Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Windows 7

More
05 Jun 2011 00:16 #94256 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Windows 7
Aπο οτι βλεπω υπαρχουν αρκετα προβληματα με το συγκεκριμενο παιχνιδι με τα Vista...

Δοκιμασε να βαλεις τον πιο ενημερωμενο οδηγο για την καρτα γραφικων σου, κανε τα in game updates και δοκιμασε αυτο το patch που φαινεται οτι βοηθαει πολυ:

knightsoftheoldrepublic.filefron ... Fix;85439x

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jun 2011 11:07 #94258 by TheMetalhead111
Replied by TheMetalhead111 on topic Windows 7
Γενικα υπαρχει κατι συγκεκριμενο που να μπορω να κανω στον υπολογιστη μου για να παιζει παλαιοτερα παιχνιδια

More
05 Jun 2011 14:06 #94262 by eliminator
Replied by eliminator on topic Windows 7
Βαλε XP ειναι συμβατα και μεχρι με παιχνιδια του μεσαιωνα :mrgreen:

More
05 Jun 2011 15:29 #94267 by TheMetalhead111
Replied by TheMetalhead111 on topic Windows 7
Ναι αλλα τα xp παιζουν πολυ καινουρια παιχνιδια;πχ to modern warfare 3 που θα βγει

More
05 Jun 2011 17:57 #94268 by eliminator
Replied by eliminator on topic Windows 7

TheMetalhead111 wrote: Ναι αλλα τα xp παιζουν πολυ καινουρια παιχνιδια;πχ to modern warfare 3 που θα βγει

Οχι. Για καινουργια παιχνιδια τα windows 7 (και τα vista δηλαδη αλλα ειναι πολυ βαρια και μπορει να κολλαει) αλλα για παλια που ρωτησες πιο πριν ειναι τα xp.

More
05 Jun 2011 20:37 #94269 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Windows 7
Kοιτα αν εχεις ενα δυνατο μηχανημα, θα μπορουσες μεσα απο τα Vista ή τα 7 να τρεξεις Windows XP μεσα απο virtual machine.

Απαραιτητη ειναι η πιο προσφατη εκδοση του VMWare Workstation (τρεχουσα ειναι η 7.1) ωστε να εχεις την καλυτερη δυνατη 3D επιταχυνση. Ακολουθωντας τον wizard του προγραμματος μπορεις να κανεις εγκατασταση τα XP και μετα τα VMWare tools, που στην ουσια ειναι οι drivers του εικονικου μηχανηματος οι οποιοι θα σου επιτρεψουν να εχεις 3D επιταχυνση μεσα απο το εικονικο μηχανημα.

Μετα κανεις εγκατασταση το παιχνιδι σου και με λιγη τυχη (και μερικες ρυθμισεις στα γραφικα αν ειναι απαραιτητο) θα μπορεις να τρεχεις τα παλια σου παιχνιδια μια χαρα :-)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
01 Apr 2012 11:59 #106372 by Νίκος Tριανταφύλλης
Θελω να κανω φορματ αλλα επειδη ειναι η πρωτη μ φορα δν γνωριζω κλ κ για να αποφυγω μην κανω κανα λαθος θελω βοηθεια δυστηχος!τι πρεπει να κανω αρχικα? (α και θελω κ τον διαχωρισμο του δισκου)

More
01 Apr 2012 12:33 #106373 by Βασίλης Σπετσιέρης
Για διαχωρισμό,τσέκαρε το ποστ του Λόλα σε αυτό www.gameworld.gr/forum/38/10769 Έτσι τον έκανα και δούλεψε

More
01 Apr 2012 17:09 #106383 by Γιάννης Μπόκας
Πριν ξεκινήσεις το φορμάτ, έλεγξε πως ακριβώς λέγεται ο σκληρός που θες να εγκαταστήσεις τα Windows (σε περίπτωση που έχεις παραπάνω απο έναν). Στο λέω για να μην έχεις αναγούλες μετά, γιατί την έχω πατήσει έτσι.

More
03 Apr 2012 15:35 #106495 by Νίκος Tριανταφύλλης
εχω ενα προβλημα!για να κανω φορματ θελει δισκο με τα windows 7 μεσα!αλλα δν εχω!υπαρχει ενα αρχειο στο pc που λεγεται dvd recovery και κ εναν οδηγο που λεει πως να ξανα εγκαταστησω τα windows κ μου λεει το εξης Για την δημιουργία DVD Αποκαταστάσεις χρειαζόμαστε ένα κενό DVD Dual Layer 8,5GB ή DVD RW 4,7GB.
Επιλέγοντας από την επιφάνεια εργασίας τον φάκελο Recovery_DVD και κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο Windows7.iso εκκινείτε η διαδικασία αντιγραφής του δίσκου. κ το θεμα ειναι οτι cd δν εχω κ επειδη λεφτα δν ειχα
πηρα ενα cd dvd+R 4,7GB KANEI?