Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βιβλία: Γενική συζήτηση

More
26 Sep 2019 16:48 - 29 Sep 2019 21:17 #227197 by Blood Prince
Το βιβλίο η Τελευταία Ευχή είναι πάρα πολύ ωραίο.Δεν το περίμενα πως θα μου αρέσει τόσο.Εχω ήδη διαβάσει πάνω από την μέση (5 στα 7 διηγήματα) και με το που το ολοκληρώσω θα αγοράσω και το Σπαθί του Πεπρωμένου.

edit: Το διάβασα όλο σήμερα,συνολικά δηλαδή μου πήρε 6-7 ημέρες και ήταν υπέροχο.

Μεταξύ άλλων έμαθα έμμεσα και για την Ciri...
Warning: Spoiler!

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 29 Sep 2019 21:17 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Sep 2019 21:15 #227283 by Blood Prince

Divine Raiden wrote: Πήρα το Last Wish, το πρώτο βιβλίο της σειράς witcher στα αγγλικά και λογικά αύριο ή στο ταξίδι της επιστροφής θα το ξεκινήσω.

Μα γιατί στα Αγγλικά ; Αφού κυκλοφορεί στα Ελληνικά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
01 Oct 2019 21:31 #227336 by Blood Prince
Μόλις παρέλαβα "Το Σπαθί του Πεπρωμένου" xD

[IMG

Peter Baylish

More
06 Oct 2019 22:59 #227478 by Blood Prince
Το Σπαθί του Πεπρωμένου μου άρεσε αρκετά.Βέβαια υπήρξαν στιγμές που με κούρασε,ειδικότερα κατά την περιγραφή του περιβάλλοντος αλλά όλοι οι διάλογοι είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και ανυπομονώ για την συνέχεια.

Κατέβασα το Blood of Elves (Αίμα των Ξωτικών) σε PDF στα αγγλικά αλλά έμαθα πως αναμένεται να κυκλοφορήσει μεταφρασμένο μέσα στον Οκτώβριο.

[IMG

Peter Baylish

More
28 Nov 2019 13:42 #228757 by Blood Prince
Μόλις παρέλαβα το Αίμα των Ξωτικών. xD

[IMG

Peter Baylish

More
09 Feb 2020 19:08 #231467 by Blood Prince
Ξεκίνησα να διαβάζω το Αίμα των Ξωτικών μυθιστόρημα της σειράς Witcher.

Μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και έχω βάλει πρόγραμμα να το έχω διαβάσει μέσα σε 10 ημέρες.

Βέβαια μου φαίνεται τόσο ενδιαφέρον μέχρις στιγμής που πιστεύω πως θα μπορούσα να το διάβαζα μέσα σε 1 εβδομάδα.

[IMG

Peter Baylish

More
11 Feb 2020 23:54 #231552 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Έχω σχεδόν τελειώσει το Beren and Luthien, το οποίο με έχει δυσκολέψει σε κάποια κεφάλαιά του διότι είναι στην Αγγλική καθαρεύουσα και επίσης κρατάω και κάποιες σημειώσεις πάνω σε χαρακτήρες, διότι ο Τόλκιν σε πολλούς άλλαζε τα ονόματα αλλά και τα γεγονότα γύρω από αυτούς.

Εγώ δεν θα μπορούσα να το διαβάσω με τίποτα.

Κάποιες φορές μου δημιουργείται η επιθυμία να ξαναδιαβάσω το Τελευταία Ευχή να θυμηθώ κάποια πράγματα.Βέβαια έχω κρατήσει σημειώσεις με την γενική περίληψη κάθε διηγήματος.

[IMG

Peter Baylish

More
17 Feb 2020 18:24 - 18 Feb 2020 10:50 #231657 by Blood Prince
Το διάβασα όλο το βιβλίο Blood of Elves (36 σελίδες έμειναν μόνο)....πραγματικά ήταν αρκετά ευκολοδιάβαστο,ενδιαφέρον και με ταξίδεψε στον φανταστικό κόσμο του Σαπκόφσκι.Συνάντησα αρκετούς χαρακτήρες που υπάρχουν στο Witcher 3 και ανυπομονώ για την συνέχεια.

Σε μεγάλο βαθμό το βιβλίο σχετιζόταν με την πολιτική κατάσταση των περιοχών,την εκπαίδευση της Ciri και το κυνήγι που διαδραματιζόταν σε βάρος της και λιγότερο σε αποστολές του Geralt ως Γητευτή.

Ορισμένους μπορεί να χάλασε το γεγονός πως δεν περιτριγυριζόταν γύρω από τον Geralt αποκλειστικά όπως συνέβη στην Τελευταία Αυχή και στο Σπαθί του Πεπρωμένου αλλά εμένα μου άρεσε αρκετά.

Τα γεγονότα στο Blood of Elves διαδραματίζονται μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν της σειράς.

Τα βιβλία Η Τελευταία Ευχή,Το Σπαθί του Πεπρωμένου και το Αίμα των Ξωτικών μου άρεσαν πάρα πολύ παρόλο που είχα 14 χρόνια να διαβάσω μυθιστόρημα και θα τα ξαναδιαβάσω μελλοντικά από την αρχή.

Μπορεί να κατέβασα free σε PDF το Time of Contempt στα Αγγλικά αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο ευχάριστο το να το διαβάζω στην γλώσσα μου και θεωρώ απαράδεχτο να μην έχουν μεταφραστεί όλα στα ελληνικά καθώς έχουν ήδη μεταφραστεί σε γλώσσες όπως Τούρκικα,Βουλγάρικα κλπ

Οι εκδόσεις Σελήνη ισχυρίζονται πως θα μεταφραστούν και τα υπόλοιπα βιβλία του Witcher Saga και μάλιστα σε συντομότερο χρονικό διάστημα απ'οτι μέχρι τώρα.

Ελπίζω να ισχύει γιατί αν συνεχίσουν να τα μεταφράζουν σε βάθος τριετίας στα 50 μου χρόνια θα έχω διαβάσει στα ελληνικά και τα 8.

10 στα 10 στο Αίμα των Ξωτικών (Blood of Elves) από μένα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 18 Feb 2020 10:50 by Blood Prince.

More
20 Feb 2020 14:36 #231746 by Blood Prince
Βρήκα σε PDF δωρεάν τον Ιππότη των Επτά Βασιλείων του George Martin οπότε δεν χρειάζεται να το αγοράσω . xD

[IMG

Peter Baylish

More
04 Jun 2020 23:28 #235167 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Βρήκα σε PDF δωρεάν τον Ιππότη των Επτά Βασιλείων του George Martin οπότε δεν χρειάζεται να το αγοράσω . xD

Δεν συνηθίζω να διαβάζω PDF οπότε δεν το έχω διαβάσει.

Εντωμεταξύ κέρδισα από διαγωνισμό για βιβλία στο Instagram το βιβλίο Ενα Τραγούδι για την Αρμπόν του Guy Gavriel Key και θα το διαβάσω στις επόμενες μέρες.

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Giorgos Tsolaridis