Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Razer: Γενική Συζήτηση

More
19 Jul 2014 15:22 #146800 by Αγησίλαος Σιντόρης
Δυστυχως και εγω ειμαι νεος στα προϊντα της Razer. Eχω μονο το Razer Naga 2014 και μονο γι αυτο μπορω να εκφερω ολοκληρωμενη γνωμη..Προσωπικα ειναι το καλυτερο ποντικι που εχω χρησιμοποιησει(οχι οτι εχω χρησιμοποιησει και πολλα),οποτε δεν μπορω να θεωρηθω και αντικειμενικος κριτης..Απλα εχει μεγαλη ακριβεια,εχει ταιριαξει απιστευτα στο χερι μου και με βοηθαει απιστευτα σε ΜΜΟ RPG παιχνιδια..!Σας το προτεινω ανεπιφυλακτα..Ειναι η τιμη λιγο ανεβασμενη αλλα αξιζει γιατι ειναι ποιοτικα παρα πολυ καλο ποντικι.. Συνεχιστε ετσι να βγαζετε καλα περιφερειακα και σιγα σιγα θα βλεπετε τις αλλες εταιριες να κλεινουν.!

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jul 2014 11:35 #146849 by kostas tsanaklidis
Η Razer τα τελευταία χρόνια κατα την γνώμη μου εχει πρωτοτυπησει σε ολα τα προϊόντα που εχει δημιουργησει και συνεχιζει και δημιουργεί, απο τα ποντικια εως ακουστικα.Κατα την γνωμη μου τα Razer περιφερειακά ειναι απο τα καλυτερα σε ποιοτητα και αντοχη και στην φθορα, ως κάτοχος του Razer Deathadder 2013 εχω να πω οτι ειναι απο τα καλύτερα ποντικια που εχω πιάσει στα χερια μου! Τέλος αμα καποιος παρει ενα προιον της Razer δεν θα το μετανιώσει!

More
21 Jul 2014 12:06 #146850 by dimitris drakos
Η razer ειναι μια εταιρεία Περιφερικών η οποία έχει δώσει βαση,στο gaming εγω πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επίογη για κάποιον όπου έχει μεγάλες απαιτήσεις στο gaming και θελει κατι παραπάνω απο ένα απλό πληκτρολόγιο ένα απλό ποντίκι και ένα απλό ζευγάρι ακουστικά εμένα όλο το gaming rig μου ειναι αυτης της εταιρείας και δεν έχω μετανιώσει ούτε μια φορά που πήρα razer απλα μια τρομερή εταιρεια

More
21 Jul 2014 14:16 #146853 by Thodoris Anastasiadis
ΑΠΑΠΑ, ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ :P ωραια μεν, αλλα.......

More
21 Jul 2014 16:45 #146859 by Μάνος Γρυπάρης
Ο διαγωνισμός έχει κλείσει και ισχύουν οι πρώτες 5 απαντήσεις.

Επομένως από εδώ και κάτω όσοι αναφέρετε γνώμη για την Razer το κάνετε καθαρά και μόνο από ενδιαφέρον συζήτησης στο forum. :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Jul 2014 10:33 #147066 by George
Οπως ολοι ξερουμε εχουμε εκπλαγει με την αποδοση και την εμφανηση αλλα και τις λειτουργιες των περιφεριακων της razer αλλα κατα την αποψη μου το μοναδικο προβλημα ειναι το razer synapse που χρειαζεται μεγααααλη αναβαθμηση για τον μοναδικο λογο του οτι εχεω ακουσει και δει πολλα και διαφορα οπως οτι ενα γνωστος μου ειχε το razer gaming mouse ouroboros και χαρις στο synapse δεν μπορουσε να αναγνωριστει οτι υπαρχει το ποντικι οποτε χρειαστει και καινουριο κατι που τον αποθαρηνε πληρως . Απο την αλλη ομως καποιοι παλι γνωστοι μου δεν εχουν αντιμετοπησει κανενα παρομοιο προβλημα . Σαν συμπερασμα για να μην υπαρχουν πιθανοτητες για προβλημα το synapse θελει τρομερη αναβαθμηση για να συνεχησουμε να εχουμε εμπιστοσυνη στη razer και στα περιφεριακα της. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας :D :D :D :D

More
27 Oct 2014 14:50 #151052 by Donnie Darko

H σύγχρονη πρόταση της Razer για κατόχους PC και Xbox 360!

Τα πιο γνωστά περιφερειακά της Razer είναι τα mouse, τα headset και τα keyboard, ωστόσο εδώ και αρκετά χρόνια έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα και στον τομέα των gamepad. Περισσότερα εδώ

Και η παρουσίαση :P

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
28 Oct 2014 18:40 #151168 by Donnie Darko

Ένα Sound Βar για όλες τις δουλειές.

Η Razer μας είχε προετοιμάσει πριν από λίγες ημέρες πως θα κυκλοφορήσει νέο περιφερειακό με το όνομα Razer Leviathan.

Μέχρι και σήμερα ήταν μυστικό το τί θα ήταν το νέο προιόν της Razer. Πλέον, σας ενημερώνουμε πως πρόκειται για το Razer Leviathan 5.1 Channel Surround Sound Bar. Το Leviathan είναι μια Sound Βar που χωράει κάτω από την οθόνη του υπολογιστή σας ή στο σαλόνι δίπλα στην κονσόλα σας. Πέρα από αυτό, το πακέτο περιλαμβάνει και ένα subwoofer για να βελτιώσει τα μπάσα και την δύναμη του ήχου.

Το Leviathan έχει τρεις ρυθμίσεις ήχου ανάλογα με το πως θέλετε να το χρησιμοποιήσετε εκείνη την στιγμή. Οι ρυθμίσεις του ηχείου είναι: Για μουσική, games και ταινίες. Επίσης, το Leviathan θα μπορεί να κάνει stream μουσική από το κινητό σας.

Το Razer Leviathan (Sound Bar μαζί με το Subwoofer) κοστίζει 200 ευρώ και μπορειτε να το προ-παραγγείλετε από την επισημη σελίδα της Razer.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
28 Nov 2014 01:47 - 28 Nov 2014 14:27 #152728 by Παντελής Δασκαλέλος

Badlorg wrote:

H σύγχρονη πρόταση της Razer για κατόχους PC και Xbox 360!

Τα πιο γνωστά περιφερειακά της Razer είναι τα mouse, τα headset και τα keyboard, ωστόσο εδώ και αρκετά χρόνια έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα και στον τομέα των gamepad. Περισσότερα εδώ

Και η παρουσίαση :P

Ύστερα από εκτενές gameplay με το συγκεκριμένο χειριστήριο, το προτείνω ανεπιφύλακτα στους κατόχους Xbox 360, αλλά και PC. To d-pad είναι εξαιρετικό, τα rubber grips έχουν άψογο feedback χωρίς να ιδρώνουν τα χέρια και το συνολικό βάρος του είναι κατά πολύ μικρότερο από αυτό του Xbox 360 controller. To μοναδικό του μειονέκτημα είναι ότι είναι ενσύρματο. Αγαπημένο μου Halo 4 controller δυστυχώς θα σε βάλω στο ράφι...
Last edit: 28 Nov 2014 14:27 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
29 Dec 2014 02:10 - 29 Dec 2014 02:11 #154792 by Πιέρρος Φουστέρης
1) Αν και ο διαγωνισμός έχει λήξει, εσείς μπορείτε, ακόμη, να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της Razer Chroma Series, η οποία περιλαμβάνει τα Blackwidow, Deathadder & Kraken 7.1:

2)Πριν από λίγες ώρες ανέβηκε καινούριο βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube , το οποίο είναι μία παρουσίαση και, ταυτόχρονα, διαγωνισμός για το Razer Naga Epic Chroma! Παρακολουθήστε την παρουσίασή του και, αν θέλετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, αφήστε ένα σχόλιο στο βίντεο, γράφοντας το username σας στο site μας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 29 Dec 2014 02:11 by Πιέρρος Φουστέρης.