Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 7

More
06 Jul 2009 13:30 #55836 by Μάνος Γρυπάρης

mordred wrote: Για το δευτερο μπορεις απλα να βαλεις στο minimum το uac απο το control panel και δε θα σου βγαζει τιποτα αλλά και αυτό θα σου παρει δυο λεπτα...Ακομα παραπανω.

Το έχω κάνει αλλά δυστυχώς βγάζει ακόμα μηνύματα!

Κι έχει και συνέχεια. Η καλύτερη φάση της ημέρας. ΜΠΛΕ οθονίτσα!

Απ' ότι φαίνεται τα Windows 7 δεν γουστάρουν καθόλου την κάρτα γραφικών του (μόλις 6 μηνών) laptop μου. Σκέψου τι γέλιο έχει να πέσει με τα παλιότερα PC :lol: :lol: :lol:

Οι μπλε οθονίτσες των Windows 7 έχουν και παρατσούκλι: Blue Screen of Death :mrgreen:
Btw 5-6 χρόνια χρησιμοποιώ XP και δεν έχω δει ούτε μια μπλε οθόνη.

3μιση μήνες έχουν μείνει μέχρι την κυκλοφορία τους. Έχει να πέσει το απόλυτο γέλιο.

Από αύριο XP και στο laptop. Σιγά μην γίνουμε πειραματόζωα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jul 2009 14:42 #55842 by thanasis
Replied by thanasis on topic Windows 7
xp for ever!!!!!!!!!!1 :D

More
06 Jul 2009 16:05 #55848 by Alex
Replied by Alex on topic Windows 7
Whatever you say...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
06 Jul 2009 16:25 #55849 by Μάνος Γρυπάρης
Δες κι αυτό που έλεγα προηγουμένως. Αλήθεια, ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ μπορεί να είναι οι επικεφαλείς των ΛΣ της Μicrosoft που έχουν καταντήσει έτσι το περιβάλλον των Windows τα τελευταία χρόνια?

ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΕΕΕ!

Που ειναι κάτω αριστερά οι σκληροί δίσκοι? Που είναι στο πάνω μέρος οι σκληροί δίσκοι, το "My Computer", το Desktop και οι λοιποί φάκελοι? Θα πρέπει να κάνω κλικ κάτω αριστερά στο My Computer κι από εκεί στον σκληρό κι ύστερα να βρω τον κατάλογό μου? Μόνο έτσι θα επιλέξω το αρχείο που θέλω σε ένα παράθυρο ενέργειας?

Ένα ατελείωτο χάσιμο χρόνου. Για αυτό φυσικά και δεν υπάρχει λύση και μέσα σε 3 μήνες δεν προλαβαίνει να διορθωθεί τίποτα απ' όσα έχω προαναφέρει. Και με όλα αυτά η Microsoft θα συνεχίσει να αναρωτιέται γιατί δεν πουλάει. Αμα δεν "ξηλωθούνε" κάποιοι καρεκλοκένταυροι εκεί μέσα τα Windows θα είναι μονίμως για κλωτσιές.

Απλά πράγματα. 1+1 κάνουν 2.

ΥΓ. Μέχρι και η "διάφανη" Taskbar ήταν άλλη μια απόδειξη γελοιότητας. Πλήρης αποπροσανατολισμός του χρήστη. Γι'αυτό και τα εικονίδια έγιναν τεράστια,για να μπορεί να τα διακρίνει. Μη μου πεις πάλι για "πατέντα" αλλαγής χρώματος στη Taskbar γιατί θα σου απαντήσω με το κλασικό "Το 90% των χρηστών δεν είναι τόσο ψαγμένοι ώστε να την αλλάξουν".
ΥΓ2. Πάντως στα κέντρα Πληροφορικής τα XP ζουν και βασιλεύουν. Αλλιώς θα είχανε πάθει εγκεφαλικό όσοι πήγαιναν να μάθουν υπολογιστές.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
06 Jul 2009 21:43 #55858 by Alex
Αν κάποιος δεν μπορεί ,όχι δεν ξέρει, να αλλάξει το χρώμα και το στυλ στην τασκμπαρ, κατά την άποψή μου, οχι windows 7 δεν πρέπει να έχει αλλά καν υπολογιστή. Να ασχοληθεί με το πεντικιούρ και την κηπουρική... Ο υπολογιστής δεν είναι κονσολα που βάζεις ένα cd μέσα και χτυπάς παλαμάκια. Και δεν λέω οτι πρέπει να έχουν μόνο οι σχετικοί... Στη μάνα μου (που είναι 60 χρονών) αν τις πεις άλλαξε το theme θα το αλλάξει χωρίς να το ξέρει... H μάνα μου που μόνο να βλέπει καμιά συνταγή στο ιντερνετ και έχει διδακτορικό στην πασιέτζα... Δηλαδή έλεος!

Ο καθένας μπορεί να είναι αρνητικός για να είναι αρνητικός... Μιλάμε για μια έκδοση που δεν είναι καν τελικη... RC... Release Candidate... Θυμάσαι τι προβλήματα είχαν τα XP στην RC? Ποια RC!!! Θυμάσαι τι προβλήματα είχαν τα XP προ SP1?!!! Και πόσα είχε ακόμα και πριν SP2...? Μπλε οθόνη σαν το χρώμα της θάλασσας και όχι μόνο... Τα windows 7 (λογω του άπειρου feedback που είχε ενσωματώσει στη beta) θα είναι η πιο errorfree έκδοση των windows...

Και πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχεις κανει πλέον στην εγκατάσταση και έχεις τόσα προβλήματα (δεν ξέρω άλλον και δεν έχω ακούσει άλλον, και ξέρω πάρα πολλούς που δοκιμάζουν RC). Ναι στην μπάρα πλοήγησης υπάρχει πρόβλημα και δε σου εμφανίζει σωστά τις διαδρομές αλλά στο αριστερό πλαίσιο όχι...

[img

[img

Για την μπλε οθόνη... Είδες τον driver της κάρτας σου; Μήπως είναι beta; Η μήπως φταίει και η microsoft για τους drivers της nvidia, ati, intel κ.λ.π.

Εγώ έχω σύστημα 4ων μηνών με RC 64bit χωρίς πρόβλημα (και με raid με driver vista). Είχα σύστημα 4 ετών (athlon 639socket) με beta 32bit (όχι RC) χωρίς πρόβλημα (πραγματικά είχα μείνει μαλ...κας με το πως πέταγε το μηχάνημα αυτό με 7). Laptop (Lenovo R400) 7μηνων με RC 32bit χωρίς πρόβλημα, Pentium 4 1.6 με RC 32bit χωρίς πρόβλημα. Και όλα αυτά χωρίς να ασχοληθώ καθόλου με οδηγούς. Μόνο για το raid και την καρτα γραφικών... Διαλέγεις και παίρνεις...

Δε σε ανάγκασε κανείς να βάλεις windows 7 (πόσο να τα αγοράσεις κιόλας) και να είσαι ευχαριστημένος. Αν είσαι σούπερ ευχαριστημένος με τα XP ,κανεις πολύ καλα τη δουλειά σου και δεν θες να ασχοληθείς με ένα καινούριο λειτουργικό (και τα προβλήματά του γιατί κανεις δεν είπε οτι δεν θα έχει προβλήματα) είναι κουτό να αγοράσεις τα 7... Εγώ όμως που έχω δει άλματα μπροστά δεν μπορώ να τα αγνοήσω...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
07 Jul 2009 15:06 #55888 by Μάνος Γρυπάρης

mordred wrote: Αν κάποιος δεν μπορεί ,όχι δεν ξέρει, να αλλάξει το χρώμα και το στυλ στην τασκμπαρ, κατά την άποψή μου, οχι windows 7 δεν πρέπει να έχει αλλά καν υπολογιστή. Να ασχοληθεί με το πεντικιούρ και την κηπουρική... Ο υπολογιστής δεν είναι κονσολα που βάζεις ένα cd μέσα και χτυπάς παλαμάκια. Και δεν λέω οτι πρέπει να έχουν μόνο οι σχετικοί... Στη μάνα μου (που είναι 60 χρονών) αν τις πεις άλλαξε το theme θα το αλλάξει χωρίς να το ξέρει... H μάνα μου που μόνο να βλέπει καμιά συνταγή στο ιντερνετ και έχει διδακτορικό στην πασιέτζα... Δηλαδή έλεος!

Ακου να δεις, εγώ Πληροφορική τελείωσα και με τη δικιά σου λογική θα πρέπει να μην ξανανοίξω PC, να σταματήσω να γράφω άρθρα και να το παίξω "Νικοπολίδης". Εσύ που τα ξέρεις γιατί γράφεις μισές απαντήσεις και δεν μας λες πως γινεται? (προφανως για να το ψάξεις με την ησυχία σου). Γιατί στα Properties της Taskbar δεν υπάρχει κάτι το σχετικό και στις τρεις καρτέλες που κοίταξα. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον φουκαρά τον αρχάριο χρήστη που θα βλέπει έτσι την Taskbar (διάφανη) και θα του ανάβουν τα λαμπάκια. Και να στην κάνω αλλιώς την τοποθέτηση. Αν εσύ πιστεύεις ότι στον κόσμο μας έχουν ΟΛΟΙ Internet και ΟΛΟΙ ξέρουν να μπαίνουν σε forums ή να ψάχνουν στο Google στα αγγλικά για να βρουν λυση για τα Win7 τότε ζεις σε λάθος πλανήτη! Επειδή έχω υπάρξει καθηγητής Πληροφορικής για 4-5 χρόνια (και φυσικά σταμάτησα γιατί με Zoo.gr,site,ραδιόφωνο δεν υπήρχε περίπτωση να τρέχω σε φροντιστήρια για 1-2 ώρες) έχω παρατηρήσει ότι το 90% των χρηστών δεν έχει καν μπει τόσο βαθιά. Τέλος,μην μας αναφέρεις για παράδειγμα την αλλαγή φόντου στην επιφάνεια εργασίας γιατί ο κόσμος δεν είναι χαζός να πιστέψει ότι αυτο αποτελεί μέτρο σύγκρισης! Το πιο αστείο πράγμα από τα Windows 95 είναι να αλλάζεις φόντο στην επιφάνεια εργασίας!

Ο καθένας μπορεί να είναι αρνητικός για να είναι αρνητικός...

Εγώ είμαι αρνητικός όταν ΠΡΕΠΕΙ και για να ξέρει ο κόσμος τι του γίνεται. Δεν μ'αρέσει να πουλάει μια εταιρεία φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Προειδοποιώ για να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν.

Μιλάμε για μια έκδοση που δεν είναι καν τελικη... RC... Release Candidate... Θυμάσαι τι προβλήματα είχαν τα XP στην RC? Ποια RC!!! Θυμάσαι τι προβλήματα είχαν τα XP προ SP1?!!! Και πόσα είχε ακόμα και πριν SP2...? Μπλε οθόνη σαν το χρώμα της θάλασσας και όχι μόνο... Τα windows 7 (λογω του άπειρου feedback που είχε ενσωματώσει στη beta) θα είναι η πιο errorfree έκδοση των windows...

3 μήνες πριν την τελική έκδοση των Windows 7 σου έχω ήδη αναφέρει τόσα προβλήματα κι εσύ έχεις κάνει 4-5 κολοτούμπες και τα έχεις αγνοήσει. Που τα είδες τα "errorfree"? Εμενα 2 φορές την μπλε οθονη την εβγαλε και στα XP δεν ειχα δει αναλογα πραγματα.

Και πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχεις κανει πλέον στην εγκατάσταση και έχεις τόσα προβλήματα (δεν ξέρω άλλον και δεν έχω ακούσει άλλον, και ξέρω πάρα πολλούς που δοκιμάζουν RC). Ναι στην μπάρα πλοήγησης υπάρχει πρόβλημα και δε σου εμφανίζει σωστά τις διαδρομές αλλά στο αριστερό πλαίσιο όχι...

Δεν αναφέρθηκα στο αριστερό πλαίσιο του My Computer και μην αλλάζεις θέμα για 2η φορά! Εσύ θες να μας το παρουσιάσεις ως αμελητέο το σφάλμα αυτο? Γιατί στα Windows εγώ βάζω πάνω από 30 προγράμματα και κάτι τέτοια με καθυστερούν υπερβολικά. Δεν θα βάλω 7 για να παίζω σκάκι και πασιέντζα.

Για την μπλε οθόνη... Είδες τον driver της κάρτας σου; Μήπως είναι beta; Η μήπως φταίει και η microsoft για τους drivers της nvidia, ati, intel κ.λ.π.

3η φορά κολοτούμπα στο θέμα. Οχι, ΔΕΝ ειναι beta. Τι σχέση έχει αυτό, όταν έχω χρησιμοποιήσει το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ Laptop σε Vista και την πρώτη Windows 7 beta. Χωρίς να αλλάξω το παραμικρό, τώρα θυμήθηκε να μην δουλέψει?

Δε σε ανάγκασε κανείς να βάλεις windows 7 (πόσο να τα αγοράσεις κιόλας) και να είσαι ευχαριστημένος. Αν είσαι σούπερ ευχαριστημένος με τα XP ,κανεις πολύ καλα τη δουλειά σου και δεν θες να ασχοληθείς με ένα καινούριο λειτουργικό (και τα προβλήματά του γιατί κανεις δεν είπε οτι δεν θα έχει προβλήματα) είναι κουτό να αγοράσεις τα 7... Εγώ όμως που έχω δει άλματα μπροστά δεν μπορώ να τα αγνοήσω...

Ποιος σου είπε ότι σκοπεύω να τα χρησιμοποιήσω? Εδώ κάνω κριτική για να ξέρει ο κόσμος τι θα αντιμετωπίσει. Κοινώς, όσο μπροστά κι αν είναι τα Windows 7 σε τεχνολογία δεν με ενδιαφέρει, διότι είναι σε όλους άχρηστα όταν αποτελούν πονοκέφαλο στο να τα χρησιμοποιήσεις!

Τέλος, δεν αναφέραμε και το θέμα συμβατότητας των 7 με τα games. Ξέρεις πόσα SMS μας έρχονται στην εκπομπή επειδή δεν τρέχουν παιχνίδια, όπως η σειρά Τotal War ή άλλα FPS τελευταίων ετών?
Μήπως να σου στείλω και τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων των ακροατών για να πειστείς? Γιατί εδώ πέρα πας να βγάλεις όλο τον κόσμο τρελό λέγοντας από πάνω ότι είμαι κι ο μόνος που έχει πρόβλημα! Δηλαδή ήμαρτον πια.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
07 Jul 2009 21:00 #55903 by Alex

Τέλος,μην μας αναφέρεις για παράδειγμα την αλλαγή φόντου στην επιφάνεια εργασίας γιατί ο κόσμος δεν είναι χαζός να πιστέψει ότι αυτο αποτελεί μέτρο σύγκρισης! Το πιο αστείο πράγμα από τα Windows 95 είναι να αλλάζεις φόντο στην επιφάνεια εργασίας!

Δεν αναφέρθηκα ποτέ στο φόντο της επιφάνειας εργασίας. Δίνω εξηγήσεις για δικιά σου απορία για την taskabar και πόσο γελοία είναι να την αλλάξεις. ΥΓ Μπορείς να αλλάξεις και το μέγεθος των εικονιδίων στη taskbar και να γίνουν σαν των vista. Απλά τα μεγάλα εικονίδια βοηθάνε το καινουριο σύστημα με τα Pined προγραμματα.

ΥΓ. Μέχρι και η "διάφανη" Taskbar ήταν άλλη μια απόδειξη γελοιότητας. Πλήρης αποπροσανατολισμός του χρήστη. Γι'αυτό και τα εικονίδια έγιναν τεράστια,για να μπορεί να τα διακρίνει. Μη μου πεις πάλι για "πατέντα" αλλαγής χρώματος στη Taskbar γιατί θα σου απαντήσω με το κλασικό "Το 90% των χρηστών δεν είναι τόσο ψαγμένοι ώστε να την αλλάξουν".

Εσύ που τα ξέρεις γιατί γράφεις μισές απαντήσεις και δεν μας λες πως γινεται? (προφανως για να το ψάξεις με την ησυχία σου).

Μα ειναι δυνατον!!! Θεωρώ πως αν έπρεπε να ψάξω κάτι για να το γράψω, πρώτα θα το έψαχνα και μετά θα το έγραφα... Δε θα ξεκινούσα αν δεν το ήξερα! Δεν είναι real time η συζήτηση για να μείνω στη μέση!!! Αρα μαλλον κατι άλλο γίνεται...
Πιστεύω πως πραγματικά θεωρώ ανόφελο να δείξω σε κάποιον πως να αλλάζει την διαφανή μπάρα... Αλλά επειδή θέλεις να δεις τις φοβερές προγραμματιστικές μου ικανότητες... Ιδου:

[img

Δεν το συνεχίζω...

3 μήνες πριν την τελική έκδοση των Windows 7 σου έχω ήδη αναφέρει τόσα προβλήματα κι εσύ έχεις κάνει 4-5 κολοτούμπες και τα έχεις αγνοήσει. Που τα είδες τα "errorfree"? Εμενα 2 φορές την μπλε οθονη την εβγαλε και στα XP δεν ειχα δει αναλογα πραγματα.

Και σου ξαναλέω ξέρεις πόσα προβλήματα είχαν τα XP 3 μηνες πριν βγουν (στην RC δηλαδή); Και σίγουρα μην ξεχνάς το μηχάνημά σου βγήκε πολύ πιο μετά από τα XP λογικό είναι να μην έχει πρόβλημα με τα xp... Θες να στο κάνω πιο νιανια;

Δεν αναφέρθηκα στο αριστερό πλαίσιο του My Computer και μην αλλάζεις θέμα για 2η φορά! Εσύ θες να μας το παρουσιάσεις ως αμελητέο το σφάλμα αυτο?

Δεν είναι το αριστερό πλαίσιο το Computer είναι "Save as" και "Open"...

3η φορά κολοτούμπα στο θέμα. Οχι, ΔΕΝ ειναι beta. Τι σχέση έχει αυτό, όταν έχω χρησιμοποιήσει το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ Laptop σε Vista και την πρώτη Windows 7 beta. Χωρίς να αλλάξω το παραμικρό, τώρα θυμήθηκε να μην δουλέψει?

Μπορεί να υπάρχουν δεκα λόγοι που μπορει να σου κρέμασε η κάρτα... Ένας είναι και το λειτουργικό. Εγώ έχω δει 7 rc και beta σε 20 μηχανήματα... Εσύ σε ένα...

Τέλος, δεν αναφέραμε και το θέμα συμβατότητας των 7 με τα games. Ξέρεις πόσα SMS μας έρχονται στην εκπομπή επειδή δεν τρέχουν παιχνίδια, όπως η σειρά Τotal War ή άλλα FPS τελευταίων ετών?

Όχι δεν ξέρω...
Ξεχνάς την αληλουχία των γεγονότων πάλι...
Και το Z που έπαιζε σε 98 στα XP δεν έπαιζε μέχρι που βγήκε patch... Το Max Payne δεν έπαιζε σε vista μεχρι που βγηκε patch... Δεν θυμάμαι πόσα παιχνίδια πλεόν ζητάνε SP2 σε XP... Απ'την άλλη καμία εγκατάσταση σε παιχνίδι δεν με προβλημάτισε σε 7...

[img

EIZO S2401W 24'' TFT

More
07 Jul 2009 21:40 #55905 by Μάνος Γρυπάρης

Πιστεύω πως πραγματικά θεωρώ ανόφελο να δείξω σε κάποιον πως να αλλάζει την διαφανή μπάρα... Αλλά επειδή θέλεις να δεις τις φοβερές προγραμματιστικές μου ικανότητες... Ιδου:

Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας? Ελεος! Πολύ "έξυπνο" από την μεριά των προγραμματιστών. Τα μισά options τα αλλάζεις από την Taskbar και τα άλλα μισά από την επιφάνεια εργασίας. Μάλιστα.

Μπορεί να υπάρχουν δεκα λόγοι που μπορει να σου κρέμασε η κάρτα... Ένας είναι και το λειτουργικό. Εγώ έχω δει 7 rc και beta σε 20 μηχανήματα... Εσύ σε ένα...

Και θες να μου πεις οτι και στα 20 δεν εμφανισε προβληματα? Γιατι αδυνατώ να σε πιστέψω!

Όχι δεν ξέρω...
Ξεχνάς την αληλουχία των γεγονότων πάλι...
Και το Z που έπαιζε σε 98 στα XP δεν έπαιζε μέχρι που βγήκε patch... Το Max Payne δεν έπαιζε σε vista μεχρι που βγηκε patch... Δεν θυμάμαι πόσα παιχνίδια πλεόν ζητάνε SP2 σε XP... Απ'την άλλη καμία εγκατάσταση σε παιχνίδι δεν με προβλημάτισε σε 7...

Προφανώς γιατί θα έχεις βάλει καμιά 10αριά παιχνίδια. Τα games όμως είναι 100άδες. Να σου θυμίσω πάντως ότι υπάρχουν και τα μόνιμα προβλήματα ασυμβατότητας που δεν λύνονται με κανένα update. Αυτά τα είχαν και τα XP όμως (ξέρω ότι θα το πεις :mrgreen: ), όπως και κάθε νέο λειτουργικό.

Αναμένω τον Οκτώβριο...

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
07 Jul 2009 22:11 #55907 by Alex
Ότι αφορά την εμφάνιση το αλλάζεις από το personalize... Πολύ λογικό μου φαίνεται... Δεξί κλικ στο taskbar ->properties του taskbar. Δεξί κλικ στο start menu->properties του start menu...

Δεν είπα οτι δεν υπήρχαν προβλήματα (για παράδειγμα στα netbook της δουλειάς δεν δούλευε η on screen display του volume λόγω του προγράματος της lenovo). Δεν υπήρχαν σοβαρά προβλήματα... Μόνο ατέλειες...

Δεν είμαι υπάληλος της Microsoft... Ξέρω αν ήμουν στη θέση σου θα τα είχα πετάξει από το παράθυρο (αν κι εγώ είμαι αυτός που πιστεύει οτι έχεις κάνει κατι στραβα πολύ απλά επειδή έχω δει τόσες εγκαταστασεις (αν θες φέρνω και mac adress από κάθε μηχάνημα!)). Ακόμα και σε notebook με οθόνη αφής δεν χρειάστηκα να περάσουμε ουτέ ένα software η driver...

Κι εγώ όταν είχα πρωτοχρησιμοποιήσει vista μου είχαν φανεί καπως. Αλλά δεν δέχομαι να πω οτι κάτι είναι κακό γιατί είναι διαφορετικό απ'ότι έχω συνηθήσει. Είναι σαν να πω οτι τα MAcOS είναι του κ..λου επειδή δεν είναι σα τα windows , επειδή δυσκολευομαι να τα συνηθίσω... Και δεν θεωρώ την άποψη ενός "αρχάριου" για ένα λειτουργικό (που ένας αρχάριος δεν έχει άποψη για ένα λειτουργικό) σοβαρή. Γιατί δυστυχώς ένας αρχάριος ,οχι δεν ξέρει, βαριέται να ψάξει έστω και ένα κλικ μπροστά για να κανει τη δουλειά του. Κι ευτυχώς γιατί θα είχαμε μείνει από δουλειά... :lol:

EIZO S2401W 24'' TFT

More
10 Jul 2009 14:43 #56065 by Μάνος Γρυπάρης
Στις 22 Οκτωβρίου τα Windows Seven. 31 Οκτωβρίου η ελληνική έκδοση.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το κόστος αγοράς και την κυκλοφορία των νέων Windows Seven. Στις 22/10/2009 κυκλοφορεί επίσημα η αγγλική έκδοση και στις 31/10/2009 η ελληνική.

Τα Windows 7 θα κυκλοφορήσουν σε 14 γλώσσες στις 22 Οκτωβρίου 2009 και μόλις μία εβδομάδα αργότερα, στις 31 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσει η διάθεσή τους σε 22 επιπλέον γλώσσες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η ελληνική.

Σημειώνεται, ότι στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, όπως επίσης και στην Ελβετία και την Κροατία, δεν θα κυκλοφορήσουν οι εκδόσεις αναβάθμισης των Windows 7 (Upgrade Package), παρά μόνο οι πλήρεις εκδόσεις του λειτουργικού, στις οποίες δεν θα περιλαμβάνεται ο Internet Explorer. Ωστόσο, η Microsoft ανακοίνωσε ότι από την ημέρα της διαθεσιμότητας των εκδόσεων αυτών στην αγορά και μέχρι τουλάχιστον την 31η Δεκεμβρίου 2009, θα διαθέτει τις «πλήρεις» εκδόσεις των Windows 7 σε προνομιακή τιμή.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι θα υπάρξει μείωση κατά 16% όσον αφορά στην τιμή της δημοφιλέστερης έκδοσής των Windows 7, την Home Premium, σε σύγκριση με την αντίστοιχη των Windows Vista.

Οι εκτιμώμενες τιμές των Windows 7 θα διαμορφωθούν στην Ελλάδα ως εξής:
Windows 7 Home Premium: €204,99
Windows 7 Professional: €319,99
Windows 7 Ultimate: €334,99

Upgrade σε πολύ χαμηλή τιμή
Η δυνατότητα αναβάθμισης σε Windows 7 παρέχεται στους καταναλωτές που επιθυμούν να προχωρήσουν σύντομα, είτε σε αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή με Windows Vista, είτε σε αγορά κάποιας εμπορικής έκδοσης, μέσω του παγκόσμιου προγράμματος Windows 7 Upgrade Option Program. Η τιμή για την Αμερική είναι στα 50 δολάρια (35 ευρώ) ενώ για τη χώρα μας διαφέρει, ανάλογα με το σημείο απ' όπου θα τα προμηθευτείτε.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που πραγματοποιούνται από καταστήματα ή κατασκευαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό και θα δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης της προεγκατεστημένης ή εμπορικής έκδοσης του λογισμικού Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business και Windows Vista Ultimate στην αντίστοιχη έκδοση των Windows 7, από τη στιγμή που αυτή θα είναι διαθέσιμη. Η προσφορά ισχύει για αγορές από 26 Ιουνίου 2009 έως 31 Ιανουαρίου 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.windows.com/upgradeoffer .

[img
[img
[img

(George M. Cohan)