1)Το Quick Launch ξαναλέω για 3η φορά, μήπως και το εμπεδώσεις, ότι εμφανίζεται κάτω δεξιά μετά από πατέντα την οποία δεν γνωρίζει τουλάχιστον το 98% των χρηστών! Δεν είναι όλοι guru!
Επίσης, ακόμα και κάτω δεξιά που βρίσκεται πολύ απλά ΔΕΝ βολεύει! Έπρεπε να είναι δίπλα στο Start Menu για οικονομία χρόνου. Κάθε φορά που θέλω να ανοίξω τα αρχεία του σκληρού μου δίσκου χάνω τουλάχιστον 1-2 δευτερόλεπτα από αυτή την ιστορία. Και αν σκεφτείς ότι χρειάζεται να ανοίγω το root του σκληρού δεκάδες φορές κάθε μέρα τότε ως αποτέλεσμα αυτού χάνεις
πολλά λεπτά.
2)Τα ίδια και με το θέμα προειδοποίησης κάθε φορά που θέλω να κάνω install εφαρμογή ή να σβήσω κατάλογο. Επιχείρησα να το απενεργοποιήσω από το Control Panel αλλά φυσικά "δεν πιάνει".
3)Θέλω να σώσω αρχείο στην επιφάνεια εργασίας? Θα μου βγάλει μήνυμα ότι "δεν ειμαι Admin!" (ενώ έχω Admin account και δεν μπορώ να το σώσω! Μετά θα πρέπει να επιλέξω πάλι save και να κάνω overwrite το αρχείο του 1kb που έχει μείνει ως "υπόλειμα" στο desktop μου.
Κι αυτά είναι μόνιμα καραγκιοζιλίκια των Windows. Μπορώ να σου αναφέρω δεκάδες τέτοια, στο ξαναλέω. Άρα μην μου βάζεις κάτω το θέμα της οικονομίας χρόνου, σε αυτό είσαι σίγουρα χαμένος. Μόνο στην αντιγραφή/μεταφορά αρχείων υπερέχουν τα Windows 7.
Το ήξερα για την preorder αλλά είναι update σε home... Αλλά και πάλι δώρο είναι! Έπρεπε να στο είχαν το update 150€ για να δείξεις την εκτίμησή σου;!
Οχι, ειναι "δώρο" γιατί πάνε για πανηγυρική αποτυχία πάλι. Όχι σαν τα Vista, καμία σχέση. Αλλά οι πωλήσεις θα είναι απλά ένα κλικ πιο πάνω και φυσικά όχι αυτό που θέλει η Microsoft.
Εδώ θα είμαστε να το δούμε. Κανόνισε μην κρυφτείς πάλι, όπως με τα Vista