Το προηγούμενο διάστημα διάβασα δύο βιβλία του Λάβκραφτ, τα "Όνειρα στο Σπίτι της Μάγισσας" και "Ο Ίσκιος Πάνω από το Ίνσμουθ". Δεν είχε τύχει ποτέ να διαβάσω βιβλία του, αλλά με αφορμή το Bloodborne, αποφάσισα να διαβάσω και να γνωρίσω έναν αντίστοιχο σκοτεινό, μεταφυσικό κόσμο και τι καλύτερο από το να διαβάσω το δάσκαλο του τρόμου και του μεταφυσικού. Με εντυπωσίασαν οι πλούσιες περιγραφές του και η μεγάλη του φαντασία, αλλά... έως εκεί. Είναι λογικό που θεωρείται μετρ του είδους αυτού, προσωπικά όμως δεν είχε να μου προσφέρει κάτι. Είχα αγοράσει άλλο ένα του Λάβκραφτ, αλλά θα το διαβάσω άλλη φορά.
Αυτό το διάστημα διαβάζω το "Βιβλίο της Ανησυχίας" του Φερνάντο Πεσσόα. Βαρύγδουπο βιβλίο, που προσφέρει μεγάλη τροφή για σκέψη. Δυστυχώς όμως το πάω αρκετά αργά. Κάτι το ότι μου "τρώνε" αρκετό χρόνο τα games και μετά είμαι κουρασμένη για να διαβάσω πολύ, κάτι που είναι και βαρύ ανάγνωσμα και δε διαβάζεται με μία ανάσα. Μετά απ' αυτό θα καταφύγω πάλι σε κάτι πιο χαλαρό.
“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”