Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Razer: Γενική Συζήτηση

More
14 Jun 2013 08:35 - 10 Nov 2016 16:27 #125953 by Κώστας Λάβαρης

Η Razer είναι από τις πιο γνωστές εταιρείες περιφερειακών τα οποία φτιάχνονται αποκλειστικά για gamers. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 και το slogan της είναι 'FOR GAMERS, BY GAMERS'.

Εδώ μπορούμε να συζητάμε οτιδήποτε θέλετε σχετικά με την Razer και τα περιφερειακά της. Προσωπικά έχω δοκιμάσει τα ακουστικά Razer Kraken Pro και τα βρήκα καταπληκτικά, γιατί στηρίζονται τέλεια στο κεφάλι σου και η ποιότητα του ήχου είναι εξαιρετική.

Η επίσημη ελληνική σελίδα της Razer στο Facebook: Razer Greece

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.
Attachments:
Last edit: 10 Nov 2016 16:27 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2013 17:46 #125998 by Βασίλης Καμακάρης
To GW κάνει unboxing 3 προϊόντα της Razer το ποντίκι από την απίστευτη σειρά Naga και ποιο συγκεκριμένα την ειδική εκδοσή του League of Legends το mousepad του League of Legends και ένα εξαιρετικό πληκτρολόγιο το Deathstalker.

[center:1anf8fw1][youtube:1anf8fw1]
[/youtube:1anf8fw1][/center:1anf8fw1]

Εγώ έχω δοκιμάσει από την σειρά naga το naga hex και έχω να πω ότι το βολεύτηκα πλήρως. το Deathstolker από την άλλη το έχω βάλει στην λίστα για τις μετέπειτα αγορές μου. Όποτε σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα.

More
18 Jul 2013 14:19 #128605 by Βασίλης Καμακάρης
Έχουμε τα νέα headphones από την Razer ονόματι Hammerhead και Hammerhead Pro προορίζονται για κινητά, mp3 και για το pc σας τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι εξαιρετικά άλλα η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη για αυτά. πάντως η Razer είναι εγγύηση σε ότι κάνει.

More
21 Jul 2013 12:38 #128806 by Κώστας Λάβαρης
Η Χριστιάνα Θάνου κάνει unboxing το νέο in-ear headset της Razer, Hammerhead Pro . Τα ακουστικά κοστίζουν 80 ευρώ και θα κυκλοφορήσουν το φετινό Αύγουστο.

[youtube:1zp78tmy]
[/youtube:1zp78tmy]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
24 Jul 2013 01:37 #128973 by Βασίλης Καμακάρης
Ο Μάνος Γρυπάρης μας παρουσιάζει ένα θηρίο στα keyboards της Razer, το Blackwidow Ultimate 2013 . Η τιμή του αυτή την στιγμή είναι στα 150e και υπάρχει στα καταστήματα απολαύστε:

[youtube:8627rryv]
[/youtube:8627rryv]

More
24 Jul 2013 01:43 #128974 by Κώστας Λάβαρης
Πολύ ωραίο το unboxing. Έχω ακούσει πως είναι από τα καλύτερα gaming πληκτρολόγια. Πολύ όμορφος και ο φωτισμός στα πλήκτρα. :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
24 Jul 2013 01:47 #128975 by Βασίλης Καμακάρης
Έμενα προσωπικά μου αρέσει πολύ το razer deathstalker ultimate άλλα ένα εμπόδιο που έχω είναι ότι κοστίζει 280e άλλα προσφέρει πολλά πράγματα.

More
24 Jul 2013 01:48 #128976 by Βασίλης Καλφούντζος
Παιδιά δε γίνεται όμως αυτό το πράγμα...
150€;;; Αν είναι δυνατόν με τις τιμές της η Razer....

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
24 Jul 2013 01:53 #128978 by Κώστας Λάβαρης

HourFiend wrote: Παιδιά δε γίνεται όμως αυτό το πράγμα...
150€;;; Αν είναι δυνατόν με τις τιμές της η Razer....

Δεν είναι μόνο η Razer, τέτοια gaming πληκτρολόγια τόσο κοστίζουν. Και το αντίπαλο δέος του Blackwidow, το G19 της Logitech κοστίζει γύρω στα 150 ευρώ.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
24 Jul 2013 01:57 #128979 by Βασίλης Καλφούντζος
Όχι ρε παιδιά, δε δικαιολογείται. Είναι τραγικές τιμές. Έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν...

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]