLOAD ΤΗΣ BETA ΕΚΔΟΣΗΣ

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Jan 2009 23:34 #49907 by Μάνος Γρυπάρης
Τελικά τα δοκίμασα κι απογοητεύτηκα πλήρως. Ο μόνος λόγος να τα βάλω είναι επειδή τα Windows XP, χωρίς την υποστήριξη των updates, θα έχουν αρκετά κενά ασφαλείας.

Οι λόγοι για τους οποίους ΔΕΝ γουστάρω τα Windows 7:
1)Η κλασική αναζήτηση των XP δεν υπάρχει πλέον, όπως άλλωστε και στα Vista. Το να βρεις ένα αρχείο και ακόμη περισσότερο ένα κείμενο μέσα σε αρχείο είναι πραγματικός πονοκέφαλος.
2)Δεν υπάρχει Quick Launch. Ακόμα κι αν το προσθέσετε, μετά από 3-4 restart ενδέχεται να εξαφανιστεί και να πρέπει να το προσθέσετε ξανά.
3)Τα ίδια άθλια προειδοποιητικά μηνύματα με τα Windows Vista, ακόμα και για την παραμικρή εγκατάσταση προγράμματος.
4)Τα folder menus στα παράθυρα είναι ανύπαρκτα. Επίσης τα παράθυρα για κάποιον χαζό λόγο είναι διαφανή για να σε μπερδεύουν με το background.
5)Δεν υπάρχει Outlook Express. Το Windows Live Mail έχει άθλιο περιβάλλον (ένα λευκό κακοποιημένο skin είναι), οπότε αναγκάζεσαι να εγκαταστήσεις Mozilla Thunderbird, ο οποίος κάνει τα δικά του τρελά καθυστερώντας να αναγνώσει ή να στείλει e-mails.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Jan 2009 16:07 #49910 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Hmm τα δοκιμασε κανεις;; ε; Για να ακουσουμε απόψεις!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
16 Jan 2009 16:43 #49911 by Μάνος Αλιμπέρτης
θέλω να τα δοκιμασω αλλα λόγω project ούτε για αστειο δεν ακουμπάω το pc και να χάσω τις εγκατάστασεις windows/linux που εχω :P :P ...

Εχω ακουσει πάντως αρκετα καλα λόγια. Η beta είναι διαθέσιμη για κατέβασμα ως τις 24 Γενάρη, οποτε οσοι πιστοι προσέλθετε!!!

Everything that has a beginning has an end...

More
16 Jan 2009 21:58 #49918 by Alex
Replied by Alex on topic Windows 7
Το κατέβασα και το εγκατέστησα σε virtual machine.Δεν μπορώ να βγάλω άκρη βέβαια για επιδόσεις (για virtual μιλαμε) αλλα μου φαίνονται πολύ καλα.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
16 Jan 2009 23:09 #49919 by Μπάμπης Χαραλάμπους

mordred wrote: Το κατέβασα και το εγκατέστησα σε virtual machine.Δεν μπορώ να βγάλω άκρη βέβαια για επιδόσεις (για virtual μιλαμε) αλλα μου φαίνονται πολύ καλα.

Οταν ειμαστε σε virtual pc η ποιότητα της εγκατάστασης ειναι σαν να τρέχεις τα Windows απο Live Disc?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.