Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βιβλία: Γενική συζήτηση

More
18 Jul 2020 12:30 #236714 by Ηλιας
Εχω πολυ καιρο να διαβασω καποιο book.

Ισως ηρθε η ωρα για τον κ. Γιωργο Οργουελ και το μυθιστορηματικο του επος: "1984 Ο Μεγαλος Αδερφος"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jul 2020 17:25 #236715 by Giorgos Tsolaridis

Brazhlias wrote: Εχω πολυ καιρο να διαβασω καποιο book.

Ισως ηρθε η ωρα για τον κ. Γιωργο Οργουελ και το μυθιστορηματικο του επος: "1984 Ο Μεγαλος Αδερφος"

Μόλις το ολοκληρώσεις θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου για το αν αξίζει. Το έχω και εγώ στο ράφι μου από τις εκδόσεις ''ΚΑΚΤΟΣ'' αλλά η γραμματοσειρά που έβαλαν με ζαλίζει.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Ηλιας

More
18 Jul 2020 19:34 - 18 Jul 2020 19:35 #236750 by Blood Prince

Καλά εσύ στις προάλλες δεν διάβαζες Jo Nesbo ;

Βλέπω πως προσπαθείτε να γίνετε και εσείς βιβλιόφιλοι και νόμιζα πως σε αυτό το gaming site ήμουν μόνο εγώ. :P

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 18 Jul 2020 19:35 by Blood Prince.

More
18 Jul 2020 19:38 #236751 by Blood Prince

BigGreekGamer wrote:

Μόλις το ολοκληρώσεις θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου για το αν αξίζει. Το έχω και εγώ στο ράφι μου από τις εκδόσεις ''ΚΑΚΤΟΣ'' αλλά η γραμματοσειρά που έβαλαν με ζαλίζει.

Εσύ υποτίθεται διαβάζεις μόνο αθλητικά.Καλή αρχή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
19 Jul 2020 11:40 #236752 by Ηλιας

BigGreekGamer wrote:

Θα γραψω πως μου φανηκε, αλλα ολοι λενε πως ειναι καλο.

Blood Prince wrote: Καλά εσύ στις προάλλες δεν διάβαζες Jo Nesbo ;

Δεν θυμαμαι να ειπα κατι τετοιο. Μηπως ειπα πως εχω σκοπο να ολοκληρωσω τη σειρα του Νεσμπο με τον Χαρι Χολε;

Η αληθεια ειναι πως δεν εχω προλαβει να ασχοληθω. Εχω διαβασει τρια βιβλια της σειρας ηδη, αλλα μαλλον το επομενο θα ειναι το 1984, για να κανω μια παυση απο τον Χαρι τον Χολε και να επανελθω διαβαζοντας το επομενο που ειναι το "Ο Κοκκινολαιμης".

More
05 Aug 2020 18:58 - 05 Aug 2020 20:46 #237247 by Blood Prince
Ολοκλήρωσα την ανάγνωση του μυθιστορήματος Παγωμένος Κόσμος από AG Riddle.

Δεν θεωρώ πως έχει ανατροπές.Αποκαλύπτει σχεδόν όλα τα ερωτήματα που τίθενται στην αρχή. Δεν με ενθουσίασε και δεν έχω επιθυμία να αγοράσω και την συνέχεια είχε όμως ενδιαφέρον και διαβάστηκε ευχάριστα .

Με συγκίνησε αρκετά το σημείωμα του συγγραφέα σχετικά με την έμπνευση του για την συγγραφή του λογοτεχνικού έργου (θάνατος συγγενικού του προσώπου) και την αλληγορική σημασία του τίτλου.Αν το ήξερα δεν θα το αγόραζα καν γιατί μου χάλασε την διάθεση.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 05 Aug 2020 20:46 by Blood Prince.

More
11 Aug 2020 14:52 #237398 by Blood Prince
Τελικά χρήσιμο μου είναι το Instagram xD Από διαγωνισμό Giveaway που έγινε από ένα άτομο κέρδισα το βιβλίο Assassin's Creed η Αναγέννηση.Συνδέεται με το παιχνίδι Assassin's Creed 2 που έχω στο PC και αυτό δωρεάν.

[IMG

Peter Baylish

More
12 Aug 2020 10:19 #237410 by Ηλιας
"1984 Ο Μεγαλος Αδερφος".

Ολοκληρωθηκε. Αριστουργημα.

Δεν χρειαζεται νομιζω η δικη μου κριτικη. Μιλαμε για μια απο τις καλυτερες στιγμες της λογοτεχνιας.

Ακολουθει το βιβλιο: "Η αβασταχτη ελαφροτητα του ειναι". Ελπιζω να μπει στο Τοπ-3 μου μαζι με το "1984" και το "Ο Ηλιθιος" του Ντοστογεφσκι.

More
12 Aug 2020 22:22 #237480 by Γιάννης Παπαργυρίου
Πάει καιρός που τελείωσα το Neuromancer. Νιώθω γενναίος και ξανάπιασα το Gardens of the Moon, πρώτο στη σειρά των Malazan Book of the Fallen του Steven Erikson. Το είχα ξεκινήσει αλλά δεν το τελείωσα ποτέ, ελπίζω αυτή το φορά να το καταφέρω.

More
13 Aug 2020 02:03 - 13 Aug 2020 02:07 #237484 by Blood Prince

Scavenger wrote: Νιώθω γενναίος και ξανάπιασα το Gardens of the Moon, πρώτο στη σειρά των Malazan Book of the Fallen του Steven Erikson. Το είχα ξεκινήσει αλλά δεν το τελείωσα ποτέ, ελπίζω αυτή το φορά να το καταφέρω.

Εγώ όταν ήμουν 20 χρονών διάβαζα κάποια βιβλία τα οποία ήταν λίγες σελίδες συγκριτικά...το Αλχημιστής ας πούμε ήταν γύρω στις 200 σελίδες....μετά 14 χρόνια μετά ξεκίνησα να ξαναδιαβάζω και έχω διαβάσει 5 βιβλία τα οποία είναι πολλές σελίδες μάλιστα το ένα ξεπερνάει τις 600 και το διάβασα σε 13 μέρες !

Εάν έχουν ενδιαφέρον είναι εύκολο να τα διαβάσεις...αν σου φαίνονται αγγαρεία πάει να πει δεν σου αρέσουν.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 13 Aug 2020 02:07 by Blood Prince.