Τα XP όμως εισήγαγαν έναν νέο σχεδιασμό και δεν είχαν καμία σχέση στο layout με ότι είχε κυκλοφορήσει μέχρι τότε
Ναι σε ότι αφορά μόνο την εμφάνιση όχι στο στήσιμο (φακέλους, desktop, ρυθμίσεις, ελάχιστες αλαγές...) και βέβαια σταθερότητα και γι αυτό είχαν μεγάλη επιτυχία...
Τα Seven έπρεπε να τα δοκιμάσω γιατί επιχείρησα από Vista (τα είχε μέσα το laptop όταν τα αγόρασα) να περάσω XP και στο bootάρισμα το setup μου είπε ότι "δεν βρίσκει κανέναν σκληρό δίσκο". Ωραία πουστιά της Microsoft για να μην μπορείς να ξαναβάλεις XP! Δηλαδή άντε τώρα να κάνεις backup, fdisk και format στο δίσκο του laptop για να ξαναπεράσεις XP.
Δεν είναι καμιά πουστιά της microsoft...Όπως και αν πας να περάσεις Vista (και XP όπως είδες) που δεν είναι custom για το laptop σου (μόνο λειτουργικό), πρέπει να προεγκαταστήσεις (πατώντας F6 στην αρχή της εγκατάστασης των Vista και των XP) τους drivers για τον controler της μητρικής του laptop σου...Δεν είναι πουστιά των Vista αλλά κατι που πρέπει να γίνει σε όλα τα λειτουργικά για να δούν τους δίσκους του laptop σου...Τώρα αν τα Windows 7 είδαν τον δίσκο σημαίνει πως αυτός ο driver φορτώνει μαζι με το λειτουργικό. Υπάρχει και μια πάρα πολύ μικρή περίπτωση η εταιρεία που έχει φτιάξει το λαπτοπ σου να μην έχει drivers για τον controler σου σε XP...Εκεί μαλλον δεν φταίει η microsoft...
Ηλίθιες νοοτροπίες του στυλ "Κάνε save τα αρχεία σου στους καταλόγους C:\Users\Manos\μπλαμπλα & Libraries ή αλλιώς ψάξε βρες που είναι ο σκληρός" ή "Θα στα πρίζω πάντοτε όταν εγκαθιστάς ένα πρόγραμμα" δεν περνάνε στον απλό κόσμο, ο οποίος θέλει κάτι εύχρηστο. Αν ο λόγος που θα βάλω τα Seven είναι η ταχύτητα και οι "νέες δυνατότητες" που θα κάνουν τη δουλειά μου δύσκολη καθημερινά, τότε δεν έχω καμία όρεξη να μπω στη διαδικασία.
Όλα αυτά που λες αλλάζουν και απενεργοποιούνται...Ναι το UAC είναι σπαστικό...Αλλά μπήκε για ασφάλεια.Αν θες βέβαια μπορεις να το απενεργοποιήσεις (καλά στα W7 μπορεις να κανεις πολλά περισσότερα με αυτό) και να μην σε ξαναενοχλήσει.Εγώ το έψαξα (όχι και πολύ κανα δυο κλικ) και το απενεργοποίησα.
Αν δεν έχεις την όρεξη να ασχοληθείς με κάτι καινούριο δεν προκειται να το μάθεις.