Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 7

More
10 Jul 2009 16:08 #56081 by Alex
Replied by Alex on topic Windows 7
Οπότε το upgrade είναι για κατόχους vista... Και οχι για πλήρη έκδοση...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jul 2009 16:52 #56082 by Ρωμανός Βογιατζής

Manos wrote: Βασικά τα Windows Seven έχουν ακριβώς την ίδια εμφάνιση με τα Vista. Το ίδιο "καλούπι". Λες και αγόρασες τα Vista v2!
Οπότε όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Με το ζόρι τα έχω στο laptop και τα παίρνω μαζί μου στη δουλειά. Αν είναι να μου βγαίνει ο πάτος να αποθηκεύσω ένα αρχείο εκεί που θέλω...άστο καλύτερα. XP και ξερό ψωμί. Δυστυχώς και αυτά θα πιάσουν πάτο, όπως τα Vista και θα είναι η 2η σερί φορά που η Microsoft θα φάει ήττα. Είχε φάει ήττα και με τα Millenium, όπως και με τα 2000, απλά στην τελευταία περίπτωση είχε διευκρινίσει ότι τα Windows 2000 είναι για εξειδικευμένους σκοπούς. Δεν ξέρω, απλά προβλέπω 2η συνεχόμενη πατάτα. Εκτός κι αν διαψευστώ σε λίγους μήνες. Μακάρι, γιατί τα XP είναι πιο εύχρηστα και ελαφριά αλλά η ταχύτητά τους δεν παλεύεται.

Ωραία τα χρ έχουν και εύκολο crack ( :P ) αλλα έχω ένα πρόβλημα Μάνο και εσύ είσαι expert στα χρ θέλω την help σου....στα vista συνδέω το modem με το ethernet και με βάζει αμέσως στο internet στα χρ κάνω το ίδιο πράγμα και δεν μπαίνουν έχεις καμια ιδέα μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση????

More
10 Jul 2009 19:44 #56101 by Esperos
Replied by Esperos on topic Windows 7
Αυτό είναι άλλη μια διευκόλυνση των Vista, δεν είναι θέμα ρύθμισης. Τα vista μόλις αναγνωρίσουν ethernet αμέσως σε βάζουν στο Ιnternet.
Στα xp δεν έχω εντοπίσει κάτι αντίστοιχο.
Εδώ που τα λέμε όμως αν τα xp είχαν όλες τις ευκολίες των vista δε θα λεγόντουσαν χp!

More
10 Jul 2009 22:54 #56106 by Ρωμανός Βογιατζής

aposperittis wrote: Αυτό είναι άλλη μια διευκόλυνση των Vista, δεν είναι θέμα ρύθμισης. Τα vista μόλις αναγνωρίσουν ethernet αμέσως σε βάζουν στο Ιnternet.
Στα xp δεν έχω εντοπίσει κάτι αντίστοιχο.
Εδώ που τα λέμε όμως αν τα xp είχαν όλες τις ευκολίες των vista δε θα λεγόντουσαν χp!

Ναι αλλα τι να κάνω για να άνοιξη το internet?

More
11 Jul 2009 11:45 #56115 by Esperos
Πας στον πίνακα ελέγχου εκεί που λέει για το internet-network και βρίσκεις το εικονίδιο που αντιστοιχεί στο δίκτυο σου (το ρουτερ) του λες καταρχάς να στο δείχνει στην μπάρα έναρξης ώστε να μπορείς να βλέπεις πότε έχεις internet και πότε δεν έχεις. Μετά πατάς το εικονίδιο αυτό και του λες connect.
Βέβαια τα xp τα έχω βγάλει και έβαλα Vista σχεδόν μόλις βγήκαν και δε τα έχω ξαναβγάλει από τότε με αποτέλεσμα να έχω ξεχάσει τις παλιές διαδικασίες των xp και μόνο όταν έχω pc μπροστά μου με xp τα σκαλίζω λίγο και τα θυμάμαι πάλι.
Σε γενικές γραμμές πάντως πρέπει να πας στον πίνακα ελέγχου-networks για να βρεις το εικονίδιο που έχει και να του πατήσεις connect.

More
11 Jul 2009 11:51 #56118 by Ρωμανός Βογιατζής
Τα προσπάθησα και εγώ αυτά και δεν έβγαλα άκρη....!!!!

More
11 Jul 2009 11:59 #56120 by Esperos
Εκει είναι πάντως κάτι σου διαφεύγει, μήπως τα xp δεν αναγνωρίζουν σωστά την κάρτα δικτύου και δεν δουλεύει? Νομίζω ότι και στα xp αν βάλεις ethernet μάλλον ξεκινάει αυτόματα, όπως είπα όμως δεν θυμάμαι έχω πααααααααααααααααρα πολύ καιρο να δουλέψω με xp.
το 90% από εδώ έχουν xp ας μας δώσουν λίγο τα φώτα τους!

More
11 Jul 2009 18:04 #56142 by Alex
Replied by Alex on topic Windows 7
Είτε xp έχεις είτε οτιδήποτε αλλο δεν χρειάζεται να κανεις κατι... Αν η κάρτα σου είναι σωστά εγκατεστημένη ο μονος λόγος (στη δικιά σου περίπτωση) που δεν συνδέεσαι είναι οτι ίσως έχεις βάλει λάθος ip στην καρτούλα σου. Οπότε πας στις ρυθμίσεις της κάρτας την βάζεις σε dhcp (αν δεν έχει πειράξει τιποτα στοι ρουτερ σου θα παίξει) και είσαι έτοιμος.

Προσοχή βάζεις IP και DNS automatically

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
11 Jul 2009 19:50 #56152 by Ρωμανός Βογιατζής
Ρε μάστορα δεν παίζει να μην είσαι σωστά εγκατεστημένη η κάρτα δικτύου γιατί στα vista δουλεύει μόλις βάλω το ethernet κάτι άλλο παίζει....!!!(Τις ρύθμισις τις έχω όπως εσύ)

More
11 Jul 2009 20:12 #56156 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Στο δεύτερο pc μου, επειδή είναι κάπως παλιό έχει XP SP2, με το που βάζω το καλώδιο Ethernet συνδέεται στο ιντερνετ αμέσως...