Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Razer: Γενική Συζήτηση

More
23 May 2015 04:12 #161468 by Χρήστος Στάμελος
Καλο αλλα σε καμια περιπτωση δεν αξιζει τα λεφτα του. Roccat Taito Mid-size ειναι οτι πρεπει για μενα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 May 2015 15:18 #161482 by Αγησίλαος Σιντόρης
Χωρις να θελω να θιξω κανεναν θα προσθεσω και εγω την γνωμη μου σε αυτους που λενε οτι ειναι πολλα τα λεφτα για mousepad θα προσθεσω εγω.Εχω και ποντικι και ακουστικα razer,τα χρυσοπληρωσα,δεν το μετανιωνω με τιποτα,δεν τα αλλαζω με τιποτα αλλα ενα τετοιο mousepad δεν θα το επαιρνα να πω την αληθεια...

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
23 May 2015 15:25 #161483 by Thanos TrOphY HunTeR
Μας δουλεύουν ρε :evil: :evil: :evil: ???????????????????????????????????? ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΚΡΙΒΌ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΛΩ :P :P :P

More
23 May 2015 18:22 #161494 by Vasilis96

Galilaios wrote:

pro-patzis wrote:

Galilaios wrote: Ότι είναι ψηλά σε προτιμήσεις η πλειοψηφία του κόσμου το κράζει γιατί δεν μπορεί να το αποκτήσει!
Το ίδιο συμβαίνει και με τα mac/apple το ίδιο και με την Razer!

Πάρτε εξοπλισμό natec αν έχετε θέμα με τα Razer, και που κράζετε δεν θα βάλετε μυαλό σε κανέναν φαν, απλά κράζετε.

Το οτι λεμε οτι ειναι ακριβο δεν κραζουμε την Razer,αλλα ουτε λεμε οτι δεν εχουμε να το παρουμε.Ειναι η γνωμη μας και παρακαλω να μην βγαζεις συμπερασματα τετοια.Οπως βλεπεις εχουν γραψει παιδια οτι εχουν προιοντα απο razer,αλλα αντικειμενικα τα 75€ ειναι αν οχι υπερβολικα,τοτε παρα πολλα.

Δεν ήταν για σένα το σχόλιο μου :)

Για οποιον και να πηγαινει που ξερεις οτι δεν μπορει να το αγορασει???Το θεμα ειναι αν θελεις να δωσεις τοσα λεφτα για τα εξτρα leds.Καμια φορα σε πιανουν και κοτσο και αυτο ειναι που μου μπαινει στο ματι.Δεν ειναι μυστικο οτι τα πραγματα της razer αν και εχουν τρομερη ποιοτητα ειναι καπως υπερτιμημενα.Χωρις να θελω να κραξω την εταιρια απλα πιστευω οτι υπαρχουν και οι υπολοιπες εταιριες που σου προσφερουν την ιδια ποιοτητα με καπως λιγοτερα λεφτα.Μαγκια της και καμαρι της της Razer που πουλαει σαν τρελη.

ΥΓ.Τωρα μολις προξεξα οτι θελει και να το συνδεσεις...επισης για καποιο περιεργο λογο στην αμερικη το pre order κοστιζει 55 ευρω ενω στην Ελλαδα 75.Με τα ποδια τα φερνουνε??? :P

More
23 May 2015 21:04 #161502 by Δημήτρης Βουρβαχάκης

Galilaios wrote:

Asxetoss1 wrote: 75 είναι πάρα πολλά για ένα mousepad ,όπως το πανε χριστουγενιατικα δέντρα θα τα κάνουμε τα pc σε λίγα χρόνια .εγώ σμρ αγόρασα το razer goliathus το μεσαίο μέγεθος με 4.5 euro(ebay) ,νομίζω καλή τιμή .

Δεν νομίζω να είναι γνήσιο :P

τσέκαρε το δίπλα δίπλα με ένα γνήσιο

Θα το δω όταν φτάσει στα χέρια μου αυτό,Εγώ είδα τιμή και πήρα γιατί ήθελα κάποιο mousepad πιο μεγάλο από αυτό που έχω τώρα . οπότε μόνο τι δουλεία του να κάνει και ας είναι και μαϊμού για εμένα.

More
19 Jul 2015 18:35 #165669 by Αντώνης Δαγκαλίδης
καλησπέρα, έχω ένα ποντίκι razer naga 2014 και κάπου είχα ακούσει πως γίνεται με μια εφαρμογή της razer να πάρεις τα profile settings που έχεις στο razer synapse και να τα βάλεις σε υπολογιστή που δεν έχει synapse μέσω αυτής της εφαρμογής. πχ μου έχει τύχει να πάω σε ίντερνετ καφέ και να μην έχει synapse. ξέρει κανείς αμά ισχύει όντως αυτό και αν ναι που μπορώ να βρω την εφαρμογή;

More
21 Jul 2015 09:42 #165806 by Μάνος Γρυπάρης
Οπου κι αν βρίσκεσαι κατεβάζεις το Razer Synapse από εδώ:
www.razerzone.com/synapse

Απλά κάνεις login με τα στοιχεία σου κι αν θυμάμαι καλά τα αποθηκεύει online. Δοκίμασέ το και στην πράξη όμως.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Jul 2015 12:01 #165813 by Αντώνης Δαγκαλίδης

Manos wrote: Οπου κι αν βρίσκεσαι κατεβάζεις το Razer Synapse από εδώ:
www.razerzone.com/synapse

Απλά κάνεις login με τα στοιχεία σου κι αν θυμάμαι καλά τα αποθηκεύει online. Δοκίμασέ το και στην πράξη όμως.

ναι αυτά τα ξέρω, έχω synapse. απλά επειδή σε κάποια internet cafe δεν έχει synapse και ούτε να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις από μόνος σου προγράμματα γίνεται, ρώτησα γιατί είχα ακούσει ότι υπάρχει κάτι σαν synapse που δε χρειάζεται εγκατάσταση και απλά του βάζεις τα settings profiles σου στο σπίτι, τα περνάς σε stick και τα βάζεις στο pc που θες. μη νομίζεται πως είμαι κανένα ψωνισμένο που δε μπορεί χωρίς το razer του :P απλά έχω κινητικό πρόβλημα οπότε fps, moba, rpg κλπ τα παίζω με ένα χέρι και βάζω τα κουμπιά που χρειάζομαι απ το πληκτρολόγιο στο ποντίκι

More
21 Jul 2015 20:00 #165848 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν γνωρίζω κάτι σχετικό και στα Internet Cafe θα έπρεπε να επιτρέπεται να κάνεις Install το οτιδήποτε.
Μετά το reset διαγράφονται τα πάντα ή μένουν στο προφίλ χρήστη, ανάλογα το net cafe.

Βασικά...whatever, βάλτε σύνδεση στο σπίτι σας. Με 15€/μήνα και Free Mumble Voice Chat απ' το GameWorld ποιος ο λόγος να πάει κάποιος σε Internet Cafe?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Aug 2015 03:04 - 04 Aug 2015 12:45 #166897 by darkinject0r
Καλησπέρα gameworldides και gameworlditises. Για το ίδιο θέμα έχω ανοίξει και topic στο group στο Facebook. Με ενδιαφέρει να μου πει οποίος θέλει και γνωρίζει φυσικά, αν υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ των Razer Kraken 7.1 USB και Razer Kraken 7.1 Chroma USB. Λόγο βλάβης του μικροφώνου θα προχωρήσω σε εκ νέου αγορά των ίδιων ακουστικών. Απλά επειδή οπτικά μου άρεσαν περισσότερο τα πρώτα kraken. Θέλω να μάθω αν είναι μόνο εμφανισιακή η διαφορά ή και κάτι άλλο.
Last edit: 04 Aug 2015 12:45 by Πιέρρος Φουστέρης.