Manos wrote:
Rasmo wrote: Ευχαριστώ πολύ Μάνο για την απάντηση! Το Razer Adaro wireless απ'ότι βλέπω δεν είναι μόνο για gaming αλλά και για μουσική. Τα έχεις δοκιμάσει? Έχει καλό ήχο και για τα δύο?
Τα
Razer Adaro Wireless
έχουν κορυφαία ποιότητα ήχου αλλά κοστίζουν 180 ευρώ. Oπότε δεν στα συστήνω και τόσο λόγω της τιμής. Επίσης δεν εχουν μικρόφωνο το οποιο καποια στιγμη μπορει να χρειαστεις. Σε αυτη την τιμη θα επρεπε να εχουν ενα mic που να μπαινει εστω εσωτερικά.
Θα σου πρότεινα τα Razer Kraken 7.1
Ευχαριστώ Μάνο για την απάντηση! Το μικρόφωνο στάνταρ θα το χρειαστώ-μιας και δεν έχω γενικά- και το θέλω ενσωματωμένο με το headset αλλιώς θα το έπαιρνα δίχως δέυτερη σκέψη. Ο λόγος που το θέλω wireless, είναι επειδή έχω μια μανία με τα καλώδια, να τα "αφαιρώ" απο όπου μπορώ, πχ ποντίκι, keyboard, gamepad όλα wireless, και το pc μου, εκτός απο την οθόνη του, το έχω και σε tv και δεν θέλω να τραβάω καλώδιο του headset μέχρι πέρα (αν φτάνει κιόλας). Γνωρίζεις Μάνο καθόλου ή οποιοσδήποτε άλλος, αν υπάρχει η βλέψη στην razer να ενσωματώσει και μικρόφωνο στο συγκεκριμένο μοντέλο? Ευχαριστώ!