Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βιβλία: Γενική συζήτηση

More
19 Aug 2020 22:42 #237646 by Γιάννης Παπαργυρίου

Blood Prince wrote: Εάν έχουν ενδιαφέρον είναι εύκολο να τα διαβάσεις...αν σου φαίνονται αγγαρεία πάει να πει δεν σου αρέσουν.

Αυτό ισχύει για βιβλία, games και γενικότερα. B)

Όταν ήμουνα pre-20 χρονών μια χαρά διάβαζα μεγάλα βιβλία (βλ. το πρώτο Harry Potter μέσα σε ένα απόγευμα) αλλά μετά πέρασα στη Νομική κι η ζωή μου ήταν μόνο μεγάλα -και βαρετά- βιβλία, εκτός αν ήταν rulebooks για RPGs. Γενικά δεν έχω φετίχ με το να είναι πολυσέλιδα τα βιβλία, αλλά πλέον με περιορισμένο χρόνο και κουράγια συν μια δουλειά που από μόνη της έχει πολύ διάβασμα, τα ογκώδη βιβλία αποκτούν μια αυξημένη δυσκολία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Aug 2020 01:09 - 20 Aug 2020 01:10 #237647 by Blood Prince

Scavenger wrote:

Blood Prince wrote: Εάν έχουν ενδιαφέρον είναι εύκολο να τα διαβάσεις...αν σου φαίνονται αγγαρεία πάει να πει δεν σου αρέσουν.

Αυτό ισχύει για βιβλία, games και γενικότερα. B)

Όταν ήμουνα pre-20 χρονών μια χαρά διάβαζα μεγάλα βιβλία (βλ. το πρώτο Harry Potter μέσα σε ένα απόγευμα) αλλά μετά πέρασα στη Νομική κι η ζωή μου ήταν μόνο μεγάλα -και βαρετά- βιβλία, εκτός αν ήταν rulebooks για RPGs. Γενικά δεν έχω φετίχ με το να είναι πολυσέλιδα τα βιβλία, αλλά πλέον με περιορισμένο χρόνο και κουράγια συν μια δουλειά που από μόνη της έχει πολύ διάβασμα, τα ογκώδη βιβλία αποκτούν μια αυξημένη δυσκολία.

Ούτε εγώ έχω φετίχ στα ογκώδη βιβλία.Συνήθως κάνω από 10-20 μέρες να διαβάσω ένα βιβλίο.Αν το βιβλίο έχει ενδιαφέρον και ο συγγραφέας είναι καλός δεν είναι δύσκολο πιστεύω ίσα ίσα που σε βοηθάει να ξεφεύγεις και να χαλαρώνεις.

Και η δουλειά του Λογιστή έχει πολύ διάβασμα και αυτό δεν μου αρέσει γι'αυτό δεν θέλω να γίνω ελεύθερος επαγγελματίας με τίποτα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 20 Aug 2020 01:10 by Blood Prince.

More
26 Aug 2020 10:08 #237834 by Blood Prince
Το βιβλίο που κέρδισα από Giveaway για βιβλία στο Instagram.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
29 Aug 2020 00:19 - 29 Aug 2020 00:20 #237969 by Blood Prince
Εχω ξεκινήσει και διαβάζω το βιβλίο.Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.14 μέρες θα μου πάρει και είναι 500 σελίδες.Επίσης με πωρώνει για το αντίστοιχο παιχνίδι που έχω στο PC.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 29 Aug 2020 00:20 by Blood Prince.

More
07 Sep 2020 21:52 #238242 by Blood Prince
Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον το Assassin's Creed η Αναγέννηση σε σημείο που σκεφτόμουν να αγόραζα και τις συνέχειες.Το έφτασα μέχρι την σελίδα 354/500 αλλά από το Σάββατο και μετά δεν είχα όρεξη να το συνεχίσω και το έχω αφήσει.Θα το συνεχίσω κάποια στιγμή.

[IMG

Peter Baylish

More
07 Sep 2020 22:05 #238244 by Γιάννης Παπαργυρίου

Blood Prince wrote: Ούτε εγώ έχω φετίχ στα ογκώδη βιβλία.Συνήθως κάνω από 10-20 μέρες να διαβάσω ένα βιβλίο.Αν το βιβλίο έχει ενδιαφέρον και ο συγγραφέας είναι καλός δεν είναι δύσκολο πιστεύω ίσα ίσα που σε βοηθάει να ξεφεύγεις και να χαλαρώνεις.

Ισχύει, απλά διαπιστώνω ότι τούτο που καταπιάστηκα είναι απαιτητικό. Μπόλικα ονόματα, χαρακτήρες και δολοπλοκίες α λα Game of Thrones, συν θεοί που ανακατεύονται στα των θνητών α λα αρχαία Ελλάδα κι όλα αυτά κάθε τόσο από την οπτική του κάθε χαρακτήρα, οπότε με υποκειμενική αφήγηση. Έχει ενδιαφέρον, δεν παραπονιέμαι.

Και η δουλειά του Λογιστή έχει πολύ διάβασμα και αυτό δεν μου αρέσει γι'αυτό δεν θέλω να γίνω ελεύθερος επαγγελματίας με τίποτα.[/quote]
Να 'ταν το διάβασμα το μόνο πρόβλημα, αλλά μην το πιάσουμε θα ξεφύγουμε και το topic εδώ αφορά βιβλία.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
13 Sep 2020 03:47 #238366 by Blood Prince
Το βιβλίο Assassin's Creed Η Αναγέννηση θα το ολοκληρώσω αύριο.Τελευταίες 20 σελίδες είμαι και θέλω να δω ποιό θα είναι το τέλος.

Πάντως το είδα κάπως προβλέψιμο...κλασικά Ασσασίνοι εναντίον Ναϊτες....και ο Ασσασίνος ο
κεντρικός ήρωας πετυχαίνει τον σκοπό του να εξολοθρεύσει όσους έχει στην λίστα του με αφορμή την εξολόθρευση μελών της οικογενειάς του.Επιπλέον ενδιαφέρεται να προστατεύσει και να ανακαλύψει έναν πανάρχαιο θυσαυρό.

Τέσπα ως λάτρης των βιβλίων εδώ και ένα χρόνο και επειδή εδώ και καιρό ήθελα να στραφώ στην λογοτεχνία τρόμου η οποία σχετίζεται με Φαντάσματα (δεν μου αρέσουν τα όσα σχετίζονται με διεστραμμένα μυαλά πχ Fitzek) αποφάσισα να παραγγείλω την ελληνική έκδοση του I remember you από Yrsa Sigurdardóttir.

Το εξώφυλλο της αγγλικής έκδοσης είναι πολύ πιο ωραίο από το αντίστοιχο της ελληνικής !

Εχει βγεί και σε ταινία την οποία την έχω δει και θα την ξαναδω κάποια στιγμή.

[IMG

Peter Baylish

More
19 Sep 2020 22:17 - 19 Sep 2020 22:18 #239126 by Blood Prince
Νέο βιβλίο που αγόρασα. :P

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 19 Sep 2020 22:18 by Blood Prince.

More
04 Oct 2020 15:13 #239740 by Blood Prince
Το καλό για όσους έχουμε hobby την ανάγνωση βιβλίων είναι πως τα βρίσκουμε και σε ηλεκτρονική μορφή ως PDF δωρεάν και αν θέλουμε τα εκτυπώνουμε.

Στις προάλλες βρήκα δωρεάν το Νεκρωταφίο Ζώων του Stephen King ως PDF και έτσι γλίτωσα 20 €.

[IMG

Peter Baylish

Attachments:

More
13 Oct 2020 23:52 #240066 by Giorgos Tsolaridis
Ready Player Two
Αποκαλύφθηκε η πλοκή του sequel.

Σύμφωνα με μια σύνοψη που ανακοινώσει ο εκδότης Penguin Random House μιας διαφάνειας μαθαίνουμε αρκετές λεπτομέρειες για την πλοκή της νέας ταινίας.

Στο κείμενο αναφέρεται: "O Watts σκοντάφτει σε έναν νέο γρίφο και μια νέα αναζήτηση. Ένας απροσδόκητος και απίστευτα ισχυρός και επικίνδυνος νέος αντίπαλος έρχεται για να σκοτώσει εκατομμύρια κόσμο για να πάρει αυτό που θέλει". Στο τίτλο αναγράφεται "Οι δύο κόσμοι που διακυβεύονται". Μπορείτε να διαβάσετε το σύντομο αλλά πλήρες κείμενο παρακάτω.

Ο συγγραφέας του βιβλίου Ernest Cline δήλωσε στο NYCC: "Αν δεν είχα ζήσει τις δύσκολες εμπειρίες μεγαλώνοντας σε ένα μετακινούμενο τρέιλερ και δεν είχα αυτές τις εμπειρίες, δεν θα μπορούσα ποτέ να γράψω αυτό βιβλίο. Κάτι που μοιράζομαι με τους συγγραφείς είναι ότι αν αισθάνονται ότι δεν κάνουν αυτό που θέλουν τους προτείνω να αντλήσουν τι συμβαίνει στη ζωή τους, επειδή αυτές είναι οι εμπειρίες που μπορούν να τους βοηθήσουν να αλλάξουν τη ζωή τους. έχουν αυτές τις εμπειρίες για κάποιον λόγο".

To Ready Player Two θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου στη Βόρεια Αμερική.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.