Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Razer: Γενική Συζήτηση

More
18 Jul 2014 19:18 #146770 by Ευριπιδης Καινουργιος
Κατά τη γνώμη μου η Razer είναι μια από τις καλύτερες (θα μπορούσα να πω και η καλύτερη) στον χώρο των περιφερειακών. Έχει φέρει τόσες πρωτότυπες ιδέες και γι' αυτό έχει δημιουργήσει τα καλύτερα περιφερειακά. Προσωπικά, όλα τα περιφερειακά μου είναι Razer (BlackWidow 2014, Deathadder 2013, Kraken Pro και Goliathus League of Legends) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την ποιότητα. Αρχικά δεν πίστευα πως θα μου πρόσφεραν τόσο καλή ποιότητα, ύστερα όμως όταν αγόρασα το Deathadder 2013 κατάλαβα ότι απλά δεν μπορούν να συγκριθούν με άλλα προιόντα άλλων εταιριών (μόνο με την SteelSeries). Μετά από μια περίοδο κατάλαβα πως είχα αρχίσει να γίνομαι καλύτερος και στα games, αν και πιστεύω πως το συγκεκριμένο ποντίκι απευθύνεται στα FPS. Τα υπόλοιπα περιφερειακά είναι κι αυτά κορυφαίας ποιότητας και πιστεύω πως, αν και όλα τα περιφερειακά της Razer είναι λίγο ακριβά είναι η αλήθεια, αξίζουν πολύ τα χρήματα που θα δαπανηθούν.Τέλος η Razer θα ήθελα να βγάλει ποντίκια σαν το Razer Ouroboros ή και PC ή Laptops τα οποία είναι κορυφαία αλλά σε λίγο χαμηλότερη τιμή καθώς δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τέτοιου είδους προιόντα. Αυτά για τη Razer, και το θα ξαναπώ μια τελευταία φορά, την καλύτερη εταιρία (κατά τη γνώμη μου) στα περιφερειακά. :D

I died. Good thing I have 2 more lives.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jul 2014 19:32 #146771 by Πιέρρος Φουστέρης
Αν και προσωπικά γνωρίζω την Razer για λίγο καιρό (ναι, ξέρω. Πυροβολήστε με! :P ), πιστεύω πως έχει κάνει καταπληκτική δουλειά πάνω στα προϊόντα που έχει δημιουργήσει, μέχρι στιγμής. Mouse, keyboard, ακουστικά, πύργοι! Όλα είναι υπέροχα! Εύχομαι καλή συνέχεια στην εταιρία και μεγαλύτερες επιτυχίες!
(Επίσης, θέλω να λάβω συμμετοχή στην κλήρωση {που δεν είναι κλήρωση, αλλά τέλος πάντων} για τα 5 Razer Leet Packs)

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
18 Jul 2014 20:34 #146778 by a Guest
Replied by a Guest on topic Razer: Γενική Συζήτηση
Η Razer είναι η αγαπημένη μου ετερεία για gaming gear.Ξεκίνησα με το Razer Naga Hex για ποντίκι και έφτασα μέχρι το νέο Naga 2014 τα οποία είναι απλά μονοδικά και με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στο League of Legends αλλα και σε άλλα games που απετούν τη χρήση πολλών πλήκτρων.Το keyboard μου είναι το DethStalker που είναι πάρα πολύ καλό και το έχω μέχρι σήμερα και τα ακουστικά μου είναι τα Razer Kraken 7.1 τα οποία είναι απλά ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ! Razer = For Gamers by Gamers! :icon applaud: :wink:

More
18 Jul 2014 20:55 #146782 by Βαγγέλης Κώτσελας
Τα προιόντα razer είναι εξαιρετικά.Έχουν πολύ καλλή ποιότητα και είναι ότι πρέπει για gaming.Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την εταιρεία καθώς έχω αρκετά από τα προιόντα της (όπως τα razer kraken 7.1, DeathStalker).Επίσης είναι πολύ βολικό για όσους παίζουν wow όπως εγώ.Όλα τα προιόντα της αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω.Για μένα είναι η καλύτερη εταιρεία στο είδος της!

More
18 Jul 2014 21:12 #146783 by Ανδρέας Χαλαλ
για την Razer έχω να πω πως στον τομέα των περιφερειακών είναι αρκετά καλή όσο αφορά την ποιότητα καθώς προσφέρουν ότι θέλει ένας σοβαρός gamer :D , το μόνο μείον σε αυτό είναι στην υψηλή τιμή τους το οποίο καθιστά σχετικά δύσκολα την αγορά τους !! Στην κατοχή μου έχω το razer ποντίκι στην league of legends έκδοση, αρκετά καλό και αθόρυβα τα πλήκτρα του αλλά δυστυχώς με τις υψηλές τιμές καθιστά δύσκολο την αγορά επιπλέον περιφερειακών της :(

More
18 Jul 2014 21:29 #146784 by Johnis
Πιστεύω ότι η Razer είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο που πουλάει είδη gaming και από τις πιο επιτυχημένες. Από το 1998 μέχρι και το 2014 κατά την γνώμη μου είναι στην κορυφή, δεν συγκρίνονται τα πράγματά της με τίποτα και η ποιότητα τώρα προϊόντων είναι άψογη. Τα προϊόντα είναι τόσο καλά, ανθεκτικά και καλοφτιαγμένα που είναι αξιοζήλευτα από όλους. Δεν είναι κάτι απλό, είναι κατά τη γνώμη μου ένα έργο τέχνης και είναι ειδικά για gamers, για τις απαιτήσεις των gamers και για αυτό το slogan "For Gamers by Gamers".

More
18 Jul 2014 21:49 #146786 by Vagelis
Η razer εχει πραγματικα καλα προιοντα αλλα θα πρεπει να ριξει λιγο τις τιμες. Πραγματικα αυτο δεν ξερω πως θα συμβει καθως ξερω πως το κοστος κατασκευης ειναι ακριβο και θελουν να εχουν και ορισμενα standards αλλα θα κερδισουν περισσοτερο κοινο.

More
18 Jul 2014 22:03 #146787 by Blazzing_Sun
Η εταιρία παραγωγής gaming προϊόντων γνωστή ως Razer έχει κάνει θραύση με τα προϊόντα της.Ως προσωπική μου άποψη τα προϊόντα της έχουν καλής ποιότητας υλικά και αυτό τα κάνει να είναι άψογα.Η εταιρία παραγωγής των περιφερειακών έχει πάρει την πρωτοτυπία (ανάλογα με τα προϊόντα που παράγει τόσα χρόνια) και έχει δημιουργήσει το νέο Razer Blade το οποίο είναι ένα αρκετά εργονομικό laptop αυτά από εμένα ευχαριστώ που διαβάσατε το άρθρο και ελπίζω να σας άρεσε.

More
18 Jul 2014 22:42 #146791 by Valakelis
Τα προϊόντα της Razer είναι απλά φανταστικά, γιατί συνδυάζεται η ποιότητα και ως γνωστόν οτι πληρώνεις πέρνεις. Απο προσωπική μου εμπειρία τα προϊόντα της Razer είναι τέλεια σχεδιασμένα είναι πολύ καλά στην χρήση τους και κρατάνε πολύ καιρό. Η Razer έχει τα νούμερο ένα προϊόντα ως περιφερειακά για υπολογιστές άλλα και για κονσόλες.

More
19 Jul 2014 10:26 #146795 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Εντάξει η Razer είναι respect!! 'Εχω το πρώτο Deathadder, to Tartarus, to Vespula και κάποια στιγμή θέλω να "κλείσω" την σειρά με mechanical keyboard και ακουστικά :P
Εδώ και 6 χρόνια που έχω ασχοληθεί με προιόντα της Razer είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι ακριβή αλλά ότι πληρώσεις παίρνεις έτσι;