Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βιβλία: Γενική συζήτηση

More
22 Oct 2015 09:30 #170008 by Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος
είχα διαβάσει ένα βιβλίο στο απώτατο παρελθόν αλλά λίγα πράγματα θυμάμαι, προσπάθησα να το βρω στο ιντερνετ αλλά δεν τα κατάφερα. Το βιβλίο ήταν ελληνικό και ο τίτλος ήταν ή σκέτο "το παιχνίδι" ή κάτι που να χαρακτήριζε το παιχνίδι πχ φονικό. Αυτό που θυμάμαι σίγουρα ήταν ένα πολύ κλασικό story, που για να είμαι δίκαιος εκείνη την εποχή είχε περισσότερο ενδιαφέρον, λόγω της περιορισμένης πρόσβασης στο διαδίκτυο και γενικότερα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Η ιστορία αφορά μια παρέα φίλων gamers (με ξενικά ονόματα) να παγιδεύονται σε ένα πολεμικό παιχνίδι (μάλλον first person shooter). Ένας από την παρέα πήρε το ρόλο του πιο σοβαρά από τους υπόλοιπους και για να μην μακρηγορώ, η ιστορία εξελίσσεται στα πλαίσια του πολεμικού κλίματος με στόχο την απόδραση των παικτών από αυτό.

Ίσως κάποιος να το έχει διαβάσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Oct 2015 11:03 #170009 by Kostas Giagias
Τα βιβλία που διαβάζω είναι είτε sci-fi, είτε thriller, αστυνομικα κλπ. Θα με ενδιέφερε να δω κάτι διαφορετικό
Δηλώνω συμμετοχή.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
22 Oct 2015 14:39 #170020 by Nakis Komninos
Δηλώνω συμμετοχή

More
22 Oct 2015 22:56 #170033 by Άννα Κυριακοπούλου
Δηλώνω συμμετοχή.

More
22 Oct 2015 23:36 #170040 by Κατερίνα Μαρίνου
Εδω ειμαι και εγω να δηλωσω συμμετοχη. Εχω να διαβασω βιβλιο αρκετο καιρο (που χρονος για τετειες πολυτελειες) και το τελευταιο μου ηταν η ψυχολογια των μαζων του Gustave Le Bon. Απο τον Φροιντ στο Λε Μπον και απο τον Βιλχεμ Ραιχ στον Καρλ Γιουγκ πηγαινω (οπου φυσαει ο ανεμος δηλαδη).

More
22 Oct 2015 23:45 #170041 by Γιάννης Μίγκλης
Εγώ έχω διαβάσει το guiness world records 2013 και 2014 gamer's edition.Πρόκειται για ενδιαφέροντα βιβλία τα οποία τα διαβάσεις ξανά και ξανά και σε κάνουν να προσπαθήσει και συ γι'αυτα τα ρεκορ.
Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες

More
23 Oct 2015 20:50 #170070 by Ανδρέας Χαλαλ
Δηλώνω συμμετοχή

More
24 Oct 2015 18:10 #170107 by Θωμας Σπυρου
Δηλώνω συμμετοχή

More
24 Oct 2015 20:49 #170110 by Άγγελος Κουτσουμπόγερας

More
26 Oct 2015 09:39 #170194 by panos
Δηλώνω συμμετοχή